30.8.2013

Here and thereKoti on koti.
Ei se aina muutu.
Joskus on hyvä olla juuri näin.
Inspiraatiota kodin muovaamiseen harvemmin on väsyneenä.
Silloin on ihana olla vaan ja katsoa niitä kulmia mitkä miellyttää silmää ja unohtaa ne muut kulmat.
Viikonloppuna nautin hyvän ystävän seurasta Turussa.
Koko viikonloppu vain me kaksi, vanha kotikaupunki ja ihanat kirpparit.

Kuvat iphone5

Iloista viikonloppua kaikille!

13 kommenttia:

 1. Ei sen aina tarvitsekaan muuttua, kotisi on todella kaunis ja persoonallinen näinkin. Tuo Family-naulakko kuvineen on kerrassaan ihana. Voimia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) Stressasin ensin siitä, että asiat seisoo paikallaan kotona. Nyt olen oppinut jo antamaan olla. Koti on kaunis ja siellä on hyvä olla, vaikka moni asia onkin vähän niin ja näin. Samat kuosit paikallaan. Tulee taas päivä kun intoa riittää sisustamiseen.

   Poista
 2. Todella kauniita nurkkia teillä!
  Myös nuo keittiökuvat pari postausta sitten on aivan ihania!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nurkat näyttää minusta aina paremmalle kuvissa kuin oikeasti, kun kuviin voi rajata juuri ne ihanat kohdat ja kaaoksen jättää niistä pois.

   Poista
 3. Tuo turkoosi kaappi on aivan IHANA, kotisi on muutenkin mieletön.
  Aina ei tarvitse muuttua, on hyvä joskus vain olla näin. Olen itse opetellut hölläämään joidenkin asioiden suhteen, aina ei tarvitse olla siivoamassa tavaroita sinne ja tänne,juosta sekasorron perässä, on osattava myös hengittää.
  Jaksamista ja voimia sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kaappi on anoppini. Se on minulla hyvässä hoidossa. =)
   Helposti ihminen suorittaa ja vaan tekee. Tietenkin jos jaksaa ja tekeminen tuntuu hyvälle. Minä olen luonteeltani touhuaja. Mutta minun on ollut pakko oppia ottamaan iisimmin.

   Poista
 4. Minustakin tuo Family naulakko on aivan ihana! Ja ihanasti olet laittanut perheestäsi kuvat siihen. Olen aina tykännyt.

  Rentouttavaa viikonloppua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kanssa tykkään tuosta naulakosta. En usko että se tulee koskaan meiltä lähtemään pois tai edes että kuvat vaihtuisivat. Se taitaa pysyä tuollaisena. =)

   Poista
 5. Kaunis koti teillä. Ja tuo ylimmän kuvan turkoosi kaappi on upea. Sellaisen kun jostain joskus löytäisin, niin olisin ikionnellinen.

  Ei kodin nurkkien tarvitse olla jatkuvan muutoksen kourissa. On mukavaa, että on myös jotain pysyvää, josta tykkää, vaikka välillä vaihtelu virkistääkin. Me ollaan asuttu kohta kaksi vuotta nykyisessä talossa, ja pikku hiljaa tämä alkaa muodostua aina vain enemmän meidän näköiseksi. Ja mitä pidempään tässä olemme asuneet, sitä enemmän tämä tuntuu juuri meidän kodilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että omia kotia tehdään rakkaudella. Ei sitä halua kaikkea muuttaa koko ajan. Kuvissa huomaa vuosien varrella kuitenkin miten koti tietyllä tavalla vähän muuttuu koko ajan, vaikka itse ajattelee ettei se muutukaan.
   Minä odotan että tulee se päivä kun isot rempat on tehty. Meillä on vielä paljon tekemistä tässä talossa, pihasta puhumattakaan.

   Poista
 6. Saisinko udella noiden ihanien harmaiden portaiden maalia ja sävyä ? meillä on hakusessa se "täydellinen harmaa " Lattiamaali, yksi oli jo kokeilussa ja se näytti ihan vaaleansiniseltä lattiassa :(

  -TanjaRiitta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on betolox akva helppo maalata kuivuu nopeasti ei haise vahvasti ja kestää kulutusta. Sävy mun pitää kaivaa esiin. Lattia ei ole missään valossa sininen se on juurikin ihanan haalean harmaa.

   Poista
  2. Oi, kuulostais kyllä just oikealta harmaan sävyltä.Tuo siniseen taittuminen on kaikista pahin. Jos vaan viitsit ja jaksat niin selvitkö mikä sävy se on ?

   Poista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.