27.7.2012

Pieni kurkistus työtilaani


Työtilan pintaremppa on valmis.
Huonekalut hakevat vielä vähän paikkaansa.
Sähkömies tulee asentamaan kiinteät patterit ja valoja sinne tänne.
Kellarissa sijaitsevassa työtilassa kun olisi talvella vähän pimeää ja kylmää ilman noita...Ensi viikolla on lapset taas mummulassa Sysmässä neljä päivää, joten jää aikaa laittaa työtila täysin valmiiksi.
Sitten voinkin alkaa täyttämään hyllyjä ja laittamaan tavaroita muutenkin paikalleen.
Kiva pieni työtila tuosta syntyikin hyvin pienellä rahalla, omin kätösin.


Olen iloinen tästä saavutuksesta!

9 kommenttia:

 1. Ihanan valoisa tila sulle tulossa, vaikka kellarissa onkin! Nuo vaaleat tapetit tekevät paljon:) Minä vain haaveilen omasta työhuoneesta...sitten kun lapset lähtevät pesästä, ehkä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kellari on aika pimeä. Mun puolella on tuo pieni ikkuna ainut valonlähde tällä hetkellä. Ei ole sähkörasioita ollenkaan tuossa osiossa. Mieheni työtila on tuon L-mallisen vanhan autotallin toinen puoli. Jaetaan tuo tila kahdestaan. Molemmille tulee sopiva siivu ja on erillään, mutta yhdessä kuitenkin. =) Mieheni huone on kaaos ja sitä sun tätä, eikä halua sinne mitään remonttia. Minä laitoin oman tilan valoisammaksi. Tapetit tekee paljon ja katon maalaus.Samoin valkoisen kalusteet tuo tilaan kivan tunnelman. Väriä tulee sitten kankaista naulakoista ym. On mulla yläkerrassa sitten ompelunurkkaus, makkarissa bloginurkkaus ja askartelunurkkaus. Olen onnistunut haalimaan pieniä kivoja tiloja omille jutuille. Tämä talo tuntuu aina mukautuvan meidän tarpeisiin. =)
   Toivottavasti saat oman tilan joskus!

   Poista
 2. IHANAAAAA!!!!!!!
  En malta odottaa että näen kaiken! :) ONNEA VIELÄ!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =)
   Kyllä siitä ihan suloinen tulee. Tuohon tilaan kun ei rahaa oikein ole laitettu, vaan vähän "tyhjästä nyhjäisty" on tuon tilan remonttibudjetti.
   Valmiita kuvia tulee sitten varmaan viikon päästä. Tosin sähköt tulee varmaan elokuun lopulla vasta.

   Poista
 3. Kivalta näyttää tuo Marimekon kasaritapetti tuolla työtilassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kasaritapetti toimii tuolla oikein hyvin. =)

   Poista
  2. Ei sulla sattunut jäämään tuota tapettia yli? Olisin kiinnostunut ostamaan. :)

   Poista
 4. Kiva työhuone! Mitä/millaista työtä alat tässä työhuoneessa piakkoin tekemään? Seuraan blogiasi aika ajoin, olet saattanut jossain mainitakin, mutta ohi on mennyt.

  Kiitos myös kattavasta Kööpenhamina-bloggauksesta! Innostuin todella kaupungista taas! Kerran olen käynyt, ja nyt innoittamanasi on aikomus lähteä lähiaikoina uudestaan piipahtamaan! :)

  Terkut Tuusulasta

  Katariina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alan yrittäjäksi toivottavasti syksyllä. =) Asiasta lisää kerron sitten myöhemmin, kun on ajankohtaista ja jotakin enemmän kerrottavaa.

   Kiva jos Köpis postaukset ovat ilahduttaneet. Olenkin saanut niitä koskien paljon kivaa postia ja moni onkin käynyt nyt Köpiksessä ja suosittelemissani paikoissa. On ilahduttavaa kuulla, että postaukseni ovat hyödyllisiä.
   Kivaa reissua sinulle!

   Poista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.