16.5.2013

Turkoosi


On tyttäreni nykyinen lempiväri vaatteissa.
Kysyi minulta, voiko hän lähteä kouluun kyseisessä asussa...
No tottakai!
On ihan hänen näköinen reipas asu.
Ihanasti on tyttö yhdistänyt omaan tyyliinsä sopivan kokonaisuuden.
Minusta myös rohkea kokeilu laseineen päivineen.
Pukeutuminen on jälleen häntä alkanut kiinnostamaan.
Hänellä on oma tyyli, oma makunsa ja annan hänen rauhassa pukeutua miten hän haluaa.
Jos multa kysytään, valitsisin hänelle aivan totaalisen erilaisia vaatteita. Mutta ne olisi mun tyylisiä, ei hänen.


Typyllä on ensi viikolla jälleen Stockmannin kuvaukset.
Hänet näkee sitten elokuussa myös kantis-lehdessä.
Edellinen kuvaus tulee ulos syksyllä Back to school liitteessä, sekä näkyy Stokkan nuorten osastolla julisteissa.
Kivaa mennä yhdessä jälleen Hesaan.
Kuvaukset kun on meidän yhteistä aikaa.

Mites teillä 10 vuotiaat tytöt pukeutuu? Ps. Bloppikselle olen lisännyt äsken taas paljon lasteni vaatteita.

11 kommenttia:

 1. Ihan loistava värisilmä teidän neidillä, turkoosi sopii hänelle todella hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan turkoosia, niin olen niin iloinen, että lempiväri on tuo eikä esim. musta. Violettikausi on niin täysin ohi. Onneksi. =)

   Poista
 2. Kaunis neiti ja ihana tyyli. Mun 12-vuotiaan lemppariväri on jo vuosia ollut turkoosi ja raitapaidat ovat myös in. Voisin siis kuvitella tuon saman setin meidän neidille... =)

  Mukavaa kuvauspäivää äidille ja tyttärelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raitapaitoja on nyt ilmestynyt kaappiin, kun niitä kirpparilta löydettiin erilaisia. Olen kevään aikana löytänyt kivoja vaatteita typylle kirpparilta. Hän kun on mukana, tulee ostettua sitten oikeita.
   Lippis on veljen mutta typy nyt ominut. Lasit pyysi ostamaan viime kuvausten jälkeen, kun niin tykkäsi käyttää.

   Poista
 3. Onpa kaunis väri tosiaan :)

  Mä tunnen jotenkin itseni tosi juntiksi ja vanhaksi kun en oikein kykene ymmärtämään tämän nykyisen STIG-muodin ideaa. Miksi kummassa kauniit tytöt ja pojat käyttävät tuollaisia laseja ja koppaa? (Tuo isokoppainen suoralippainen lakki on meilläpäin nimeltään koppa.) Musta on tosi hauska ajatus, että rillit ovat muotia :D mutta silti. Tai niin - ehkä pointti onkin just olla hauskan näköinen. Sitähän tämä muoti kyllä on. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enhän mäkään tajua. Ei meidän kuulukaan tajuta. =) En voisi sanoa EI, et saa laittaa noita ja tilalle tarjoaisin mun maun mukaisia vaatteita. Ei tulisi mitään. Mulle on tärkeintä että lapsella säähän sopivat vaatteet, puhtaat ja siistit. Hänen pitää saada ilmaista itseään vaatteilla tuon ikäisenä.

   Poista
 4. Hyvältä näyttää, tyttö ja vaatteet! Minäkin huomaan itsessäni sellaista "säätelyn tarvetta" eli olisi kiva puuttua lasten vaatetuksiin :) Poika 13v on ihan hirveän nipottaja ja ei vielä yhtään valmis sellaisiin omiin persoonallisiin juttuihin... mutta elän toivossa, että yläasteella oma maku alkaa muokkautua, tässä vaiheessa kun on tärkeää samaistua voimakkaasti muihin.

  Tyttö - on siis 5-luokkalainen -on alkanut vasta tämä vuonna satsaamaan vaatteisiin. Ja heh, helpotuksekseni osaa kuin osaakin yhdistellä värejä ja vaatteita (no jaa, tämäkin tietysti makuasia, jonkun mielestä ei taas osaisi) keskenään.( 4-luokkalaisena laitto mitä mieleen tuli ja "ihan sama"-tyyliin) Aika tarkka on nyt, mitä päällensä laittaa. Minä yritän kohtuuhinnalla ostaa vaatetta, eli mitää Guessia ei meiltä vielä löydy :) Mutta tuollainen lippis ( hauska sana tuo "koppa") löytyy meiltäkin, on ehkä minunkin makuun hieman jätkämäinen, mutta saa vapaasti pitää sitä. Ja itse kun olen elänyt todella rajun kapinanuoruuden, aika pitkälle joustan noissa vaateasioissa. Mutta tunnustan, että salaa toivon, että mun kalpeaihoinen blondi ei ala ihan liian paksuja mustia kajaleita käyttämään!

  Ja joo, odotan Stockmannin mainoksia mielenkiinnolla! Mukavia kuvaushetkiä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se on toi ikä, että vaatteet alkaa kiinnostamaan. Minusta on kivaa vaihtelua tämä, että hän katsoo mitä päälleen pukee. Oli tässä vaihe kun halusi kulkea verkkareissa ym. Oli aika rähjä koko ajan. Nyt on iloista meininkiä vaatteissa.
   Mä INHOAN noita koppia. Vastustin pari vuotta. Nyt annoin periksi kun löytyi tuollainen raikas versio. Minusta ihan kiva.
   Mä pukisin tyttärelleni Pomp De Luxia, laittaisi kiharoita ym. mutta eihän kukaan nuori silleen pukeudu tuossa iässä. Tai en tiedä, silleen ne stailasi Stokkan kuviin viimeksi. Että mä nautin siitä. =)
   Tyttö on saanut vahvaa palautetta mallikuvauksissa, että tukkaa EI saa leikata EI VÄRJÄTÄ! Eikä kulmakarvoja nyppiä. (Oli nyppinyt salaa itse.) Typy haluaa kuvauksia tehdä niin pitää lookin tuollaisena. Onneksi! Hiusten värjäys ja leikkaus olisi minusta aivan kamalaa.

   Poista
 5. Turkoosi on kiva ja raikas! Meillä sekä 5-vuotias tyttö että 2-vuotias poika suosii sitä kesävaatteissa. Ja joku reilu kolmekymppinen äitikin taisi juuri ostaa turkoosin paidan...hih hih ;)

  VastaaPoista
 6. Mä todella tykkään tuosta väristä, aivan ihanan raikas! Uusi suosikkini :)
  BTW blogissani on arvonta, tervetuloa osallistumaan ;)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.