2.7.2012

Sinistä ja valkoista


Päivän asua jälleen.
Joulesin vuuosia vanha sininen mekko on ollut kaapissa käyttämättömänä varmasti ainakin vuoden.
Tänään laitoin sen päälleni ja yhdistin siihen kirppikseltä löytyneen neuletakin.
Ballerinat on vuosia vanhat Wondersit, mitkä kanssa kaivoin tänään esiin.
Kivaa kun voi "shoppailla" uutta omassa komerossaan.
Tosin, tiesin näiden olemassaolosta, mutta eivät ole vuosiin oikein sopineet ja nyt istuvat täydellisesti.
Aika ihana kesäasu, tykkään!



Tänään kirppistellään ja ommellaan, mitäs sinä?


14 kommenttia:

  1. Ihana mekko ja kiva uusi kesätukka sinulla:) Tarvisi itsekin mennä hiuksia leikkauttamaan sillä edelliskerrasta taitaa olla jo vuosi =P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekko on niin mukava päällä ja kaunis. =) Kampaajalla käynti on ihanan virkistävää. Mä käyn nyt useammin kun ei tarvitse enää värjätä. Seuraavan kerran menen ennen joulua. Siihen asti saapi kasvaa.

      Poista
  2. On ihanaa tehdä uusia löytöjä omasta kaapista.
    Minulle kävi myös niin jokin aika sitten löysin muutama vuosi sitten ostamani
    mekon ja pienellä tuunauksella sain siitä kuin uuden.
    Mukavaa alkanutta heinäkuuta!
    Jaana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vaatteita vintissä laatikoissa mitkä ei mahdu päälle vielä. Odottelen jos ne ensi kesänä olisi sitten sopivia.

      Poista
  3. Ihanat Wondersin kengät sulla! Mulla on yhdet Wondersin kengät (siniset avokkaat, joissa on kukka), ja ne on kyllä aivan mahtavat jalkaan...ihan lempikengät.

    Ja sun uusi tukka on kyllä tosi pirtee. Mäkin haluaisin jotain piristystä tukkaani, mutta en oikein tiedä mitä tekisin. Toisaalta tykkään tästä mun luonnonkiharasta pitkästä tukasta (Jota aina silloin tällöin itse hieman nipsaisen,), mutta värille täytyisi jotain tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on niin ihanat! Ostin nämä itseasiassa Espoossa asuessani ja siitä on, apua, jo
      5 vuotta. Hups heijaa! Mutta kengät olleet pari vuotta kaapissa kun ovat kiristäneet ja nyt ne tuntuu taas siltä kun ne ostin. Taidankin ottaa nämä Köpikseen mukaani. =)

      Poista
  4. Minä toivon että muutaman kuukauden kuluttua pääsisin shoppailemaan omaan vaatekaappiini...niitä hiukan kiristävä mekkoja ajattelin.

    Hiuksesi ovat kerrassaan ihanat, sopii tuollainen pidempi polkka/lyhyempi pitkä sinulle loistavasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. =) Kiitos! Mä tykkään hurjasti mun tukasta nyt. On tosi helppo ja piristävä ja niin vilpoinen. Kun tämä vähän kasvaa voi tätä laittaa vaikka miten. Nyt tämä on kivoimmillaan ihan vain auki.

      Poista
  5. Voi kun minäkin voisin pukea vaatehuoneesta, vanhoja vaatteita uusina. Siinä on vain se yksi mutta housut mahtuu reiden puoleenväliin ja mekot ei mene kiinni. =D Ehkä vielä joskus.. Näpsäkkä asukokoneisuus preppy mom! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vähitellen. En mäkään montaa kiloa ole laihtunut mutta sen verran että vanhoja kiristäviä vaatteita voi taas käyttää, takit menee kiinni ja vanhat kengät istuu paremmin. Ja muutamat kengät on sikaisot. Ehkä turvotus musta lähtenyt. Mutta oli mitä, niin nyt on parempi olla. =)

      Poista
  6. Anteeksi mutta ymmärsinkö oikein että käyt nyt useammin kampaajalla kun ei tarvi värjätä? Yleensähän se menee päinvastoin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kävin ennen vain kahdesta vuodessa. Mulla värjättiin aina niin että tyvikasvu ei ollut ruma tai haittaava. Nyt käy useammin kun maksaa vain parikymppiä ja käyn leikkauttamassa hiuksiani. =)

      Poista
  7. Wonderssit hyviä ja kivalta näytät. Me Naantalissa ja moi!

    VastaaPoista
  8. Yhden kirppiksen kiersin tytön kanssa minäkin tänään. Ja illalla kävimme koko perheen voimin uimarannalla. Pienet pulahti veteen ja me isot muonitettiin porukka. Paistettiin makkaraa kotalaavulla.

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.