22.11.2012

Keltainen mekko


Löysin aivan ihanan okrankeltaisen paksun trikoomekon Ellokselta.
Mekko on juuri sopiva, aivan ihana päällä.
Mekko löytyy täältä.
Tämän ajattelin laittaa huomenna päälleni töihin.
Farkkutakin kannssa aikas kiva työasu, sopivan tyylikäs mutta rento.
Huomaattekos muuten, tämä farkkutakki menee jo kiinni. Ihan mahtavaa!
(Toinen kuva kesän alusta, takki jäi paljon enemmän auki, kuin nyt.)
Takki on about 15 vuotta vanha ja edelleen rakas.
Ai niin, vyötärö on nyt kaventunut yhteensä 10cm. Hyvä minä!



Löytyykö sinulta yli 10 vuotta vanhoja rakkaita vaatteita?

20 kommenttia:

  1. Pian sä harmittelet, kun takki on niin iso ettei sitä voi pitää :) Hyvältä näyttää! Myös mekko.

    Mullakin on muuten farkkutakki, josta pidän edelleen ja olen ostanut sen joskus yli 10v sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä ei tule tapahtumaan. =) En mä niin paljon onnistu laihtumaan että tuo jäisi yli-isoksi. Kunhan nyt saisi seuraavan 10cm vyötäröltä taas pois.
      Farkkutakia paranee vuosien myötä vaan.

      Poista
  2. Kaunis mekko! Harmi, ettei keltainen väri sovi mulle, sillä tykkäisin siitä kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun tarvii paikallistaa tämä mekko sivuilta, mielestäni sitä oli muitakin värejä. Aion tilata kyllä, sillä tämä malli on minulle täydellinen.

      Poista
    2. Mulle kans! Aivan ihana tuo mekko :).

      Poista
    3. Kyllä tota mekkoa näyttäisi siellä Elloksella vielä olevan. On keltainen, viininpunainen, musta ja kauniin sininen. =)

      Poista
  3. No voi hitsi! Ihana mekko!! :D Sit kun sä laihdut niin paljon, että nuo sun mekot on liian isoja niin ilmoita, mä ostan ne sulta pois ;)

    Siis miten mä en ikinä löydä noita, vaikka Ellosta selasin viime viikolla varmaan tuntikausia etsien jotain kivaa tunikaa tai mekkoa... Tilasin vaikka mitä ja ainoa mitä jäi itselle on tyynyliina ja lapselle bodyt ;D

    Onneksi saa lähettää takaisin :D

    Joo ja mulla on yksi nahkatakki vuodelta 1996. =) Olen tosin pitänyt sitä ehkä 2 kertaa, mutta koska säästin kuukausirahoistani pitkään sen saadakseni niin sillä on tunnearvoa. Muistaakseni se maksoi 198mk. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mekko on tosi kiva!
      No jos onnistun laihtumaan, niin sitten pidän kunnon kirppiksen blogissani. Kaapissani on tosi ihania vaatteita, mitkä kaikki kyllä sopii edelleen. Mun vaatteet siitä vähän vaarallisia, että ne istuu vaikka laihtuisi 10kg. Tosin pari mekkoa alkaa olemaan vähän turhan löysiä vyötäröltä, mutta kokeilen kaventaa niitäkin. =)

      Poista
  4. Katsoin heti ensimmäisestä kuvasta, yhtään pidemmälle lukematta, että olet aivan selkeästi kaventunut. Näytät erittäin hyvältä (en tosin sano ettetkö olisi aiemminkin näyttänyt). :)

    Ja mulla ei kyllä taida olla yhtään 10vuoden takaista vaatetta... osittain siitä syystä etten mitenkään mahtuisi niihin, ainakaan tällä hetkellä ja osittain siitä syystä, että olin silloin 19 vuotias ja elin sen ajan trendien mukaan... ei ehkä menis enää "tässä iässä" kahden lapsen äitinä läpi matalavyötäröiset farkut ja niin lyhyt paita, että vatsa vilkkuu välistä... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. On ihanaa itsekin huomata, että olen hoikistunut. Pidin Tallinnassa viime viikonloppuna uimamekkoakin päällä, mikä oli viimeksi kesällä päälläni. Se oli jo hiukan liian iso,löpötti rinnoista ja masusta. Tarvii ostaa pienempi. Kivaa!

      Poista
  5. Joo on, useampi vanha vaate! Farkkutakkikin on ikivanha James :) Mullakin se on ehtinyt olla jo ehkä 15 vuotta.

    VastaaPoista
  6. Oi se on ihana tunne kun jokin vanha ja pieneksi jäänyt vaate menee jälleen kiinni/ päälle. :) Onnea kaventuneesta vyötäröstä, näytät ihanan freesiltä ja energiseltä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuntuu hyvälle. Enkä ota pulttia laihtumisesta tai laihduttamisesta. Yritän muistaa edelleen joka päivä rakastaa itseäni ja nauttia elämästä. Muistaa miksi mitäkin haluan syödä, että onko tarpeellista ym. Toistaiseksi tehoaa. Tulokset näkyy pitkän ajan kuluessa, mutta näkyy kuitenkin.=)

      Poista
  7. Kysytkin vain, siis mulla on farkkuja joita olen ostanut yläasteella - ihan oikeesti. :D Ja monta monta muutakin vaatetta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, onnittelut! Jos mä haluaisin käyttää mun yläasteen aikaisia farkkuja, pitäisi laihduttaa about 50kg. Taidan unohtaa sen kyllä ihan suosiolla. =)

      Poista
  8. Ihanan pirtsakka mekko!! Näytät niin iloiselta!
    Ja voi, kun osaisin käyttää itsekin enemmän mekkoja. Jotenkin en osaa, vaikka tykkäisin.
    Minulla on maailman rakkain villatakki, jonka ostin kesällä -87! Nyt alkaa hitiä hihansuut rikki - pakko keksiä joku juttu niille! Samoin punainen Red&Greenin sadetakki, joka ei kyllä enää pidä sadettakaan, mutta tuulta sentään, on ainakin 13v vanha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas en osaa käyttää housuja. Tunnen itseni aivan pöljäksi ne päälläni. Yläasteella en omistanut kuin urheiluhousuja, muuten vain mekkoja ja hameita. Ja alkaa olemaan sama tilanne. Olen vain mekkoihminen, säässä kuin säässä.

      Poista
  9. Hieno muutos senteissä ja ulkonäössä! Mulla ei ole yhtään vuotta vanhempaa vaatetta kaapissa johtuen senttien katoamisesta. Tai on siellä yksi laatikko missä on pari äitini tekemää vaatetta vuosien varrelta, mutta ei niitä tule enää pidettyä, taitavat olla 90-luvulta mutta en raaski millään laittaa pois.

    VastaaPoista
  10. Onnea kympistä!

    Ihana mekko. Käytätkö sukkiksilla vai legginsseillä? Varsinkin talvella? Haluisin kanssa pitää mekkoja kesät talvet mutta palelen. :D

    AI NIIN, blogissani on jotain sinulle! :)

    VastaaPoista
  11. Onnea kadonneista senteistä ja kiloista! :)
    Mekko farkkutakki yhdistelmä näyttää kivalle.
    Joo kyllä multa löytyy ikivanhoja vaatteita, mm. -93 ostettu baseball takki on taas käytössä, kun on taas muodissa ;)

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.