15.5.2012

Do you LOVE your life?


Well, Nella does.
Every minute of it!
Ja minä, no, en tiedä nauraako vai itkeäkö.
Nella ei taida tulla sisälle ennen iltaa, pihapesun jälkeen...


Aurinko paistaa ja yritän siirtää tämän nuhanenän lääkkeiden voimin pihalle.
Koivuallergia on niin arsesta, täysin. Viikko kohta sisäilty auringon paistaessa...
Kasvimaa kun tuolla odottaa laittajaansa.
Jos saisi ne perunat maahan viikonloppuna...


Yritän ottaa Nellasta mallia ja nauttia, kaikesta!
Tosin lika ja muta ei vieläkään oikein innosta meikäläistä, eikä varsinkaan mun valkoisilla sohvilla...iiks!

11 kommenttia:

 1. Toihan on suoraan kuin meiltä! Miten se koiruus löytääkin aina ne kurasimmat paikat? Yritän usein uskotella itselleni että kyllä ne mustatkin koirat ravassa mönkii, niissä ei vaan lika näy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuh, mä en oikeasti nyt tiedä missä meidän pihassa on noin märkää ja mutaista kun kaikki on suht hyvin kuivunut. Äh, kun koirat haltsaa ton sotkemisen. Typy RAKASTAA mutaa, vettä ja piehtarointia mahdollisimman likaisissa paikoissa. Neiti joudutaankin usein pesemään päästä varpaisiin päivittäin. Ihan vain pakko tuolla kuramäärällä...

   Poista
 2. Koivuallergiaa ja sisällö kökkimistä täälläkin.. Ihan mahdotonta menoa! Ei pysty reippailemaan koirien kanssa, kun heti on piipussa jos vähän reippaammin askeltaa. Ja meillä isompi koira näytti eilen samalta kuin teidän koiruus :D Sen turkista tosin lähtee lika vain pyyhkimällä :) Ei tarvitse onneksi pestä.

  VastaaPoista
 3. Toi on just se syy miks mä en oo antanu meidän karvanenuille lupaa hengata sohvalla. Vartoos kun Nella pääsee uimisen makuun.. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, rakastaa jo vettä!
   Onneksi voin pitää neitiä ulkona aurinkoisella säällä,jos ollaan oltu uimassa. Ei tarvi litimärkää koiraa ottaa sisään. Tosin antaa hienosti kuivata itsensä ja myös hiustenkuivaajaa käytän tarvittaessa.
   Mä en edes yrittänyt opettaa sitä pois sohvalta. Sohvaperuna se on, mutta meidän sänkyyn se ei saa tulla nukkumaan. Siitä olen pitänyt ONNEKSI kiinni. =) Ja on meillä sohvien päällä peitot aina, lasten, koiran ja kissan vuoksi. Ne helppo tarvittaessa pestä. Pesenkin sohvakamoja about joka viikko, mutta päällisiä ei jaksa kuin kahdesti vuodessa pestä.

   Poista
 4. Very nice and obviously a frindly dog
  !!

  Kram Diana

  VastaaPoista
 5. Meillä kans kultainen, joten nuo kuvat ihan arkipäivää höystettynä vielä metsäojien uimisilla ja sitämyöten ravalla !!

  VastaaPoista
 6. Hehhehheh. Kuvittelepas höttöturkkinen havannankoira 15 cm pitkine karvoineen kylkiä ja nenäänsä myöten kurassa... ja ihan takussa. Toissa viikonlopun kauhukokemus, jonka jälkeen koira pääsi perusteelliseen pesuun ja sitten parturiin. Huh. Seuraavan kuraretken jälkeen selvittiin jalkojen ja leuan huuhtaisulla, kun karva on parisenttistä.

  VastaaPoista
 7. Just niinkuin meillä, kultsut <3 Vaikka koitan kyllä suurimpia kurankaiveluhaluja ja kuraojauinteja lenkeillä hillitä:)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.