7.5.2013

Agave


Rakastan luonnonjogurttia marjojen kanssa!
Koska vatsani ei enää kestä hunajaa, piti saada tilalle jotain muuta.
Agave siirappi on ihanan makea, mutta ei maistu perinteiselle siirapille.
Se sopii täydellisesti jogurttiin ja myös teehen!
Siinä on matala GI-arvo ja ainakin Bionan siirappi on luomua.

Oletko jo maistanut?

9 kommenttia:

  1. Luonnonjugurtti ja maustamaton mysli on minun herkkua, mutta tuo Agave pitää kyllä testata, koska joskus tekee mieli makeaa herkun kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaa ihmeessä! On niin hyvää! Eikä tarvitse laittaa paljoa. On sopivan makeaa mutta ei nosta verensokeria. Ihan täydellistä ja sopii ihanasti marjojen kanssa.

      Poista
  2. Tää vois auttaa vähentämään sokerin syöntiä... Marjat on ihania, mut mulla meinaa mennä niiden kans myös vähän liikaa sokeria... Pakkauskin on kätevän näköinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitäpä juuri! Mä en käytä valkoista sokeria yhtään mihinkään. (Karkeissa sitä saa ihan tarpeeksi...) Raakaruokosokeri ja tuo siirappi ovat ihania. Niissä on minusta vähän toffeemainen maku. Pakkaus on kätevä ja siirappi tulee siitä todella näppärästi kauniina ohuena nauhana. Kannattaa huomioida että hinnat vaihtelee aika paljon. Yleensä siinä 5,5-7,5e on hinnat olleet. Netissäkin moni terveyskauppa myy.

      Poista
  3. Kiitti hyvästä vinkistä, täytyykin kokeilla.Itse en myöskään valkoista sokrua käytä ollenkaan.
    Oma aamiaislemppari on viime kuukaudet ollut luomuruispuuro(ei mikropuuro, vaan ihan liedellä haudutettu), johon päälle kourallinen jäisiä mustikoita,nam! Tosin mustikkavarastot hupenee kovaa vauhtia, vaikka niitä viime kesänä saikin poimia ihan urakalla. Mutta onhan niitä taas koko pitkä talvi popsittu. Toivottavasti tulee yhtä hyvä mustikkavuosi tälläkin kertaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä! Ruispuuro on ihanaa mutta masu ei kestä ruista ollenkaan. Sen olen joutunut jättämään. Kaura sopii mulle. Mustikoita syön joka päivä. Mä ostin torilta ison laatikon. Ne riittäneet hyvin. Ostan tänäkin vuona niitä pari laatikkoa kun ovat edullisimmillaan. En edes yritä kerätä tällä selällä enää mustikoita.
      Mikropuuroa en tajua kyllä ollenkaan...tosin meillä ei ole mikroa eikä koskaan tule.

      Poista
  4. Olen testannut ja tykkään, on vakiokäytössä :)

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.