17.1.2013

-12cm

Pipo on Papu aikuisten M/L kokoinen rusettipipo.

Tänään on hyvä päivä.
Vyötärökin on taas kaventunut.
Nyt olen saanut pois yhteensä -12cm.
Olen niin iloinen!
Mutta peppu...se ei ole minusta kaventunut yhtään. Pyöristynyt ja kaunistunut liikunnan ansiosta.
Housut tuntuu pepusta samalle, mutta vyötärö on aivan liian iso. Kursitaan siis, kunnes tulee tuloksia alavartaloonkin. =)


Tahti on hidas, tämä saavutettu vajaassa vuodessa.
Olen tavoitteessani samalla tahdilla parin vuoden päästä ja se kuulostaa minusta oikein hyvälle.
Minulla ei ole kiire ja haluan tehdä asiat omalla tavallani, nauttien ja itseäni kuulostellen.
Ihanan raikkaassa ilmassa tuli tänäänkin potkuteltua Panttonin kanssa 6km. Illalla tulee vielä pari kilsaa lisää.
Potkuttelu virkistää niin paljon mieltä ja kehoa.

Nauttikaa ihanasta ilmasta!

21 kommenttia:

 1. Ihana pipo ja tsempit pienentymiseen:) Hieno saavutushan tuo 12cm jo on....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se ihan hyvä saavutus näin alkuun. Rauhassa etenen. Ei se sentti kuussa näy missään mutta nyt kun kohta vuosi mennyt on tulos jo ihan kiva ja näkyy vaatteissa. Talvitakki on jo liian iso, ensi vuonna ostan uuden. =)

   Poista
 2. Upea saavutus tosiaan!

  Ja tuo hattu on superkiva:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on vasta aloitus, vielä on pitkä matka normaalipainoon, mutta suunta on oikea. Ja hattu, no se on ihana, niin ihana. =) Nytkin se päässäni.

   Poista
 3. Hyvä saavutus ja tapakin on juuri oikea, harvoin ne pikapikaa karistetut sentit poissa pysyvät :)
  Mulla on aina ollut se ongelma että omistan ns. ghetto pyllyn, eli sellaisen tosi ulkonevan jollaisia suomalaisilla harvoin on ja minulle ainakin kaikki housut jotka pyllystä istuu on vyötäröltä monta numeroa liian isot! :O
  Olen ratkaissut onhelmani käyttämällä hameita ja joskus harvoin "haaremihousuja". Ollaan ylpeistä muhkeista pyllyistä, sellaisia kun ei ihan kaikille suoda!

  Mukavaa lopputalvea toivottaa Ann-Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on just sellainen "ghetto" pylly, ollut aina. Se on leveä, pyöreä ja isot lihakset. Koskaan, ei koskaan ole housut istunut mulla, olin vaikka sitten laihempikin. Aina vyötärö joka kerta liian iso ja nyt kun vyötärö kaventunut on ongelma vaan pahentunut. Arvaa kuinka usein käytän housuja? Ehkä kerran parissa kuussa...aina hame tai mekko. =)

   Poista
 4. Ai että tuo pipo on ihana!! Perjantaina yritän ehtiä sen tilaamaan ja ehkä tytölle samanlainen, vaikka onkin vasta 5 kk. Niin ja kaunis olet sinäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sä ehdit tilaamaan omasi. Ja tilataan sitten lisää. Me otettiin 1-2k pienimmäksi mutta varmasti olisi tyttärellesi sopiva sitten syksyllä. Tai varmaan kesällä voisi pitää kun tulee. =)

   Poista
 5. Hyvä Anri!! :) Kasvot on selkeästi kaventuneet ja myssy sopii sinulle täydellisesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kasvot vähän kaventuneet.
   Hattua rakastan! Käytän sitä ihan liikaa...

   Poista
 6. Hieno juttu! Malttia laihdutuksessa tarvitaankin. Itse aloitin vasta ja toivon olevani vuoden päästä samassa tilanteessa kuin sinä nyt. Uskon, että parhaiten onnistun jos tahti on hidas enkä muuta liikaa syömistä. Liikuntaa kyllä tarvitaan lisää. :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisihan se kiva sanoa, että nyt vuosi takana ja monta kymmentä kiloa poissa. Mutta mulla ei ole sellaista motivaatiota, että jaksaisin pitää tiukkaa diettiä. Opettelen syömään paremmin ja vähemmän ja laihtuminen silleen,herkutellenkin, on vähän hitaampaa.Mutta toivon että sitäkin pysyvämpää. =)
   Mä en ole alkanut ns. urheilemaan. Kävelen, pyöräilen ja potkukelkkailen joka paikkaan. Se etu ettei omista ajokorttia eikä julkista liikennettä. Tulee ihan arjessa liikuttua sydänystävällisesti. Mutta lisätäkin kyllä voisi meikäläinenkin.

   Poista
 7. Hyvähyvä! Tuo hitaasti mutta varmasti -asenne on kyllä pitkässä juoksussa varmasti paras. Ja juuri se asenne, joka vaatii ihan oikeasti sitä selkärankaa. Ja siihen monella se taitaakin kariutua! Olin tänään Hesassa piiiitkästä aikaa käymässä ja oisin tullut teilläkin piipahtamaan, kunnes sitten en muistanut osoitetta ja puhelimen netti oikutteli. Papuset on niin kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä tiedä onko mulla selkärankaa ollenkaan. En oikeastaan ajattele laihtumista. Koitan muistaa vain joka päivä välittää itsestäni ja kysyä herkkujen äärellä, että tarvitsenko niitä nyt oikeasti. =)
   Olen huomenna kaupalla itse. Osoite oli Eerikinkatu 9 eli Kampin kulmalta vähän matkaa, Annankadun sekä Fredan välissä.
   Paput on huomenna esillä kaupalla, kun saan purettua kuorman. =)

   Poista
 8. Hyvällä tahdilla etenet ja tuolla sinun asenteellasi ne kilot ja sentit varmasti pysyvätkin poissa... hitaasti mutta varmasti se kannattaa edetä. Mullahan niitä pudotettja kiloja on melkein 27 ja tää on tapahtunut 2,5vuodessa... paljon olen editynyt ja vaikka välillä mietinkin, että onhan se tahti ollut TODELLA hidas niin siltikin olen enemmän kuin tyytyväinen siihen. Kaikki muutokset mitkä olen elämässäni tämän asian tiimoilta tehnyt ovat jääneet tavaksi ja osaksi mun elämää. Ainakaan minulle ei sopisi liian nopea tahti, koska haluan, että myös minun "pää" pysyy muutoksessa mukana. :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihastuttava tuo hattu, sopii sinulle hyvin niinkuin pipot yleensäkin. Ja hieno saavutus, hiljaa hyvää tulee... :)

  VastaaPoista
 10. Ihana asenne sinulla, olen saman ajatuksen kannattaja.

  VastaaPoista
 11. Kauniisti on tullut vyötärö esille! =) Taidat olla tiimalasi-vartaloinen, silloin ei peppu välttis pienenekkään samaa tahtia kuin vyötärö. Ja saattaapi ne ollakki jo lihaksia siellä ;)

  VastaaPoista
 12. Ihana vyötärö <3 Onnittelut tuloksista ihana <3

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.