8.1.2013

Huomenna kuvataan

Poikien huone 2012, vain pieniä juttuja muuttunut.

Meidän kotia siis.
Hiukan jännittää jälleen.
Ei ole ollut voimia tehdä ihan kaikkea mitä haluaisi, mutta näillä nyt mennään.
Valmistelu kuvauksia varten on ollut pääosin vain karsimista ja pikasiivous.
Mitän uutta en ole hankkinut, enkä ommellut.
Mitä missä ja milloin?
Kerron kun saan luvan.
Mutta pian se tulee lehteen, hyvin pian.

Öitä!

10 kommenttia:

 1. Vautsi! Juttua odotellessa :) Ihanan näkönen kammari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se aika kivaa, mutta kun itse ei ole ihan kunnossa, enemmänkin kauhistuttaa...

   Poista
 2. Teillä on ennenkin kuvattu, niin don't worry, kaapin päällisiä tai sängynalusia ei kukaan näe. Pari kertaa kuviin puunanneena olen aina jälkeenpäin huomannut tehneeni ihan likaa! Tila jännitti eniten, kun elävä kuva paljastaa kaiken erilailla. Silloin hyörin kolmepäivää (ma soittivat ja saman viikon to tulivat :) tuulispäänä ja pesin ikkunakarmeja myöden kaiken. Hauskaa päivää!!! Arvelen jo mistä voin teidän jutun pian lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on kuvattu. En ole stressannut enkä todellakaan huhkinut. Kun ei ole voimia niin ei tule edes mieleen huhkia. Ystäväni kävi auttamassa raskaiden siivousten kanssa ja mies ja lapset hoitaneet. Mä olen vähän sohvan nurkkia oikonut ja pahimman sormenjäljet koittanut poistaa.
   Telkkariin en varmaan uskaltaisi lupautua. Saisi stressistä varmaan sydärin. =)Jos meillä haluaisi super siistiä saada aikaiseksi, pitäisi varmaan pari viikkoa siivota täyttä päivää.

   Poista
 3. Eikä, meillekin on tulossa huomenna jutun tekijät kotiimme. Olen aivan hermoraunio, koska en ole koskaan ollut tässä tilanteessa aiemmin. Olen siivonnut ja karsinut ihan hulluna, mutta olen myös onnistunut mielestäni loihtimaan tästä kaaoksesta kelvollisen, "ettei tarvitse hävetä". Jään kuulolle ja poikkeahan blogiini sinäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Jännät paikat siis sullakin.
   Mekin saatu vähän järkeä tuonne yläkertaan. Lastenhuoneita haluavat kuvata erityisesti ja meillähän yläkerta odottaa purkamista "maan tasalle". Katosta puuttuu pinkipahvia, kaikki seinät repsottaa, muovimatto maalattu ym. ja silti sitä halutaan kuvata. No ajattelin että jos vitsimielessä siis. Vanhan talon "iloja" voisi laittaa aiheeksi.
   Me rempataan yläkerrassa parin vuoden sisällä KAIKKI, ikkunoita ja villoja myöten. Kaikki menee uusiksi. Sitä odotellessa...
   Tulehan kertomaa mihin lehteen juttusi tulee. =)

   Poista
 4. Jee, kivaa! Kai saat koevedokset katsottavaksi ennen julkaisua?

  VastaaPoista
 5. HoooooO! Odotan jännittyneenä! <3

  VastaaPoista
 6. Kuvauspäivä on jännittävä ja se hassu tunne "meidänkö koti.." . Meillä kuvattii vuosi sitten ja parin kk päästä ilmestyi. Nyt sitten kovempiin kansiin pääsee koti.
  Ensimmäisiä vierailukertoja olen blogissasi ja kotinne ihastuttaa kovasti. Ihanaa väriä täynnä! wau. Nyt pistän blogin muistiin ja tulen vastakin.

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.