20.10.2012

Featured in LOVE PatchworkSain kesällä kivan yhteydenoton Englannista.
Uusi käsityölehti LOVE Patchwork pyysi saada lupaa käyttää yhtä ottamaani kuvaa lehdessään.
Toki suostuin, sillä olin pyynnöstä aika otettu.
Tänään sain tuon lehden käsiini.
Hiukan ihania ideoita onkin lehti täynnä.
Seuraavaksi ilmestyy keittiöstä ottamani kuva yhteen toiseen englantilaiseen lehteen.
On aika jännää, miten yhteydenottoja voi tulla odottamattomista paikoista.Rentouttavaa lauantaita!

12 kommenttia:

 1. ihanan näköinen lehti. pystyyköhän tilaamaan suomeen?! ota kauppaasi irtonumeromyyntiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehti on tosi tasokas, oikein yllätyin. enemmänkin kirjamainen kuin lehti, tosi paksu! Täynnä kivoja ohjeita hyvillä idyllisillä kuvilla.
   Tuota saa tilattua Suomeen. Kokeilin melkein loppuun asti. Eli klikkaa tuota LOVE Patchwork sinistä kohtaa. (En saa tästä mitään korvausta!) Sieltä voi tilata sen kotiisi 11 punnalla postikuluineen. =)

   Poista
 2. Wautsi, kuinka houkuttelevan näköinen lehti! Toivottavasti saataisiin tämä ihanuus myös Suomen lehtihyllyihin pikapuolin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä todellinen ihanuus "lehti". En ole Suomessa nähnyt mitään vastaavaa...

   Poista
 3. Oho, aika huisia. Hienoa, että suomalaisista blogeistakin otetaan kaikkea kivaa mukaan erimaalaisiin lehtiin! Onnea, tiedä mihin tiesi vielä viekään.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho tosiaan. Olin hitusen yllättynyt tuosta mailista kesällä. Mun kuvia oli näkynyt jossain englantilaisessa suositussa blogissa missä viitattiin blogini ompelunurkkauksen sisustukseen. Sitä kautta tämä toimittaja löysi blogiini.
   Tämä toinen kuvapyyntö tuli Vallilan kautta. Koska heidän nettisivuillaan on yksi iso ottamani kuva, heiltä pyydettiin kuvalainaan tämä kuva yhteen isoon tyylikkääseen englantilaiseen sisustuslehteen. Tietenkin annoin luvan siihen.
   Jännää aina nähdä mitä elämä tuo tullessaan kun on avoin.
   Laitan kuvia tänne sitten kun saan tuon toisen lehden käsiini mihin kuva menee.

   Poista
 4. Hei hieno juttu. Enkä yhtään ihmettele, teidän koti on ihana karkki ja otat sieltä kiinnostavia kuvia! Lehti näyttää tosi houkuttelevalta :).

  VastaaPoista
 5. Tuo lehti on ollut jo pari viikkoa ainakin Stockmannilla myynnissä. Ostin sen silloin, mutta en kyllä tunnistanut kotiasi :) Hienoa, kun sait kuvan lehteen. Se sopii tyyliin erinomaisesti. Lehden hinta on 16,90.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, no kiva tietää että sitä saa Stockmannilta. Siellä onkin valtavan hieno valikoima lehtiä. Varsinkin Hesassa on.

   Poista
 6. Ihanan oloisia lehtiä ja teidän kodin kuvat sopii tuohon erittäin passelisti. En muista ootko kertonu, että liittyykö "entinen päivätyösi" mitenkään valokuvaukseen tai sisustamisen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos vain! Mutta olen ollut 10vuotta kotona ja sitä ennen minulla oli vakituinen työ Stockmannilla Akateemisessa, mistä irtisanouduin odottaessani Panttonia. Eli ei ole "oikeaa" koulutusta ja päivätyökokemusta kummastakaan.

   Poista
 7. No voi miten mulla on jäänyt tälläinen postaus ihan kokonaan lukematta. Olisin ehdottomasti käynyt ostamassa tämän lehden....hmmmmmmvieläköhän saisin tämän jostain käsiini. :)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.