23.5.2012

Raasepori



Rakastan Karjaata!
Mutta vielä enemmän tykkään Tammisaaresta.
Ihania pieniä kaupunkeja ovat molemmat.
Olen ajatellut kesän aikana postailla vähän enemmän Raaseporista.


Mistä sinä haluaisit lukea kesäpostauksissa?
Mitä nähdä?
Me vietämme kesän pääosin Raaseporissa, kotona, anopin mökillä Snappertunassa ja Hangon rannoilla.
Kesä täällä on kuin etelässä, lämmintä, kaunista ja rauhallista.


Järjestän pihakirppiksen jälleen taloni pihalla.
Aikaa en vielä tiedä, mutta varmaan taas heinäkuussa.
Ilmoittelen ajankohdasta täällä blogissani tarkemmin.
Tulen kertomaan kaikki muutkin saman päivän aukiolevat kirpparit, niin voi samalla reissulla vierailla useammassakin paikassa.

Aurinkoa päivääsi!

20 kommenttia:

  1. Moi.
    Olisi kiinostava tosiaan kuulla niistä paikoista. Kiinnostaa matkailijan kannalta että missä kannattaisi käydä ym.
    T.Karavaanari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos Raasepori-aiheiset kesäpostaukset kiinnostaisi.

      Poista
  2. Vanhemmillani on ollut viitisen vuotta möksä Tenholassa, joten itsekkin vasta tutustun tuohon alueeseen. Joten odotan innolla,mistä paikoista postailet. Itse tahtoisin nähdä ja kuulla kirppareista, käsityöpaikoista ja kivoista pienistä kahviloista yms.
    Kivaa että järjestät pihakirppiksen, saattaisin vaikka tulla piipahtamaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoitan toivomistasi paikoista mielelläni.
      Meillä on ehdoton lempikahvila Tammisaaressa, missä käydään aina. Raaseporin parhaat pullat, kakut, leivokset ja täytetyt voileivät. Edullista, mukava palvelu ja aivan ihanasti pakattuja Grennan karkkeja tuolla myös myydään edullisesti. Wi-Box kahvila siis, aivan Tsaaren keskustassa, kävelykadun varrella.
      Pihakirpparin järjestän kyllä. Meillä paljon huonekaluja, mattoja,lamppuja ym. mitä laitetaan nyt pois. Ja tietty käsitöitäni ja lastenvaatteita tulossa. Ehkä laitan "luomukahvilan" taas jälleen terassille. Viimeksi siitä tykättiin ihan hurjasti.

      Poista
  3. Minäkin pidän kovasti Karjaasta. Kävin mieheni kanssa siellä kaksi vuotta sitten ja kovasti olen ikävöinyt. Karjaan kirppis oli ihan paras, sieltä tein todella hyviä löytöjä! Yövyimme Dönsbyn b&b:ssä ja se oli niin ihana tunnelmallinen vanha maalaistalo. Suosittelen kovasti!! Päiväreissulla kävimme myös Tammisaaressa kun ajoimme samalla reissulla Hankoon. Harmi kun ei ollut aikaa viettää siellä pidempään...
    Ikävä on ollut Raaseporia. Pakko on tehdä samanlainen reissu lapsilla tai ilman ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistankin kun kerroit tuosta reissusta. Tervetuloa vain Karjaalle?
      Täällä on ihania kirppareita ja aivan mahtavia pihakirppiksiä pitkin kesää. Fiskars on niin kaunis ja tunnelmallinen. Siellä järkätään mahtavia tapahtumia.

      Poista
  4. Kaikki postaukset sieltä suunnalta kiinnostaa!Asuttiin Inkoolla kun synnyin,olikohan synnytyssairaala silloin Tammisaaressa.Myöhemmin kun pikkuveljeni syntyi asuttiin Mustiolla.Paikanniminä ainakin Inkoo,Karjaa ja Degerby on tuttuja,joitain mielikuvia on mutta olin 3-vuotias kun muutettiin pois joten oikeasti en tunne aluetta ollenkaan.Monta vuotta on ollu ajatus tehdä kesäretki sinne vanhoille kotikulmille katsomaan tunnistaisko sieltä mitään.Ehkä jotain vinkkejä lasten kanssa matkustavalle voisin toivoa?Uimarantaa,majoitusta,mitä vaan mitä satut tietämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hieno juttu jos aihe kiinnostaa.
      Jos tulet Raaseporiin, tule päiväkahville meille. =) olisi kiva treffata. Tai tule pihakirppistä koluamaan heinäkuussa. =)
      Laitan rannoista vinkkejä. Majoituksesta ei ole pahemmin vinkattavaa kun en täällä ole ikinä yöpynyt, mutta lue edellisen, eli Hannan vinkki BB majoituksesta. Se muuten sijaitsee alle 3km päästä meidän kodista.

      Poista
  5. Sisustusta, kirppari juttuja sekä kesätekemiiä toivon kesäpostailuikssi :)

    VastaaPoista
  6. Koko seutu kiinnostaa, on mulle ihan tuntematonta aluetta-Inkoossa joskus olen mökkeillyt.
    Olisi tarkoitus vierailla siellä suunnilla ihan vain "maisemamatkalla", mutta sää nähdä toteutuuko suunnitelma tänä-vai ensi kesänä :) Antiikkimessut Tammisaaressa on kuulemma 6-7pv kesäkuuta?

    Ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
  7. Jos viitsit laittaa kesäkirppiksistä, esim. pihakirppiksistä mainintaa olisi ne minulle mieleen. Vierailen useamman kerran kesässä äidin luona siellä kulmilla ja tieto olisi tervetullut :)
    -kastehelmi

    VastaaPoista
  8. Minusta olisi kiva nähdä kuvia rakennuksista ja pihapiireistä. Eli valokuvia miljööstä, kiitos :)

    VastaaPoista
  9. Me oltiin viime kesänä Raaseporissa keskiaikamarkkinoilla ja ihastuin Raaseporiin :)

    VastaaPoista
  10. Postaa vain Raaseporista, luen erittäin mielelläni! :) sisustus ja käsillä tehdyt jutut, tuunaukset ym. myös kiinnostavat kovin. Ihanat kuvat tässäkin postauksessa! :)

    VastaaPoista
  11. Hangosta olis kiva saada postaus lapsiperheen näkökulmasta. Missä kannattaa syödä, shoppailla, oleskella ja yleensäkin missä kantsii lasten kanssa käydä ja olla... rannat, puistot ym. ym. Ajateltiin kesällä tehdä retki sinne Hankooseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hangossa en ole koskaan yöpynyt, joten niistä en osaa kertoa. Kivoja rantoja on monta, karuselliranta on meidän lemppari! Ja keskustassa, lähellä merta on mielettömän ihana iso puisto, minkä vieressä jäätelökioski. Ihana ravintola on Pirates niminen, jos oikein muistan, merenrannalla.

      Poista
  12. Rimpsukaisalle terveisiä, että Dönsbyn b&b:ssa on todella ihana ja lämmin vastaanotto. Majataloa pitää nuori tyttönen, Nora. Yöpyminen on edullista ja aamupala on todella hyvä :) Pihapiirissä on katselemista lapsillekin ja tosiaan on hyvällä paikalla... Majatalo on ihanassa vanhassa talossa ja on todella kodikas :)

    Ja Anrille terkkuja että olisi kiva nähdä :d Jos ei Karjaalle keretä niin sitten Sysmässä ;)

    VastaaPoista
  13. Ei hemmetti mitä lätinää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ?? Öö, mikähän anonyymiä tällä kertaa postauksessa, tai kommenteissa häiritsi?

      Poista
  14. Kuulostaa kivalta! Mielellään otan alueen tarjonnasta vinkkejä vastaan. Kuvat olivat kauniita. Kesällä olen perinteisesti tehnyt ainakin yhden reissun sinne suunnalle. Piipahtanut Fiskarsissa, Raaseporin linnan raunioilla ja Tammisaaressa -ihania paikkoja.

    Tänä vuonna tosin voi olla että heinäkuu menee lomaillessa itäisessä Suomessa. Mökille on päästävä! Olen jo suunnitellut sinne pientä remppaakin, joten tekemistä riittää.

    Aurinkoa!

    Maila

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.