13.7.2012

Tivoli Copenhagen















Tivoli oli meidän nähtävyyslistalla heti ensimmäisenä iltana.
Halusimme mennä rauhassa katselemaan ja fiilistelemään.
Paikka onkin upea iltahämärässä lamppujen sytyttyä.
Itse ihastelin ja nautin näkemästäni ja mielettömistä tuoksuista.
En voi unohtaa paikan tunnelmaa ja kauneutta.
Mikä paikka mennä treffeille, oi joi!









Tivoli on nautinto, vaikka ei laitteisiin menisikään!

21 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. =) Sitä se oli. Mielettömän romanttista. Oma mies vain puuttui...
      Yllätyksenä tuolla oli se, että erilaisia ravintoloita on tuolla enemmän, kuin huvipuistolaitteita. Ja ne ravintolat ovat nähtävyys jo itsessään.
      Meillä vain ei ollut kenelläkään nälkä, joten syöminen jäi.

      Poista
  2. Oot saanu hienosti kuvattua kuvia, jossa ei oo vieraita ihmisiä. Oliko siellä hiljaista, vai jaksoitko vaan oottaa, että hiljenee?

    VastaaPoista
  3. On kyllä maailman ihanin Tivoli! <3 Viimekesänä sain tuolla tunnelmoida ain iltamyöhään asti.

    VastaaPoista
  4. Kävin lapsena tuolla tivolissa ja siitä asti on ollut pakkomielteenä päästä takaisin Kööpenhaminaan. Eikä tuo pakkomielle ainakaan näitä kuvia katsomalla vähentynyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tivoli on elämys! Olisin voinut viettää siellä varmasti koko päivän. Oli vain sateista tuolloin, joten hiukan nautinto kärsi.

      Poista
  5. Onpa mukavaa ollu katsella näitä kuvia:)
    Toivottavasti joskus pääsis köpikseen .Lapsena viimeks käyny.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Köpis on ihana!
      Tuonne on niin halpoja lentoja, että nyt vain järkkäilemään tyttöjen vapaata viikonloppua. =) Katsoin että joulukuun ekalle viikonlopulle saisi nyt jo 95e edestakaiset liput Hesasta. Ei paha, ei ollenkaan. Esim meidän hotelli Star Hotel Copenhagen maksoin alle 50e/naama runsaalla aamiaisella per yö. Aika edullinen viikonloppuloma siis.

      Poista
  6. Ihania kuvia, voi kuinka kaunista :)
    Ihan semmoista mietin; kun noi kuvat on niin ihania laadultaakin värit ja kaikki; niin otatko kuvat tuolla Nikonillasi? Onko se vaikea käyttää ja oletko itse sovitellut asetukset jne? Haluaisin niin investoida järjestelmään, mutta entäs jos sen käyttö onkin jotenkin vaikeaa, koska en ymmärrä säätämisestä valon mukaan mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvaan Nikonilla. Näitä kuvia ei ole kaikkia edes käsitelty, joitakin hyvin vähän. Kamera on IHANA! Itse en osaa kaikkia hienouksia kamerassani vielä käyttää mutta perustoiminnot opin aika nopeasti. Suosittelen kyllä todella lämpimästi!
      Ja mulla on siis aivan tähän asti ollut Canon ja nyt vaihdoin Nikoniin. Tykkään!
      Mun ottamat kuvat on kelvanneet yhteen Englantilaiseen käsityölehteen, mikä ilmestyy elokuussa. Sitten Ilona Pietiläisen kirjaan kuvasin kotini itse ja ovat olleet kuulemma hyviä kuvia laadultaan.
      Kamera on mahtava!

      Poista
    2. Ja asetukset, kyllä mä niitä säädän koko ajan valojen muuttuessa. Esim. myymälässä sisällä ei voi kuvata samalla säädöllä kuin hämärässä pihalla jne. Noi oppii kyllä aika nopsaan. =)

      Poista
  7. Fiilistelen täällä kuvillasi muistellen kaiholla kesäkuun ekan viikonlopun Köpiksen reissuamme. Samoissa paikoissa olemme käyneet ja kuviakin napsittu samoista kohteista.:) Käytiin myös tuolla Christianiassa. Mielenkiintoinen kokemus. Lopuksi tuli jotenkin ahdistava olo. Tivoli on ihana! Olen heikkona siihen Tivolin peliin, jossa palloja heitellään koloon ja hevoset "juoksevat" radalla. :) Siinä olisin istua nököttänyt vaikka kuinka kauan. Istuin kuin tatti ja muu matkaseurue ojensi minulle kolikoita joilla pelata.:D Sinä iltana Tivolissa esiintyi tanskalainen bändi D.A.D ja väkeä oli todella paljon liikkeellä.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia kerrassaan ja minäkin se fiilistelin kuvilla ja Köpis on kyllä ehdottomasti sellainen paikka missä on jokaisen joskut pakko käydä tai tämä on vain mun mielipide.Minäkin yhdyn tuohon että Tivolissa voi fiilistellä muutenkin kun menemällä laitteisiin.Itse en laitteista välitä yhtään muutenkaan mutta kokemus on siltikin ihan sanoin kuvaamaton vaikka voisi luulla jotain ihan muuta. Ihana loma varmasti ollut teillä :)

    VastaaPoista
  9. onpa ihania kuvia! niin kauniita värejä täynnä!

    VastaaPoista
  10. Voi miten ihanalta näyttää! Me ollaan miekkosen kanssa lähdössä ens viikolla Köpiksen reissulle, ihanaa <3 Kerros hyviä shoppailuvinkkejä :) Arveluttaa kovasti vain sääennustukset.. sadetta näyttää joka päivälel tällä hetkellä :/ Millaset säät teidän reissun aikana oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli vaihtelevat ilmat, mutta välillä aika kylmää.Kannattaa ottaa takki mukaan ja varautua sateeseen.
      Menkää Outlet alueelle! Siellä tekee löytöjä. On aivan lähellä Pieni Merenneito patsasta, siellä missä ne risteilylaivat on. Menkää sitä siltaa ylöspäin. Outlet on sellainen pitkulainen rakennus rannalla, vähän kuin laituri.
      Ilumin tavaratalon lastenosasto on MIELETÖN!!! Alet tosi hyvät nyt! Samoin kodinosasto on upea. Sisters Green on huippupaikka kaikella pienelle kivalle. Sijaitsee lähellä Stögetiä, sivukadulla. Muutenkin niitä sivukatuja kannattaa kurkkia koska siellä ihanimmat puodit. Itse en välittänyt tuosta kävelykadusta.
      Sitten kantsii mennä keskustasta poispäin. Siellä on pitkä katu muistaakeni "Gammel Konevej" niminen. Tuon varrella teimme ehdottomasti ihanimmat ostokset. Löytyy Prik lelukauppa, Noa Noa (Alet nyt vähintään 50%) ja monen monta muuta suloista pientä liikettä. Kadun Pelastusarmeija kanstii ehdottomasti vilkaista!

      Poista
    2. Tuhannet kiitokset vastauksista <3 Pitää ehottomasti käydä noi paikat kurkkiin. Pitäs olla aikaa ainakin rauhassa kierrellä kun 2 täyttä päivää siellä ollaan :)

      Poista
  11. Kuvaatko vielä pitkään ostoksiasi? Mahtaa mennä koko blogi tukkoon kuvista... Hahhaa ;) niitä ootellen.

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.