30.8.2012

Mitä saat alle 4.50e?


Et kaupasta paljoakaan.
Kierrätyksestä sain sillä rahalla tänään:


-Englantilaiset kupit jogurttia varten.


-Raikas ruudullinen hyväkuntoinen ruutupaita miehelleni.-Siniset nahkaiset purjehduskengät Panttonille ensi kesäksi, sekä Batman neuleen ja Automiehelle hyväkuntoisen Zaran fleecen.


-"Prinsessalle" makeen Pepe Jeans hupparin ja velouriset pökät

Kaikki yhteensä 4,30 e.
Jep.

Käytkö itse kierrätyksessä?

13 kommenttia:

 1. Tänään viimeksi. "Shoppailin" ilmaislaatikoissa joista lähtikin vaatteita ripakopallinen mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole tuollaista siellä, mutta hinnat on niin halpoja että melkein ilmaisia ne kuitenkin ovat.

   Poista
 2. Mulla on ollut tämän viikon sellainen "on mentävä kirppikselle"-fiilis, tänään kävin ja löysin vaikka mitä! Villatakki ja kaikenlaisia emali ja -lasiastioita. Kivoja löytöjä sinullakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) Ei nämä mitään mullistavia löytöjä olleet, mutta kivoja arkisia tavaroita ja vaatteita. Lapsille löytyy aina jokunen tarpeellinen vaate tuolta.

   Poista
 3. Ohoh! Ei ollut kyllä kallis reissu. :) Meillä ei ole miehen kanssa ole ollut nyt tässä kuussa yhtään hyvä kirppis kausi, kun löydöt ovat jääneet vähiin. :/ Keräämme taidelasia ja etsimme muutenkin kaikkea vanhaa ja kaunista kotiimme. Joskus tekee tosi hyviä löytöjä. Lapsillekkaan ei ole löytynyt oikein mitään. Kaikki kivat ovat olleet liian pieniä. Toivotaan, että kirppari onni kääntyy. :)

  VastaaPoista
 4. Moikka! Lähin kiertsi on Hämeenlinnan, ja se on kyllä kököistä kököin. Sikahinnoiteltua ja huonoa tavaraa, enimmäkseen puhkipiertyjä sohvia ja lastulevyhyllyköitä. Astioita ja muuta kodin tavaraa siellä on todella vähän, vaatteita ei ollenkaan. Harmi juttu, kävisin kyllä useamminkin. Toisaalta olen ostanut toisesta kierrätyskeskuksesta alumiinisen mehumaijan hintaan 40 cnt, ja keittelin sillä maukkaat mehut monena syksynä.

  VastaaPoista
 5. Voi ei, kirppiskuume vaan kasvaa tällasia postauksia lukiessa :D En kyllä hetkeen taida päästä, mmeillä kun on vain yksi auto ja mies tekee toistakymmentä tuntia päivässä, seitsemänä päivänä viikossa xP Pitänee suunnata autokaupoille ennen kirppiksiä :)

  VastaaPoista
 6. Tänään just kävin testaamassa Vantaan uuden Kontin ja jotain pientä tarttui mukaan, kirjoja ja leluja. Oli kuitenkin kalliimpaa kuin olin osannut odottaa, hyväntekeväisyysjärjestön kirpparilta. Nyppyisiä neuleita 6 euron hintaan eli tuskin tästä mikään kantapaikkani tulee..

  VastaaPoista
 7. Vau!!! Upeet löydöt edukkaasti!

  Käyn aina sillon tällön kierrätyskeskuksessa, mutta en oikein osaa mitään vaatteita edes katsoa sieltä - lähinnä astioita, pöytäliinoja ja sen sellaista kyllä ja aina ostokset olleet ihan parin euron luokkaa, vaikka melko paljon olen ostanut.

  VastaaPoista
 8. Blogissani on tunnustus sinulle :)

  VastaaPoista
 9. Kyllä käyn, mahdollisuuksien mukaan pari kertaa viikossa. Vaan ei meijän kierrätyksestäkään noin edullisia löytöjä tee. Kiskureita ovat. Hauskat kupit löysit!
  Niiin, ja iloa ja valoa yrittäjän tiellesi!

  VastaaPoista
 10. Kylla. Harmittaa vain ettei taalla Norjassa ole yhta hyvia kirppareita ja ihanaa kierratyskulttuuria niin kuin Suomessa. Siita kun løytaa kaytettyna halvalla jotain kivaa saa paljon isommat kiksit kuin siita kun kaupasta hankkii:)

  VastaaPoista
 11. Sähän olet oikein kierrätyshaukka :)(vrt. tarjoushaukka Jorma Tuuri-sarjassa....)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.