27.6.2012

4.adventti arvonta suoritettu, juu, nyt vasta!


Muistatteko tämän arvonnan?
No minä olen sen tässä matkan varrella komeasti unohtanut...
Kiitos muistavan anonyymin sain suoritettua tämän arvonnan.
Vain puolivuotta myöhässä, keskikesällä.
Mutta kuka on ajasta niin tarkka? Kröhöm.
Hups heijaa...

Kolmelle voittaneelle lähtee käsitöitäni ja kolme voitti pinnipaketit.
Laitatteko voittaneet minulle s-postia anrinko(at)gmail.com
Niin voitte valita palkintonne ja saan ne teille vihdoinkin matkaan. 

Arvonta suosi tällä kertaa:

Maija, Vinksallaan blogista: Oho, toisena! Lukijana olen melko uusi, vasta noin kuukausi sitten taisin liittyä jos muistan oikein. Olen täällä pistäytynyt monesti ennen sitä ja yhtäkkiä huomasin etten ollutkaan liittynyt vaikka luulin sen jo tehneeni :) No, se asia korjaantui nopeasti.
Toiveita on aika vaikea esittää tai antaa mitään kovin rakentavaa palautetta, kun olen pitänyt blogista tälläisenä. Käsityöaiheiset postaukset on ehkä mun suosikkeja, sulla on ihania tuotteita.


Mari  Pääntyhjentämiset blogista: Olen seurannut blogiasi varmaan vuoden verran. Sisustustyylisi eroaa paljonkin omastani, mutta minusta kuvissasi on niin lämmin tunnelma, että jäin koukkuun :)
Arjen askareet ja kivat oivallukset on aina jees. Niistä saa itsekin jotain irti. Paaaljon valokuvia, niitä on kiva katsella. Samaten urheasta taistelustasi poikiesi hyväksi <3.
Fleecehiippa, viirinauha tai pöllö kaikki on kivoja :)


Anonyymi Susanna maalta:  olen lukenut blogiasi viime keväästä alkaen.
Käsityöt ym. näpertelyt ovat mun suosikkeja.
En osaa toivoa mitään uutta. Pidän blogistasi juuri tällaisena.
- Susanna maalta -


Ja lohdutuspalkintona kolmelle pinnipaketit:

Janina:
Olen seurannut blogiasi epäsäännöllisen säännöllisesti jo jonkin aikaa, mutta muutama viikko sitten älysin liittyä lukijaksesi ja seurata blogia koko ajan, kun postauksia vain tulee. :) Olen itse pian kahden lapsen äiti Etelä-Suomesta ja blogit ovat henkireikäni tässä kiireisessä arjessa. :) Eniten minua miellyttävät rehelliset ja aidot postaukset, jota rohkeasti kirjoitat, se sai minut uudestaan ja uudestaan etsimään blogisi. Mitään erityisiä toivomuksia en osaa ehdottaa paitsi, että jatkat samaan malliin! :)) Viirejä olen tuumaillut jo vaikka kuinka kauan ja pöllökin olisi tosi soma. :)

 Hei, mukaan arvontaan kaikilla kolmella arvalla! Olen lukenut blogiasi yhtä kauan kuin pitänyt omaani, eli yli vuoden. Pidän kaikesta siinä ja rakastan sisustuskuviasi. En ole itse mikään sisustaja, pikemminkin vain "eläjä" eli elämä kuljettaa myös sisustuksen saralla. Olemme höyrähtäneet kaikkeen vanhaan ja siitä se syntyy, meidän koti. Ihastelen kuitenkin hyvin paljon ihmisiä, jotka taitavat sisustamisen ja nautin katsellessani kauniita kuvia. Joten jatka valitsemallasi tiellä;)

 Olen seurannut blogiasi varmaan kolmisen vuotta. Pidän käsityöpostauksista sekä teidän perheen elämästä on mielenkiintoista lukea. Sisustusjutut ovat myös mieluisia.

Onnea voittajille!

6 kommenttia:

 1. Jee! Meillä on nyt tyttökin, jolle voin laittaa nättejä pinnejä hiuksiin! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onnea pienestä prinsessasta! Laitan pinnit sinulle postiin.

   Poista
 2. Heh, minä luin ainakin kolme kertaa otsikon et adventti arvonta ja ajatus TÄÄÄÄH no selviskin jo..mutta jos muistan lukeneeni kun teidän kodista oli juttua lehdessä niin että aloitat jo joulun valmisteluja tai varmaankin joululahjojen valmistuksen juhannuksen jälkeen siis...Nyt saa sitten oikaista jos olen muistanut väärin, enkä jaksa kaivaa lehteä tähän hätään esille jossa tuo juttu oli..
  Annoit muutens minullekkin oivan tavan lopettaa joulu stressi sillä että nyt minäkin katselen ale-myynneistä joululahjoja tai sit alan valmistella niitä itse...hyvä idea alkaa jouluajatuksia jussin jälkeen..
  Vaikka kesää on vielä jäljellä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oikein luit.
   Mä olin kokonaan unohtanut tuon. Hups heijaa...
   Mutta tuokin nyt suoritettu. =)

   Juu, kyllä mä ajattelen jo joulua.
   Oikeasti, harkitsin jo ensimmäistä Julängel postaustakin, mutta en ihan kehdannut.
   Olen kanssa ostanut aleista MAHTAVIA joululahjoja läheisille. ostan niitä aina juhannuksesta lähtien aina kun täydellinen tielle osuu. Näin ei tule minkäänlaista joulustressiä lahjoistakaan. Ja tänä vuonna en ehdi varmaankaan montaakaan lahjaa tekemään, sillä uudet yrityskuviot tulee syömään mun ajan syksystä lähtien.
   Kiva jos olet saanut mun blogeista elämääsi vinkkejä. Se on aina ihana kuulla!

   Poista
 3. Jippii! Mahtavaa arpaonnea mulla ;) Laitan postia tulemaan.

  VastaaPoista
 4. Mietinkin tässä taannoin, että taisi jotenkin mennä ohi tämän arvonnan tulokset, mutta eipähän mennytkään.Kiitos vain lohdutuspalkinnosta, tietoja tulossa!

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.