5.1.2013

Valkoiset tennarit

Kun mietin kevättä ja vaatteita, tulee ajatuksiini koko ajan valkoiset tennarit.
Jo viime kesänä huomasin reissussa, että ne mä tarvitsen.
Sellaiset mitkä on hyvät jalassa ja laadukkaat.
Minulla kun on aina mekko päälläni ja keväisin usein farkkutakki.
Tennarit sopivat asun kuin asun kanssa ja niillä on hyvä kävellä.
Superga white tennarit ovat klassikot ja niihin taidan päätyä, ellei jollain ole muita hyviä ehdotuksia?
Etsin kyseisiä kenkiä tarjouksessa, enkä löytänyt ainuttakaan paria...
Omistan parit Converset ja kapeakärkiset Kedsit, mutta ne eivät ole jalkaani pidemmän päälle hyvät. Olisiko nuo Supergat sitten tukevammat ja hiukan leveämmät lestiltään?
Reissukenkiä siis kaavailen nyt ostavani. Kesään kun ei ole niin pitkä aika ja lepäillessä on aikaa haaveilla.

Mitkä tennarit ovat sinusta parhaat jalassa?

16 kommenttia:

  1. Superga:t ovat hyvät! Tosi keveät ja lesti on hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole noita ollut mutta lapsilla joskus. Muistin että aika kivan leveän pyöreä on se kärki ja kumipohja aikas tukeva. Onhan noi tosi kalliit...mut millään läpysköillä ei mun jaloilla voi kävellä. Ei edes tennareissa.
      Noi on kyllä kivat klassiset mekon ja farkkutakin kanssa. =)

      Poista
  2. Supergat ovat musta vähän liian painavia.. Converset tai Crocsit mun suosikkeja, joka ei taida olla yllätys..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Painavat kuulostaa hyvälle. =) Converset mulla on mut ei ne ole mulle hyvät jalassa jos kävelen koko päivän. Crocsit on taas mun jalassa tuhoon tuomitut.
      Mielenkiinnolla luen muiden ehdotukset ja pitää mennä sitten kokeilemaan mitkä mulle parhaat.
      Päätin että lähden kuukauden reissuun kahdilla kengillä, hyvät tennarit ja sandaalit. En ota muuta mukaani. Pari mekkoa, leggarit, farkkutakin ja uikkarit. Siinä about se.

      Poista
  3. Minä ostin itselleni viime keväänä Adidaksen tennarit,ihan ne perus 4-raidat,nahkaa ja valkoiset. Tykkään kovasti:) Ovat hyvät kävellä,ei purista ja joustavat mukavasti! Onhan ne tosin vähän kolhot,siis isot...ei sirot ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Superstarit vissiin? Mulla ollut sellaiset monet. Ne on kyllä hyvät jalassa. =) Mutta ei niin sirot...housujen kanssa kyllä kivat.

      Poista
  4. Minä ostin Stadiumista valkoiset tennarit. En nyt muista merkkiä kun ne on varastossa. Ne oli/on kuin unelmat kun laittaa jalkaan, tosi pehmeät ja jalalle hyvät. Hintakaan ei ollu päätä huimaava koska minä ne ostin :)

    Muistaakseni pesin ne pesukoneessa. Jos niitä on vielä tänä keväänä, ostan ehdottomasti uudet. En tiedä löytyiskö Stadiumin nettisivuilta mallia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä! Pitääkin katsastaa sieltä kanssa.

      Poista
  5. Mulla on Supergat ja niiden lesti on liian kapea, kovasti on epämukavat. Sen sijaan Espritillä oli ainakin viime vuoden mallistossa hyvälestisiä ja -laatuisia tennareita. Yhdellä parilla mä olen kävellyt jo kohta kaksi vuotta putkeen ja jos ne eivät olisi kastuneet yhdellä ulkomaanreissulla totaalisesti ja sen seurauksena venähtäneet (kun enhän mulla siellä ollut vaihtokenkiä käsillä ja niillä märillä vedettiin sitten koko päivä), menis varmaan kolmaskin vuosi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne Supergat on muuten turkoosit ja olleet jalassa ehkä kaksi kertaa sen epämukavuuden takia, koko on 39. Jos se sattuu olemaan sun kokoa, voit kokeilla käykö lesti - asun täällä Karjaalla minäkin.

      Poista
    2. Mulla on 41,5 eli ei taida onnistua kokeilu. Mutta ihana olet kun ajattelit!
      Ei se auta kuin tilata ja kokeilla. Parissa kenkäkaupassa saa palauttaa jos ei sovi. Ja ehkä ensi kerralla kun käyn Hesassa käyn vähän katsomassa mitä olisi tarjolla. Tärkeintä on se että ne todella on hyvät jalassa.

      Poista
  6. Olen tykännyt Supergoista. Parhaat tennarit on kuitenkin olleet Caterpillareita. Ne ovat suht painavat, tukevat ja lestiltään leveät. Ulkonäkö on kuitenkin varsin siro. Suosittelen siis niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää katsastaa tuokin merkki. Nyt on aikaa kesään etsiä juuri ne oikeat tennarit. =)

      Poista
  7. Mulla on supergat, kengät on aika painavat ja ainakin koossa 36 on kapea lesti, mikä kyllä sopii mun jalalle. Ostin noi joskus Stockan alesta lastenosastolta, maksoi vajaat 20e. Ne on vähän liian naftit, koon isommat taas oli liian suuret.

    VastaaPoista
  8. Hei, tulin uteliaaksi tästä tennari asiasta ja löysin seuraavat tiedot:http://www.brandos.fi/superga/s000010-2750-996-full-blk/a15259 väri on väärä, mutta valkoisessa varastotilanne ei just nyt näytä kuin hyvinkin miehisiä kokoja, mutta kesäänhän on aikaa:http://www.brandos.fi/superga/s000010-2750-901-white/a6376.Hintatasosta en osaa sanoa mitään. Tarkoitan siis, et onks nää tuolla kalliit vai ei.
    Ennenkaikkea toi sun tooosi perusteellinen karsiminen kiinnitti mun huomioni. Mä olen jo jonkun aikaa tehnyt karsintaa, mut näemmä liian "lempeällä kädellä". Petraamisen varaa on. Mulla pahin syy tavaran hilloamiseen on se, et "materiaalista vois tuunata jotain". Pitäis vaan elää vähintään 120 vuotiaaks, että ehtis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä!

      En mäkään vielä ole karsimisessa voiton puolella. Olen kyllä kantanut kirpparille/kierrätykseen/roskiin nyt varmasti 10 Ikea kassillista tavaraa. Mutta lisää menee. Kesän pihakirppiksen jälkeen on varmaan jo hyvällä mallilla. =)
      Mä kanssa olen hamstrannut aivan älyttömästi materiaalia siihen ja tähän, enkä todella ehdi tehdä niistä kaikesta. Pakko siis siivota niitäkin. Se urakka alkaa minulla viikonloppuna.Aion pistää kankaita pihalle rankalla kädellä.

      Poista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.