17.2.2013

Hempeää koti-inspistä

Kuva

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Kuva
Kuva

Kuva
Kuva


Rauhallista sunnuntaita kaikille!

18 kommenttia:

 1. Aivan ihania! Tuolta sai poimittua muutaman hyvän idean, minkä vois toteuttaa samantien. Hyvänmielen kuvia kerrassaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On nämä niin ihania! Pitää taas jakaa näitä inspis-kuvia vähän useammin. Näistä saa aina itsekin paljon ideoita ja ainakin hyvää mieltä. =)

   Poista
 2. voi apua mikä ihana vaaleanpunainen astiankuivausteline!! Mistä sellaisen aarteen voisi löytää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on aika liikuttava. Luulen että kirpparit on niitä paikkoja mistä kaikkea tuollaista voi löytää, ajan kanssa. Mä en ole kiertänyt kirppareita koko talvena. Keväällä pitää taas kyllä innostua taas. =)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Kiitos! Kiva lähtö maanantaiaamuun!
  Mukavaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
 4. Voi mitä värejä ja tunnelmia! Useissa kuvissa myös ihanan korkea katto ja vaalea tausta kauniille esineille :)

  Iloa viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tilat ovat noissa kuvissa aika avaria. Mutta valkoinen tausta onkinaina hyvä. Meilläkin kotona paljon valkoista ja silloin on helppo leikkiä väreillä ja kuvioilla mielen mukaan.

   Poista
 5. Voi kun saisi tämän pastellimaailman myytyä isännälle, niin pääsis omaankin kotiin jotain vastaavaa joskus hankkimaan.

  Mites ME&I - arvonta? Luulin että olisi voittaja jo selvillä? Itse kävin sunnuntai aamuna vastaamassa ja osallistumassa, mutta kommenttini ei näy viestiketjussa. Siellä ei näy yhtään uutta kommenttia 12. päivän jälkeen?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen päättyi osallistuminen, mutta en ole ehtinyt suorittamaan arvontaa vielä. Kyllä ne kaikki lipukkeet siellä on. =) Osallistujia on yli 300. Sivu ei näytä kaikkia alhaalla on kohta missä lukee lataa lisää. Siten näkee ne uudemmatkin. =)

   Poista
  2. Ja sun kommentti taitaa olla ihan Jenny merkillä mukana viimeisenä.Mukana olet.Ne tosiaan ei näy yhdellä sivulla kun osallistujia on monta sivullista yli 300 kappaletta. Suoritan arvonnan piakkoin.

   Poista
 6. Ei tollasia kuvia saa laittaa!! :D

  VastaaPoista
 7. Tosi sama tunnelma kuin oman kotisi kuvissa, hyvin olet onnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä hämmästyin kun netistä kuvia selailin, miten paljon samanlaista löysin. Enkä ole näitä kuvia ennen nähnyt. Se tunnelma ja värit tulee sisältä, omasta olosta. Näistä kuvista sain lisää inspistä kotia varten. Kun vain joskus jatkettais tätä remonttia...se "hiukan" seisoo paikallaan.

   Poista
 8. ihania kuvia, ihana koti <3 voi kun oma kärsivällisyys riittäisi joskus saavuttamaan jotain vastaavaa. Mulla tuntuu olevan niin lyhyt pinna jos ei heti kaikki löydy ja oo valmiina että en jaksa hetkeen sit ollenkaan. PItäis kai opetella isoksi ja kärsivälliseksi, pikkuhiljaa, asia kerrallaan kuten ne sanoo, mutta mä haluan kaikki heti nyt ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat on kerätty eri lähteistä, mutta näissä yhdistää sama tyyli, mitä mä rakastan. =)
   Sisustaminen vähällä rahalla on hidasta. Ja jos käyttää vanhoja huonekaluja, kuten kuvissa ja meilläkin kotona, on se vielä hitaampaa. Koti on sellainen prosessi, keskeneräinen koko ajan. Mutta hyvällä tavalla. Se vaan muovautuu elämän mukana ja muuttuu kulma kerrallaan.

   Poista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.