12.12.2012

Molo Kids Polaris jeans


Pantton sai täksi talveksi yhteistyökumppanilta Molo Kidsiltä Polaris talvihaalarin, farkkukuosissa.
Haalari on koko 122cm ja Pantton on n. 115cmpitkä.
Siinä on hiukan kasvuvaraa, mutta ei ole liian iso.
Minusta nämä vastaa hyvin kokoaan kaikinpuolin.


Yhden talven kokemuksella voin sanoa, että Polaris haalari on lämmin ja vedenpitävä.
Se on helppo lapsen pukea ja mukava päällä.
Se sopii lapselle, jolla on sensorinen yliherkkyys. Se ei ärsytä ihoa mistään.
Heijastimet ovat aivan huiput! Ihan parhaita mitä olen haalareissa nähnyt.
Ja tietenkin, noi näyttää tosi hyvälle.
Laatu on niin hyvää, että haalari menee pari talvea lapsella ja säilyy hyvässä kunnossa.
Sen voi kierrättää seuraavalla lapsella, tai myydä vielä eteenpäin.


Farkkukuosi on samaa materiaalia, kuin Polaris talvihaalarit muutenkin. Kuosi on upeasti painettu kankaaseen ja aidon näköinen. Tyylikäs kaikenkaikkiaan.
Haalari ei ole vielä kertaakaan ollut luminen tai märkä, vaan tuo pinta tiputtaa lumen saman tien pois.
Suosittelemme!Onko teillä tykätty Molo Kidsin Polaris haalareista?


16 kommenttia:

 1. Meillä oli viime talvena eka kerran Molo kidsin Polaris -haalari ja sellainen on tänäkin talvena sekä hyvin suurella todennäköisyydellä vielä ensi talvenakin. Haalari on meillä musta ja sen lisäksi meillä on tuo snow denim takkina. Nuo Molo kidsin talvivaatteet on mukavan notkeita, sen vedenpitävyyden, istuvuuden, kivan ulkonäön ja kestävyyden lisäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ihastunut kanssa tuohon notkeuteen. Pojillani on melkein kaikki ulkovaatteet Molo Kidsin. Ne eivät ärsytä heitä mistään. Kaikki asiat mietitty vimpan päälle. Tykätään kyllä ihan kympillä. Keväisin ja syksyisin käytössä ne Molon softshell takit enkä tiedä parempaa takkia siihenkään käyttöön.

   Poista
 2. On kokemusta ja on kyl huippuhaalari. :) Viime talvena oli polaris rocket ja tänä talvena polaris sub yellow. ^^ Tätä täntalvista ei olla viel testattukaan. Joskobvaikka huomenna. =>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippu on kullä. Meillä oli viime talvena se Rocket eli oranssi. Mietin tuon keltaisen ja tänän farkun välillä ja onneksi päädyin tähän. Poika ei tykännyt enää siitä oranssista vaan se oli pakko myydä. Ei suostunut pukemaan päälleen. Alkanut inhoamaan tuollaisia kirkkaita värejä jostain syystä.=(
   Meillä tuota käytetty nyt heti ekoista lumista alkaen eikä tänä talvena taideta käyttää mitään muuta. Tuolla pärjää täysin. Vaikka remuaa tarhassa pari kertaa päivässä pihalla ei se ole tätien mukaan ikinä koskaan yhtään kostea.

   Poista
 3. On tykätty. Ticketit, molot ja popit parhaita haalareita ja ehkä tuossa järjestyksessä..

  VastaaPoista
 4. Meillä oli ekaa kertaa viime talvena ja tykkäsin, ihan uudenveroisena säilyi!
  Nyt on taas ja ensi talveen myös. En oo varma kuvittelenko, mut ihan kuin tän talven puvusta lähtis kura paremmin pois, pelkällä suihkutuksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kuule samaa mieltä. Toi pinta on erilainen verrattuna viime talven pukuun. Tuosta lumi vaan valuu pois ja kura. Oikein ihmettelin tuota. Onko muilla samanlainen kokemus? Toki tämä haalari on hurjan kallis mutta kyllä saakin aivan huippuihanan haalarin. Ja kuten Panttonilla tämä sama menee vielä toisen talven ja jää varmasti siistikuntoisena ja ehjänä myyntiin.

   Poista
 5. Meiltä löytyy pienemmältä pojalta tuo sama kuosi ja isommalta pojalta se ruutukuosi. Tykätään kovasti! Mieskin oikein erikseen kehui noita heijastimia, vaikka muuten hän ei ole haalariasioista niin kiinnostunut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heijastimet on näissä aivan huiput! Lapsi on kuin kiiltomato pimeässä. Näkyy joka puolelta kun liikkuu. Minusta haalari on siinä mielessä halpa, että lapset turvallisuutta pimeässä liikkumiseen on parannettu niin älyttömästi.

   Poista
 6. On kyllä hieno haalari, tosi hyvän näköinen! Ei olla ikinä testailtu Molon haalareita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo ihana! Jos ei raaski uutena ostaa, saa näitä ihan kivaan hintaan käytettynä. Pysyvät yleensä täysin ehjänä seuraavalle. Kannattaa kurkkia esim. huutista ja nythän alkaa aletkin. =)

   Poista
 7. Meillä on toista talvea Molon haalarit käytössä. Tykätty on ja sopii luuviulunkin päälle hyvin. Tosin lämpimyydessä Tiksu vie voiton. Meillä on pojalla tänä talvena käytössä viime talven kirkkaanpunainen malli ja se on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pantton on tosi laiha ja tuo istuu hyvin hänellä. On totta että Ticket on hiukan lämpöisempi mutta mulla lapset kuumakalleja niin Molo Kids parempi. Koskaan Ticketin alle ei olla tarvittu villahaalaria. Lapset hikoilisi ihan hulluna niiden kanssa.
   Mä tykkään kyllä molemmista merkeistä tosi paljon ja usein meillä onkin sekä että käytössä ulkovaatteissa.

   Poista
 8. Molon haalarissa mun mielestä ehdottomasti paras ulkonäkö-käytettävyys-suhde. Ticksut ehkä parempia muuten, mutta Molo voittaa ulkonäössä mennentullen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ticket on hiukan lämpöisempi mutta kankeampi. Ja tosiaan Molo Kidsin ulkonöko, notkeus ja heijastimet on ihan omaa luokkansa. =)

   Poista
 9. Meillä on myös tää farkku ja on kyllä ihan super hyvä ja ihana ja ja ja .. :)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.