18.10.2012

Ihania tapetteja jälleen!


Kävin viime viikolla tapettikaupassa tilaamassa kaupalle tapettia.
Siellä sitten katsastelin valikoimaa ja olin niin ihastuksissani, kun näin
Boråsin uuden Vintage-malliston tapetit.
Voihan kääks!!!!
Meillä on kotona monessa huoneessa Boråsin tapetteja ja taitaa tulla vielä muutamaan huoneeseen...
Kaupalle päätettiin ostaa vielä pilkullista tapettia yhteen huonekalutuunaukseen...


Tykkäätkö muuten boordeista?
Mä inhoan niitä, ihan satasella!
Mutta nyt, nähtyäni tuon uuden malliston pari huikean ihanaa pitsiboordia, mietinkin kuumeisesti, että mihin laittaisin sitä.

 
 

Mitäs tykkäätte?

10 kommenttia:

 1. aivan ihanaa tuo pitsiboordi, haluaa sitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sopiikin teille aivan täydellisesti! Käyt kurkkaamassa noita sitten kun tulette tänne. =)

   Poista
 2. Olin ajatellut pikkueteiseen herkkää kukkatapettia vanhemmasta mallistosta, mutta pitää katsoa tuo uusi tarkemmin :) Kaunis kukka tapetti tuossa yllä. Tosin on lisäksi vielä 5 huonetta tapetoitavana, joten saa valita vielä monta kivaa tapettia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä katsomassa tuo Vintage kirja. Se on todella IHANA! paljon enemmän ihanuuksia siinä kuin mitä tässä mun postauksessa. Mä tiedän että muutamaa tapettia siitä tulee meille kun jatketaan täällä remonttia.

   Poista
 3. Liian ihania..! Ja nuo pitsiboordit.. Vähän aikaa sitten saatiin laitettua makkariin Boråsin Boheme sarjasta ruusutapetit..tuossa olis ollut aika monta varteenotettavaa vaihtoehtoa, vaikka olen kyllä tyytyväinen noihinkin :)
  Pitänee käydä selaamassa tapettikirjaa kaupassa. Just päätin, kun makkarista revin boordeja irti, että ei enää ikinä, mutta tuota pitsiä on ihan pakko laittaa johonkin :)
  Meillä on keittiössä tuota samaa Anno tapettia, kun teidän keittiössä. Olen viisi vuotta sitä katsellut ja tykkään vieläkin ihan tosi paljon :)
  Kiitos kivasta vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan meidän keittiön tapettia. Se on niin kaunis! Saanut paljon kehuja. En usko että siihen kyllästyy todellakaan ihan äkkiä. Tässä Vintage-mallistossa on kanssa samantyylisiä ihanuuksia, mitkä kestää aikaa.

   Poista
 4. Olen katsellut meidän keittiöön tuota boråsin tapettia joka on tuon pilkkutapetin alapuolella, aivan ihana, niinkuin nuo kaikki muutkin.

  VastaaPoista
 5. tuo pitsiboordi on niin ihana, mä kuolasin sitä kaupassa kun mietittiin remppaa muuttaessa mut en keksinyt mihin sen laittais... muutama muukin borås jäi sinne hyllyyn odottamaan paikkaansa seinällä kun kaikkia ei vielä laitettu, siellä ne odottaa ja minä täällä, hetken ja sitten seuraavassa aallossa päästän ne kotiin ;) rappusiin laitettiin nyt vaan ja sinnekin, yllätys boråsia, bohemiaa, vaikka ihania ne on suurin osa!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania nuo tapetit, oih. Boordeista en liiemmin pidä, mutta tuo pitsinen on kyllä suloinen ja voisin halutakin sitä johonkin, keksisi vain hyvän paikan mihin sopii. :) Pitääpä ruveta suunnittelemaan.... :)

  -Sannas-

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.