29.7.2012

Maalia pintaan, korien tuunaus


Vanhat korit ja laatikot saivat uuden ilmeen spraymaalilla.
Muutamassa minuutissa voit tuunata ihania juttuja, mutta muistathan tehdä sen varjossa, ei suorassa auringonpaisteessa!
Nyt on taas yksi asia poissa to-do listalta.

Aurinkoista päivää sinulle!


13 kommenttia:

 1. Oi kuinka herkku värejä..etenkin tuo vaaleasininen vai onko se turkoosia?? Minulla on hiven värisokeutta en aina erota sinisen ja joitakin vihreän sävyjä.. :)
  Hmmm minunkin to-do listassa on vaikka mitä ja täällähän minä nytkin istun siis lukemassa blogeja..
  äsken just valmistui kaksi keittiöpyyhettä ja autokin tuli pestyä..sisältä oikein pesuimurilla ne istuinpenkit ja katto..siis en olekkaan laiskotellut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sellainen hiukan turkoosiin taittuva vaaleansininen, ihana väri kyllä!
   Mulla ei ole listaa kirjoitettuna, mutta päässäni se on. =) Ei mitään stressaavaa nyt, kun olen saanut monta hankalaa juttua alta pois.
   Ensi viikolla tarkoitus ommella kunnolla, housuja ym.

   Kun sitä alkaa miettimään mitä onkaan tehnyt, niin huomaakin mitä kaikkea sitä tekee eikä edes huomaa. Ja saahan sitä välillä laiskotellakin. Mä olen TODELLA huono laiskottelemaan, sitä pitäisi opetella enempi. Mulle lomaa ja rentoutusta on maalailu pihalla ym. RAKASTAN maalata melkein mitä vain. Odotankin että saan hankittua aitamaalit ja saan aloittaa ison urakan aidan parissa. =)

   Poista
 2. Hienoja, mitä tollaset spraymaalit maksaa? tänään kirppiksellä vastaan tuli kolme ihanaa pärekoria.. yhden voisin maalata.

  Mukavaa iltaa! ja nyt niitä postaamaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu paikasta ja maalista ja väristä. Omani ostan Säästöpörssistä missä on aika hyvä valikoima. Hinnat vaihteelee värien mukaan, siinä alle 4-6e per purkki. Ei kalliita siis ollenkaan. Ihania värejä on nykyään saatavilla ja noilla tekee nopeasti hyvää jälkeä.

   Poista
  2. okei nyt on pakko testata ja kiitos. Hiotko kaikki ennen maalia? olen kyllä ihan urpo näissä hommissa..saakohan raskaana tehdä sitä? Ja jaksamaista sairauden kanssa, josta juuri luin.

   Poista
  3. En mä mitään hionut. Päälle vaan. Jos koreja ym maalaa niin ei tarvi niin super tarkkaa työtä välttämättä tehdä. Hyvä ja siisti tulee. Raskaana, no en suosittele. Jos teet, ulkona ja ehdottomasti hengityssuoja naamalle. =)

   Poista
 3. Mulla on jo maali valmiina odottamassa, ollut vaikka kuinka kauan, mutta en saa aikaiseksi aloittaa projektia kun pelkään kauheaa sotkua. Kysymykseni kuuluukin, että jos lähden tuohon meidän kerrostaloyhtiön pihalle spreijauspuuhiin, niin saanko seuraavan päivänä kiukkuisen soiton isännöitsijältä? Eli meneekö maalia kauheesti ympäristöön?

  Mun maali on Tarjoustalosta, jossa se maksoi pikkasen päälle 3 euroa, iso purkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. avaa iso jätesäkki auki ja spreijaa sen päällä. Ei tule sitten sotkua mihinkään. =)

   Poista
 4. Hei, ihanat värisävyt, minkä merkkisiä/nimisiä ovat?

  - LK

  VastaaPoista
 5. Millanen pinta jää puupintaan tuollaisesta maalista? Minä yleensä sudin pensselillä kun oon aatellu että "suhu-maalilla" pinta jää rouheiseksi.
  Todella ihanat värit sulla noissa!
  Minunkin pitäis olla rohkeampi värien käytössä eikä aina vaan käyttää valkoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella tasainen. =) En saisi pensselillä ikinä tuollaista aikaan. Tärkeää on että ei spreijaa liian läheltä, silloin tulee maalia kerralla liikaa yhteen kohtaan ja tulee valumia.

   Rohkesti värejä vain käyttämään. Ja jos ei tykkää, voi maalata sitten päälle muuta. =)

   Poista
 6. Hienoja löytöjä, ja tosi ihania värejä käytit niiden maalaukseen.

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.