25.6.2012

Kukkuu!F + A = parhaat ystävät

Kaapissakin on aika kivaa leikkiä.
Siisteillä kaapeilla ei tee mitään, eihän se ole edes hauskaa.
Piilopaikkoina hyllyt toimii huomattavasti paremmin.

Vaatteet voi hyvin säilyttää lattialla, eikös?

9 kommenttia:

 1. :D

  Meidän pienempi neiti on oppinut juuri sanomaan kukkuu. Välillä tosin kuuluu vain iloinen "KUK"! ;)

  VastaaPoista
 2. Harmi vaan, että "tylsät" äidit täyttävät kaikki parhaat piilopaikat tavaralla. Eikä kaappeja ole koskaan tarpeeksi. Ihanaa, että teillä on yksi kaappi vapaana!

  VastaaPoista
 3. Sama pätee varmaan vaatehuoneisiin koska meillä tuntui tänään kuution paras leikkipaikka olevan vaatehuone joka on tuppa-täynnä leluja ja roinaa, mutta silti sen kaiken keskelle (tehokkaaseen 1,5 neliöön) mahtui vielä 3 tyttöä leikkimään.

  VastaaPoista
 4. Moikka luettiin tuolta yhestä blogistasi että sulla olis tuollaiset vanhat haisaappaat ? kun ollaan juuri etsitty sellaisia Marikan polttareihin kun se menee naimisiin joten kysyisimmekin josko voisit myydä ne sinulle sopivalla hinnalla tieteskin pliis ;-) Olisikin kiva jos näin :-) meilailethan thankaniemi2@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onhan mulla. Mutta ne on NIIN kuluneet ja kamalat.
   Mutta niin rakkaat kun ovat hyvät jalassa tuolla pihalla...
   ---Anrinko

   Poista
 5. Wtf... Anrinko ryhtynyt anonyymiksi?! Hah.. Älä vaan ala kyselee mikä teitä anonyymejä vaivaa!!

  VastaaPoista
 6. Meillä ei osaa pienempi oikein leikkiä... Ennenkin olen sulle muistaakseni kirjoitellut? Me ollaan päästy neurologille, sekä toimintaterapeutin ja puheterapeutin arviointikäynneille. Terapiat tulevat jatkumaan, diagnoosia ei vielä ole. Eikä tietoa kuinka laaja-alaisesta häiriöstä on kyse. Onko teillä ollut paljon apua toimintaterapiasta? Huoli on mulla kova lapseni puolesta, ja kaiken avun otan vastaan mitä annetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kaikki terapia auttanut. Tärkeintä ollut puheterapia missä opeteltiin leikkimään ihan kädestä pitäen. Eli terapia puettiin leikiksi sillä pantton ei osannut leikkiä ollenkaan. Hän on hyvin "autistinen" pienenä. Sai pisteiksi 30 kun 31 olisi ollut autismin raja. Nyt saa enää 17 pistettä, eli oireet vähentyneet ja poika muuttunut todella paljon. Mutta hänellä on takana jo 2,5v terapiaa, sekä puhe-että toimintaterapiaa. Nyt jälkimmäisestä taukoa.
   Toivottavasti teilläkin asiat alkaa sujumaan ja syy selviää. Diagnoosi on aina omalla tavallaan helpotus, kun silloin tietää missä vika ja mitä voidaan tehdä.

   Poista
 7. Meille tuli nyt diagnoosiksi lapsuusajan laaja-alainen kehityshäiriö, tai joku tollainen. Sanat menivät vähän ohitse, autismin alaluokkaan kai tämäkin kuuluu (F84.9 muistaakseni).
  Toimintaterapiaa määrättiin nyt aluksi 30x60min, puheterapiaa saman verran, ja sitten katsotaan taas uudestaan. Sensorisen integraation häiriötä epäillään myös.
  Onhan se tavallaan helpotus kun saa diagnoosin, meidän kohdalla se ei ole vielä kovin tarkka. Odotan että terapiat pääsevät kunnolla alkuun, ja uskon kovasti että poika tulee hyötymään paljon kuntoutuksesta.
  Mukavaa kuulla että teillä on terapiasta ollut noin paljon apua =)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.