25.7.2013

Päivän asua ja edistymistä


Farkut Forever 21 Usa 18, vanha toppi GAP xl , neule Stockmann M

Farkut ensimmäistä kertaa jalassa pitkään aikaan.
Nämä yksilöt aivan ensimmäistä kertaa edes mahtuivat mukavasti päälle ja tykkään todella paljon!
Olo on hyvä, kauniskin.
Näen peilissä jo muutoksen, erityisesti vatsassa ja reisissä.
Ne kiinteytyy hyvää tahtia, paremmin kuin kuvittelinkaan. Kunhan jaksaisin jumpata vielä enemmän!
Vaikeinta on edelleen syödä tasaisesti. Ateriarytmi on minulle se vaikein asia, ei herkuista tai sokerista kieltäytyminen. Aterioita jää pahasti väliin ja yritän tätä muuttaa.
Tuntuu, että juoksen koko ajan ateriarytmin perässä, samaa tahtia kuin unirytmin.
Mutta vähitellen paranee tämäkin puoli.
Vajaassa kahdessa viikossa on lähtenyt kehosta 17cm ympäriinsä.


Matka jatkuu!

23 kommenttia:

 1. Onnittelut!!
  Mulla on iso ongelma kans syömisen suhteen. Liian vähän tulee päivässä syötyä vaan siksi, että ei maistu. Ja sit vielä ihmettelee, ett miks ei kroppa pienene... Kaikki tätä syömättömyyttä ei ymmärrä vaan luulevat, että mätän makeeta kaksin käsin... Mutt eipä se niin mee enkä jaksa kaikille asiaa sen enempää selitelläkään. Joskus muistan syödä ehk päivän kaks, ja sitten se taas unohtuu. Tähän tarttis parannusta saada. Tosi kivaa lukea ja nähdä, että sulla muutoksen tuulet edelleenkin puhaltaa ja positiiviseen suuntaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä syön liian vähän edelleenkin. Lääkärini siitä jo mulle sanoi. Koitan oppia syömään reippaasti enemmän ja OIKEIN! Söin ennen liian vähän mutta väärin ja mä lihoin. Nyt syön enemmän mutta oikein ja laihdun. Vielä jää aterioita ohjeista väliin, ei saisi, tiedän, mutta en saa alas. Kello on taas jo yksi enkä oo vielä sitä aamupalaakaan pystynyt syömään kun huono olo. Näin on joka päivä, ollut jo niin pitkään. Mutta en ota tästä stressiä, koitan opettaa kehoani uuteen tyyliin eikä se käy hetkessä. Olo on hyvä ja se tärkeintä!

   Poista
 2. Onnea! Kyllä huomaa muutoksen ihan ulkopuolinenkin :) Innolla seuraan edistymistäsi ja odotan että pääsisin itsekin yrittämään kunhan imetys joskus loppuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) Olen tosi happy,että tästä vihdoinkin tulee kunnolla jotain. Tsemppaa tosi paljon itseä jatkamaan. Nauti imetyksestä! Kaikella on aikansa ja paikkansa. Mun "vauva" on jo yli 5 vuotta ja vasta nyt jaksan oikeasti kunnolla tähän asiaan paneutua.

   Poista
 3. Näytät hyvältä Anri! Tsemppiä jatkaa eteenpäin, usko pois, sinä tsemppaat minuakin. Minulla on useampi autoimmuunisairaus, mutta juurikin gluteenittoman ruokavalion avulla olen saanut sairauteni kuriin ja nyt vaaka näyttää 8 kg vähemmän kuin vuoden alusta. Hyvä me!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! On hyvä olo! Turvotus on vähentynyt huomattavasti. Mulle ei vaan gluteiini sovi mun sairauksien vuoksi.Se varmasti häirinnyt mun kehoa. Nyt luen histamiini-toleranssista. Mulla niin sairaasti oireita siitä ja menee järkeen mitä luen. Seuraavaksi aion kokeilla tuon mukaista ruokavaliota ja katsoa mitä tapahtuu. Hyvin olet sinäkin onnistunut, ONNEA!

   Poista
 4. Kunhan aineenvaihdunta pääsee vauhtiin, niin nuo superdieetin eväät ei tunnu riittävän mihinkään. Nälkä jo heti tunti syömisen jälkeen... Tai ilta kasilta on kaikki päivän eväät popsittu iltapalarahkoja myöten ja aamuun on julmetun pitkä aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti? Mulla jää aterioita vielä väliin, en vaan saa syötyä kaikkea, mut mulla ongelma pahoinvoinnin kanssa ollut jo vuoden verran. Mulla ei oo nälkä oikeastaan enää ollenkaan. No odotan tuota, että kaikki menis alas niin että olisi nälkäkin. Sitten vissiin alkaa vauhdilla tapahtumaankin. =)Tosin ei nytkään mitään ole vikaa.

   Poista
 5. Oi hyvältä näyttää! Hienoa! Tarvisin kanssa motivaatiota elämäntapamuutokseen! Pulla suussa tätäkin kirjoittelen...Ehkä sitten kun kutsuu työelämä ja lapset isompia ;) Todellisuudessa taitaa olla kyse omasta itsekurista, sen löytymisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää olla sopiva aika. Mä odotin tätä fiilistä aika monta vuotta. Pieniä muutoksia tein vuosia ja nyt olen valmis tekemään taas vähän enemmän.
   Ei mulla ole itsekuria vieläkään. Nyt vain teen asioita oikeiden syiden vuoksi, en vain laihtuakseni.

   Poista
 6. Hienoa,iso muutos edellisiin kuviin verrattuna on tapahtunut sinun olemuksessa :) Tämä blogi on hyvä tsemppari itsellekkin vaikka ruokaremontti on vielä alkutekijöissään.Ja sisustuskuvista saa ideoita ja hyvää mieltä.
  Tsemppiä jatkoon ja iloista mieltä!

  -Sannuli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen hämmästynyt miten paljon kroppa voi muuttua pienessäkin ajassa. Jumppa tekee hyvää kera ruokavalion.
   Kiva jos saat blogistani ideoita ja tsemppiä!

   Poista
 7. vau, kuvasta näkee miten oot jo hoikistunut :) onnea ja tsemppiä edelleen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa jos sen näkee jo muutkin kuin minä. Tsemppaa jatkamaan vaan. Kunhan lapset nukkuu, mä jumppaan hiki hatussa taas. =)

   Poista
 8. Hienoa ja onnea Anri! Se on ihan tunne, kun saa senttejä pois vyötäröltä ja pieneksi käyneet housut mahtumaan! Pidä pää kylmänä, tavoite mielessä - armollisena myös itsellesi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on lähtenyt vyötäröltä nyt vasta 3cm mutta lantiosta ja reisistä on huvennut. Alavatsa on kiinteytynyt jo kivasti. Pitkä on vielä matka, alussa ollaan. Alku on ollut mulle aina se vaikea osuus. Tavoite on hyvä olo. Armollinen olen itselleni, en vaadi liikaa, en todellakaan.

   Poista
 9. Sinä olet kutistunut ihan mielettömästi! Ihana ihana ihana! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin vähän. =) Tänään Automies puristi mua (en ole puhunut projektista enkä laihduttamisesta lapsille) ja kysyi multa, että olenko laihtunut ainakin 15kg? Ihana poika! En ole alkuunkaan niin paljon, mutta kiitos kuitenkin.
   Kuulemma näytän laihemmalta ja poika hymyili ja lähti pois.

   Poista
 10. Herran jestas sä oot upea!!!
  Mulla on jäänyt iha seuraamatta tätä sun projektia. Tuloksen todella näkee! Oot häikäisevät upea farkuissa ja tossa paidassa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, en omasta mielestä ihan vielä upea, mutta vähän upeampi. Kiitos kaunis!
   Farkut on ihan jees jo päällä, vyötäröstä noi on jo liian isot. Aika huvittavaa koska noi ei ollut koskaan mahtunut päälle ja nyt kun vetäisin ne olivatkin isot, mutta masusta saa helposti kursittua ne pienemmäksi. =) Oh jee, ihan mahtavaa!!! Kyllä tämä tästä etenee!

   Poista
 11. Hienoa Anri!!!! oon susta ylpeä!

  VastaaPoista
 12. =) Niin mäkin olen itsestäni. Nyt vaan pitää jatkaa samalla linjalla ja lisätä jumppaa niin edistyminen jatkuu. Ensi kesänä olen ehkä lähempänä tavoitettani.

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.