6.10.2012

Mustaa ja väriä


Mustaa päällä ja väriä kotona.
Kuvat vähän sitä ja tätä, minä en tunne kameraani tänään...
Näin tänään.
Mekko on saatu Me&I, musta Adodable dress koko xl ja pinni oma tekemä.
Aivan ihana arkimekko, super mukava päällä!
Hiukan kuitenkin liian lyhyt minulle, kaipaisi ehkä alushametta...tai laihempia reisiä. =)
Mekon malli on myös hitusen liian "raskausmallinen" minulle.
Yläosa istuu täydellisesti tuossa koossa, mutta sitten alaosa on liian löysä ja rintojen alla oleva leikkaus on hiukan väärässä kohdassa minulle.


 


Sanoisin että tämä mekko/tunika tässä koossa on UPEA raskaana olevalle.
Minulle istuisi L koko paremmin alhaalta, mutta sitten rintojen kohdalta se koko on liian pieni...
Arkikäytössä tämä on kuitenkin minulle täydellinen ja tulen käyttämään tätä paljon.
Jos mekko istuu täydellisesti kantajan päällä, on tämä varmasti luottovaate moneen tilaisuuteen.

Mitä itse olet tykännyt tästä mekosta?

20 kommenttia:

  1. Mulle on tulossa M-kokoisena sama. Ajattelin, että menisi asustettuna talven juhlissakin (joulujuhlat yms.). Tummat sukkikset ja saapikkaat ja kiva laukku.... Olen pitkä ja pituus olis saanut olla mulle vielä hiukan pidempi niin olisi oikeasti mekko eikä tunika.
    Anni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä toi juhlissa menee. Siinä on kaunis yläosa ja jos istuu päällä niin juurikin asustettuna oikein kiva joulujuhlissa. Silleen mä ajattelin, mutta kun kokeilin tätä niin on liian arkinen mun päällä kun ei ihan istu. En usko että mulla koko muuttais asiaa, malli vain ei täydellinen minulle. Tämä on tosi reilua mitoitusta! Jos on yhtään suht. normaalit rinnat, ehdottomasti kantsii ottaa kokoa pienempää. Alaosa on mulle tosi reilu, taidan ehkä kaventaa sitä vielä itse. =)
      Ajattelin laittaa eteenpäin näitä kommentteja. Tämä malli kun pidempänä olisi aikas ihana! Nyt hiukan liian lyhyt. Olen 170cm ja saisi olla ainakin sen 5cm pidempi.
      Mulla oli tämä kerran farkku jegginsien ja vaaleiden saappaiden kanssa ja oli kyllä aikas kiva asu silleenkin.

      Poista
  2. Mä haluaisin oppia tekemään tuollaisen letin, mutta en vaan opi.. Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. =) Kyllä sä opit.Monen monta harjoitusta vaan. Itse haluaisin oppia letittämään tämän "nurinpäin". Tarvii katsoa ohjeet jostain sitä varten.

      Poista
  3. Tuo mekko miellyttää minunkin silmääni ja juuri tuollaista ihanaa mekkoa kaipaisin arkikäyttöön ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva. Tälläisiä kauniita ja mukavia mekkoja tykkään käyttää kotosalla. En ole verkkareissa. Teenhän kotona ihan töitä ja vastaanotan kuljetuksia ym. Tässä viihtyy kyllä. Innolla odotan sitä blogger edition mustaa foldover mekkoa. Se näyttäis kuvissa täydelliselle! Toivotaan että on sitä myös päällä. =)

      Poista
  4. Tilasin pari me and I tunikaa itselleni taannoin ja pötsini takia näytin niissä raskaana olevalta, joten möin ne OIKEASTI masu-asukkia kantavalle kamulleni.

    Me and I voisi tehdä hieman toisenmallisia kuteita. Odottajille ja EI-odottajille. Nykymallit eivät ainakaan häivytä tai hoikista.

    Sun mekko on oikein mukava kotoiluasu. :) Katinka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä malli on minusta raskaana olevalla tosi nätti. Itselläni masu vihdoinkin vähän litistynyt ja olisi kiva että se näkyy vaatteessa. Tässä on liikaa kangasta heti rintojen alla niin ei pääse hiukan hoikeampia varsi oikein oikeuksiinsa tässä. Mutta ihana tämä on arkikäytössä. Kiva tehdä töitä ja olla, pyöräillä ym. Hyvä käyttövaate,mutta minun päälläni ei tämä ole juhlavaate.
      Katso muuten se uuden Bloggers collectionin foldover mekko. Se näyttäisi olevan parempi ei raskaana olevankin päällä.
      Mulle tulossa tuo mekko ja laitan kuvia ja kokemuksia sitten siitäkin. Varmasti ensi viikolla. =)

      Poista
  5. Mulle on tulossa tuo samainen mekko xs-koossa,ei ole yhtään varaa nyt lihoa :D ajattelin sitä viikon päästä oleviin ristiäisiin mutta ei se taida ennättää ajoissa tulla (samassa tilauksessa kun oli yksi semmoinen tuote jota ei heti tilaushetkellä ollut varastossa niin se mun tilaus nyt jumittaa sen takia :( ) Ihana mekko tuo kyllä on, kyllähän tässä on muutamia juhlia ennen joulua tulossa joten ei mene hukkaan, mun päällä tuo näytti just semmoselta vähän paremmalta mekolta joten ei ihan arkikäytössä ehkä mene.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa jos sait siitä sopivan juhlamekon! Olen samaa mieltä, että jos tämä istuu täydellisesti,on tuo mekko juhlava. Mutta kun mulla se on liian iso alhaalta ja sopiva ylhäältä, ei ole juhlava, vaan siisti arkinen vaate millä kehtaa liikkua missä vain. Mutta kotonahan mä pääosin olen ja teen töitä. =)

      Poista
  6. Ihana nähdä susta kuvia pitkästä aikaa täällä! :) Blogisi on muutenkin niin ihana. Eilen oli kaikenlaista hässäkkää kokopäivä, ajatukset pyörii... Blogiisi on kiva tulla rauhoittumaan ja nollaamaan ajatuksia. Itsekkin aion aloittaa psykoterapian ja nyt elämä tuntuu tosi kivalta, kun yksityinen psykoterapeutti johon tutustuin tuntui ammattitaitoiselta, ihanalta ja ymmärtäväiseltä. Toivon että jatkossakin se tuntuu ihanalta ja siellä on mukava käydä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoistasi! On niin kiva saada tälläisiä viestejä, ilahduttaa.
      Upeaa jos olet löytänyt hyvän terapeutin. Mulle terapia on parasta mitä olen itselleni suonut ikinä.

      Poista
  7. Kaunis olet ja suloinen pinni! :)

    VastaaPoista
  8. Mitä nämä ihmiset on...
    Nyt on niin paksua tekstiä että lähdettävä nollaamaan ihan muualle.
    Musta hoikentaa, mutta tämänkertainen teksti on kyllä niin paksua&väkisin revittyä että oksat pois.

    VastaaPoista
  9. Minulla oli samankaltainen kokemus tuosta mekosta; liian reilua mitoitusta M-koossa ja jotenkin istui kuin säkki päälläni alaosaltaan. En edes kotimekoksi viitsinyt jättää vaan palautin. Viime kevään mallistossa kävi samoin...

    PS. Olen todella hyvillä mielin lukenut kokemuksia poikasi kuntoutumisesta, vaikka en ole jaksanut kommentoida. Ihania uutisia!

    VastaaPoista
  10. Mulla on tuo sama mekko S-koossa. Tykkään, vaikka tosiaan malli muistuttaa kieltämättä pikkuisen äitiysmekkoa. Kaula-aukko on musta just sopivan avonainen ja hihat ja materiaali aivan ihanat! Tulee varmasti käytettyä niin arkena kuin juhlissakin!

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.