28.11.2012

Design West arvonta suoritettu!


Syksyinen arvonta on suoritettu.
Ihanan Green Gate kannun ja lautasen voitti numerolla 2 (osallistui kahdella arvalla) Julia.
 
Apunani käytin jälleen kerran Random.Org sivuston laskuria.

Kiitos kaikille osallistujille.
Ja kiitos Design Westille arvonnan sponsoroinnista.

Onnea voittajalle!

4 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle!
  Mun pitää nyt esittää tällanen tyhmä kysymys mutta mitä hyötyä on tykätä, jakaa ja laitella arvonta omaan blogiin saadakseen lisää arpoja jos kuitenkin arvonta suoritetaan randomilla?
  Kun nythän sieltä arvottiin numero kaksi, eli arvontaan toiseksi osallistunut voitti mutta kuitenkin ensimmäiseksi osallistuneella oli kaksi arpaa.
  Enkä nyt millään pahalla tätä kysele vaan varmaan ihan tyhmyyttäni ;D Mutta kun en ymmärrä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hienoa, minä olen sitten näin hyvin suorittanut tämän arvonnan. Hyvä kun huomasit tämän! Tässä on tapahtunut ihan tälläinen perustyhmä moka. Eipä ole ennen tapahtunut näin...KIITOS kun huomasit. Korjaan tämän vääryyden.

   Poista
  2. Olen silloin tällöin tätä asiaa miettinyt. Sullakin, kuten monella muulla nuo osallistujamäärät arvontoihin on niin kadehdittavan suuret ;) että eihän niitä nyt millään arvo lappusille kirjoittamalla. Varsinkin justiin jos tulee noita lisäarpoa.
   Toisin se on meikäläisellä jos parikymmentä korkeintaan osallistuu niin ne jaksaa kyllä käsin kirjoitella :)

   Poista
  3. Juu, ei noita viitsi kirjoitella käsin. Pahimmillaan osallistujia itsessään on ollut lähemmäs 700! Se on aika kamalaa suomeksi sanottuna. Tuollaisiin super suosittuihin arvontoihin, mitkä etukäteen osaa jo ennustaa, en jaa kuin yhden lipukkeen per ihminen. Muuten menee ikä ja terveys sen arvonnan suorittamisessa. Nämä määrät menee vielä, mutta käytän Randomia aina apuna. =) Se on hyvä. Mä en vaan osaa vieläkään sitä kuvaa sieltä siirtää tähän. Joskus otan kameralla kuvan siitä voittajasta. Pitäisi jotain järkevää pyytää tuossakin neuvomaan. =)

   Poista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.