26.6.2012

GAP SALE!


Gap alettaa kanssa ihan kivasti nyt.
Voit tilata Englannista suoraan kotiovellesi, ilman tullimaksuja.
Postarit ovat 10 puntaa ja toimitus on aina ollut nopea!
Mutta jos rekisteröidyt uutiskirjeen tilaajaksi, saat heti lisäksi -15% alennusta koko tilauksestasi, jopa ale-tuotteista.
Muista tarkastaa koodi s-postista ennen maksua. Näin saat alekoodin heti käyttöösi ja lopulta säästät nuo postarit ja vähän lisää. =)


Meille lähti isohko tilaus syksyä varten.
Automies ja "Prinsessa" on kasvanut aivan valtavasti!
Joten uusille kamppeille oli tarvetta koulua ajatellen

Ps. Vaikka "Prinsessa" tykkää poikamaisista vaatteista muuten, niin jostain kumman syystä hän valitsee tyttömäisempiä vaatteita Gap:istä. Ei aina pysy meikäläinen kärryillä...
Ja tämäkin postaus on ihan vain vinkkaamisen ilosta! Ei sponsoroitu millään lailla.

Ps.2. Paketti tuli koviovelle KAHDESSA päivässä! Todella nopeaa palvelua. Poikien koot ovat todellakin todella reiluja ja leveitä. Automiehen huppari oli liian iso "Prinsessallekin" ja T-paidat aikas isoja. Eli kannattaa poikien vaatteissa ottaa ihan normi kokoa.

6 kommenttia:

 1. Kiitos tiedosta! Onko tilaaminen helppoa? Tuleeko paljon postareita entä miten menee koot?
  Jos uskaltautuisi ekan kerran tilaamaan tuolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on todella helppoa!
   Postarit siis 10 puntaa, mutta nyt jos rekisteröidyt uutiskirjeen tilaajaksi, saat koko tilauksestasi lisäalen -15%. Esim. minun omasta tilauksesta tuli yli tuon postareiden lisäalea alehintojen päälle.
   Koot on ehkä aavistuksen nafteja. KATSO ikä-tai kirjainkokojen vastaavat koot senttimetreissä. Ne löytyy aina tuotekohtaisesti kun klikkaat size quide osiota.
   Eli jos lapsesi on kokojen välistä, ota isompi koko.
   Ikäkokoja EI KANNATA katsoa!
   Vaatteet ovat minusta laadukkaita, eli hinta-laatusuhden on enemmänkuin hyvin kohdallaan.

   Poista
 2. Hei,
  tilaaminen on tosiaan helppoa ja toimitus äärimmäisen nopeaa (1,5 vuorokautta) ja tulee kotiovelle asti. Olen tilannut monta kertaa enkä koskaan ole pettynyt. Itse olen hieman eri mieltä tuosta koko- asiasta: mielestäni koot ovat taas hieman isohkoja, ainakin isompien poikien vaatteissa. Meillä on normaalisti käytössä 12-14 vuotiaiden vaatteet, mutta gapit vaatteista riittää 10-12 vuotiaiden koko, seuraava on aivan liian iso. Mutta tämä kokemus ainoastaan siis noiden isompien poikien vaatteista.

  Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä, vaatteet kestävät pesua ja käyttöä. Ja gapit vaatteethan pärjäsivät eri´ttäin hyvin kansainvälisessä myrkkyjäämätutkimuksessa: oli ainoa vaatemerkki, jonka vaatteista ei löytynyt jäämiä (tutkimuksessa oli mukana paljon eri urheilumerkkien ja muiden firmojen vaatteita).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, juu, poikien koot on reiluja! Siksi Automiehellä ei ole tuolta käytössä oikein paitoja kun ne on liian leveitä.
   Mutta tyttöjen vaatteet ovat siis aika kaposia minusta.

   Poista
  2. kiitos, tuo olikin hyvä tieto tyttöjen vaatteiden suhteen, olen tilannut vain poikien vaatteita. T-paidoissa leveyttää riittää, mutta ovat hyviä pitkähihaisen paidan päällä.
   Hmm, pitäisikö tehdä vielä uusi tilaus.. :)

   Poista
 3. Hassua miten nuo kokosuositukset voi vaihdella:) Meillä nimittäin otetaan aina isompi koko sekä tytölle, että pojalle. Ja ihan normikokoisia lapsia:) Toisaalta tilaan kyllä reilunkokoisia muutenkin, että menevät sitten edes jossain vaiheessa, jos ostohetkellä ovat isoja.

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.