1.7.2012

Kööpenhaminan matka lähestyy!


Tasan viikon päästä olen Kööpenhaminassa kahden parhaan ystäväni kanssa.
En malta odottaa!
Matkasta tulee varmasti ihanan rentouttava.
Meillä on suunnitelmissa kierrellä ja kaarrella kaupungilla.
Katsella kauniita taloja, nauttia kahviloista, piipahtaa suloisiin puoteihin, jutella ja vain olla.
Ja tietenkin käydä Tivolissa, sillä minä ainakin rakastan huvipuistoja!
Nyt kyselenkin teiltä kaupungissa jo käyneiltä parhaita vinkkejä, niitä viime hetken vinkkejä kaikkeen ihanaan.
Meillä on aikaa 3,5 päivää ja yövytään aivan keskustassa, täällä.

Mitä ihanaa suosittelet meille?

12 kommenttia:

  1. Voi vitsit, me tultiin juuri viime viikolla Köpiksestä! Aivan ihastuttava kaupunki, paljon nähtävää ja koettavaa. Tein pientä reissupostaustakin aiheesta uuteen blogiini, kurkkaa jos ehdit, uskolassa.blogspot.fi
    :)

    -Päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kävin kurkkaamassa sun uutta blogia. Mulla on jäänyt toi huomaamatta. Liityin heti lukijaksi. Ihania vinkkejä! Perehdyn niihin vielä lisää.
      Odotan innolla meidän matkaa! Ja kiva kuulla että oli helppo matkailla ilman suurempia valmisteluita. =) Mä vähän teen suunnitelmaa missä käydään mutta en mitään sen tarkempaa. Aiotaan mennä vähän sinne minne nenä vie.

      Poista
  2. No mekin kotiuduttiin viikko sit ja samaisesta hotellista ;)) Hotelli on aika peruskamaa, huoneista aamupalaan, mutta kyllä siellä pari yötä pärjää. Tuossa hotlan kuvaassa näkyy taustalla tiiliseinä, se on rautatieasema. Jotain sata metriä hotelliin, me kun ei osattu lukea karttaa ja valita oikeaa ovea niin kierrettiin vähän turhaan...

    Tivoli on ihan lähellä ja se on KAUNIS!! Kaikki laitteet maksaa ym. mutta katsottavaa riittää varmasti. Kannattaa ostaa etukäteen lippu (vaikka hotellista) niin pääsee jonottamatta sisään, siinä pääovella on oma väylä ko. lipusn ostaneille.

    Meillä jäi shoppailut valitettavan vähälle kun lasten kanssa oltiin matkassa ja yksi päivä legolandiassa....Strogetia suosittelen, sen käduilta löytyy vaikka ja mitä. Hotellilta on ainakin kilometri sinne...
    Olisin kaivannut tanskalais-maalaisromanttisia sisutusputiikkeja, yhtään ei tullut vastaan

    Sitten suosittelen niitä nähtävyysbusseja (hop on-hop off) Menee kaikkiin tärkeisiin nähtävyyksiin ja jossain on aikaa sit kuvatakin, esim. pieni merenneito (hotellista matkaa useampi km...) ja sithän välillä voi jäädä jollain pysäkillä pois ja jatkaa myöh. matkaa, lippu on voimassa vuorokauden!
    Kysy lisää :) *sorry kirj.virh*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. =) Ai sama hotelli. Tuo vaikutti ihan hyvältä, oli super edullinen ja sijainti minusta hyvä. Helppo liikkua junalla ym.
      Tivoliin mennään varmaan heti silloin sunnuntaina.

      Tarviikin katsoa noita busseja, tai sitten pyörät vuokrataan.

      Hyviä vinkkejä!

      Poista
    2. Siellä on aikamoinen liikenne, mutta jos on tottunut pyöräilemään sellaisessa niin tuohan se vapautta liikkua :)
      Niin ja muistakaa säästää rahaa lentokentän shoppailumahdollisuuksiin, niitä nimittäin on!
      Hotellissa toimii wifi, pyytäkää tunnukset heti saapuessanne tiskiltä :)

      Ihanaa matkaa :) (pääsisipä ilman lapsia sinne...)

      Poista
  3. Toukokuun lopussa oltiin Köpiksessä ja rakastan kaupunkia ja sen tunnelmaa. Blogissani pieni postaus. Rentouttavaa lomaa! :)

    VastaaPoista
  4. Hyvä kun sulla nyt helppo reissutukka! Mulla tosin 3,5 pvää menis helposti tukka ponnarilla tekemättä mitään.. :) tukat voi olla niin erilaisia ja matkatkin. Vai oliko sulla tulossa pian joku parin kk viidakko matka minne tähtäsit sen tukan kera? Hauskaa matkaa sä&tukka!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ? Ja mikähän taas tämänkin kommentin idea oli?
      Juu, leikkasin hiuksen ihan vain matkaa varten. Toki toki. =)
      Ja viidakkoon lähdetään ensi kuussa, kyllä.

      Poista
  5. Tivolia, voileipiä, kävelykatua ja sitten sun pitää ajella maaseudulla katselemassa turvekattoisi taloja. MYös akvaariossa kävin ekalla reissullani mutta siitä on niin kauan aikaa, etten tiedä vieläkö löytyy..

    VastaaPoista
  6. Hip! Samasta hotellista kotiudun eilen! Oikein mainio ja toimiva hotelli! Kaikki lähellä! Täältä viimeisimmät vinkkini! http://pientamuttasuurta.blogspot.fi/2012/07/koopenhamina-copenhagen.html

    VastaaPoista
  7. Oih, tuli ikävä viime kesän Tanskan reissua! Oltiin siellä heti tulvien jälkeen, se vähän rajoitti kellariputiikkien ja -ravintoloiden toimintaa. Mutta nähtävää oli niiiiiin paljon, ihan vain katuja tallaamalla. Kamera lauloi koko ajan. Ja "pakollisia" nähtävyyksiäkin käytiin katsomassa (Tivoli, Pieni merenneito yms.), ne riksapyörätaksit on käteviä ja hauskoja siirtymiin! Oikein ihanaa lomaa, kuvia täällä jo odotellaan!:)

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.