7.8.2013

Uskomattomia huonekaluja!Mä olin aivan äimänä kun katsoin tämän videon!
Aivan huippuja tilansäästäjiä.
Noilla saisi kaksion tuntumaan neliöltä.

8 kommenttia:

 1. Oho! Mä ihastuin varsinkin tuohon videon alkupuolella esiteltyyn mustaan pikkupöytään, josta tulikin ruokapöytä. Sellainen olis kätevä meilläkin, vaikka miehen kanssa kaksin asutaankin rintamamiestaloa. Meillä on toinen ruokapöytä olohuoneessa, jota käytetään vain jokusen kerran vuodessa lähinnä juhlissa ja sen lopun aikaa se vie vaan tilaa. Tuollainen pöytä ratkaisisi ongelman, kun vielä tuolit saisi piilotettua jonnekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöydät oli tosi käteviä! Mä tykkäsin eniten siitä missä oli pitkä työpöytä ja sen takana sitten sänky. Hiukan kätevä lastenhuoneessa! Moni ratkaisu tuo hurjasti tilaa pieneen lastenhuoneeseen. Helposti mahtuu kolmekin lasta samaan tilaan noilla ratkaisuilla. Tosi huippuja tuotteita kyllä!

   Poista
 2. No joo-o ihan mielettömiä! Mut arvaan että niin on hintakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On uskomattomia! Hintaa en tiedä, varmasti kalliita. Mutta, hyvä huonekalu kestää läpi elämän ja noissa on kyllä hyvä etu, että ne mahtuu aina ja joka paikkaan. Aivan huippuja opiskelijoille ja kaupunkiin pieniin asuntoihin!

   Poista
 3. Sohvapöydästä ruokapöydäksi olis kyllä kätevä. Muuten mun makuun ehkä liian väännettäviä ja käännettäviä. Aikoinaan pienessä kämpässä vuodesohvankin petaaminen/avaaminen kävi pidemmän päälle inhaksi. Eikä edes ollut hankala käänneltävä.
  Mutta joo, varsin kekseliäitä ratkaisuja nuo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa on kyllä todella paljon ideaa. Olkkariin en osaisi noita ajatella, mutta lastenhuoneeseen ja juurikin nuo pöydät oli mielettömän näppäriä. Se lasten kerrossänkykin oli aivan huippu!

   Poista
 4. Wau! Helsingin neliöhinnoilla näille olisi käyttöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin mäkin ajattelin. Noilla huonekaluilla saa luotua lisää tilaa reippaasti.

   Poista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.