5.4.2012

Voihan valo!

Lasit on "hätäratkaisu" valoon Lindexiltä. Tyttö on ominut nämä itselleen ensi viikon Pariisin reissua varten. Typy lähtee fammun + O:n kanssa 4 päivän reissuun, en siis minä ole menossa.

Kevät on tullut, vaikka ulkona onkin vielä lunta.
On niin valoisaa, todella kirkasta koko ajan.
Mulla onkin ollut nyt kohta kaksi viikkoa kova pääsärky. Migreeni??
Päätä särkee, oksu lentää ja nuppi on aivan sekaisin.
En uskalla ottaa allergialääkkeitä, enkä selkälääkkeitä.
On niin hutelo höttö olo.
Paljon vettä ja vahvaa buranaa syön monta kertaa päivässä.
Aurinkolasit silmillä olen sisälläkin ja lepään paljon.
Ulkoilu pahentaa vain oloa, sekin testattu.
Ei ole koskaan ennen ollut mitään tälläistä...

Muita kohtalotovereita?

 Matto on vain 2e kierrätyslöytö, kuivumassa pesun jälkeen.

Ja muuten, mikäs on teillä munatilanne?
Raaseporissa on munat kyllä niin loppu. Sain "tiskin alta" kantisasiakkaan lähikaupasta muutaman munan tänään. Huomiseksi kun pitäisi leipoa lasten koulun "Påsk basaariin" kakkuja. Saas nähdä pääsenkö sinne asti tämän pään kanssa...
Nyt pujahdan vielä koristelemaan noita herkkuja ja pakkailemaan niitä. Onneksi olen taas "ajoissa", eihän se ole kuin keskiyö. Hyvä aika leipomiselle...

31 kommenttia:

  1. Hei!
    Oletko kokeillut kylmän vaikutusta migreeniin? Siinä vaiheessa kun ei ole oksu tulossa, kannattaa ottaa kylmäpatruuna pakkasesta ja kietaista pieneen pyyhkeeseen ja viilentää sillä päätä. Lieventää huonoa oloa ainakin mulla. Ja mulla on siis samat oireet kun sulla. Buranakin on hieman hankala, kun on pahoinvointia, sillä se korventaa ruokatorvea ja kurkunpäätä... Koita jaksella ja hae kunnon tropit seuraavaa kohtausta ennakoiden.

    VastaaPoista
  2. Sain itse migreeni kohtauksen sunnuntaina kun tultiin Gran Canarialta kotiin. Edellisestä on jo vuosia. Onneksi hellitti kun oksensin ja pääsin nukkumaan. Otti toi lomailu näköjään voimille. : )

    Ja niistä kananmunista.. äiti toi eilen meille ison pakkauksen. Karjaan säästöpörssissä oli ainakin eilen (illalla) ollut vielä vaikka kuinka monta pakkausta.

    Annika

    VastaaPoista
  3. Burana on tosiaan vähän huono, tarvitset kunnon migreenilääkettä!
    Kirkas hanki ei tosiaan tilannetta helpota myöskään.
    Suosittelen myös kokeilemaan akupunktiota, jolla mummoni migreeni saatiin katoamaan lähes ikuisesti; nekin pienet migreenit mitä tuli, kestivät vain hetken ja olivat tosi "mietoja".

    Minä en edes tiennyt tästä valtakunnallisesta munakadosta kun kävin viimeksi kaupassa. Sattumalta vain tulin ostaneeksi isomman erän, kun leipomukset välkkyivät mielessäni. :)

    Joten meillä ainakin on munarikas pääsiäinen (tänään vielä haen kindereitä, itselle ;) )

    Pikaista toipumista!!

    VastaaPoista
  4. Raskausajat on ollu ihan kamalia,monta migreeniä viikossa 3-4kk putkeen.Esikoisen kanssa sain jotain lääkettä joka on jo poistunut markkinoilta.Pitkän pallottelun jälkeen et mitä raskaana ollessa saa ottaa,joka lääkärillä eri mielipide.Kuopusta odottaessa yks ihana lääkäri vinkkasi että parasetamoli plus pahoinvointilääke voisi toimia.Pahaa oloa ei siis yleensä edes tule,ne auraoireet,näköhäiriöt ja helvetillinen kipu 'vaan'.Mut tuo kombo toimi!Välillä viel tuli kaikki muut oireet muttei kipua,riitti minulle.En muista pahoinvointilääkkeen nimeä mut joku vuosikymmeniä myyty se oli,sellanen et uskalsivat sitä suositella odotusaikanakin.Kuopuksen syntymän jälkeen ei ole ollut yhtään migreeniä,ensimmäiset on ollu yläasteiässä,satunnaisesti,liittyen aina stressiin,mielipahaan,kiireeseen tms. Ehkä tuota pahoinvointilääkettäkin kannattaa kokeilla jollei muuta apua löydy.Miulla on ollu estolääkket ja kipulääkkeet joskus käytössä mutten ole enää tarvinnut.Ja viel tuli mieleen että aspartaamilla oli miun kohdalla selvä yhteys migreeneihin..

    VastaaPoista
  5. Moro, estolääkitys on tosi hyvä. Kandee mennä lääkäriin (jos et oo jo käynykkin :)). Tosin sehän ei välttämättä pure, jos on migreeni jo päällä. Mut kannattaa yrittää hoitaa, ettei se kroonistu. Burana ei juurikaan tohon vaivaan auta, ainakaan mulla. Se kun on tulehduskipulääke ja esim. Miranax, mikä mulla tehoo (jos ottaa ajoissa) on taas käsittääkseni jollain lailla verisuonia avaava lääke (?). Kirkas valo silmiin tiettyyn kuukauden aikaan pamauttaa mullakin migreeni päälle.... arskat estää sitä puhkeamasta, varsinkin Polaroid -linsseihin kandee panostaa. :) Tsemppiä, koitahan kestää.
    Nimim. kokemusta on :)

    VastaaPoista
  6. Migreeni lääkettä lääkäriltä vaan, lepoa ja yö valvomiset pois..vaikka tiedän kuinka vaikeaa olla tekemättä kaikkea kivaa lapsille <3 Vointeja sinne! T.samassa tilanteessa oleva

    VastaaPoista
  7. Kuulostaa ikävältä tuo migreeni. Vaikka en itse ole herkkä auringolle, niin eilen alkoi särkeä päätä ilman auronkolaseja.
    Munatilanne on täälläkin vaikea. Munat olivat loppu kaupasta. Juuri kun olin ajatellut leipoa. Onneksi mies haki niitä toisesta paikasta.
    Räsymättä on hieno. Sopii teidän väritykseen ja tyyliin kivasti.

    VastaaPoista
  8. Odottelen tässä taksia lasit päässä. Oksu on lentänyt ja soitin lääkäriin. Mulla on pitkittynyt migreeni ja saan siihen nyt jatkoa varten sopivat lääkkeet. Ei ole koskaan ennen ollut tälläistä. Pistin tämän mun pahojen allergioiden piikkiin kun ne aiheuttaa keväällä vaikka mitä ja tietty ei tää selkäkään auta asiaa. Ainakin saan nyt apua jatkoa varten, jos jotain vastaavaa tulee.
    Mun lasit on hätäratkaisu. Aion hankkia todella hyvät aurinkolasit, että pysyy kesällä pää kunnossa. Kamala kokemus tälläinen! Kyllä mua on päätä särkenyt ennenkin, mutta ei mitään tälläistä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ei, pikaista helpotusta toivotellen! :(
      Mä suosittelen myös Polaroidin arskoja. Hommasin itse viime kesänä, koska ei noista "hätävaroista" ole oikeata apua. Kurkkaappa vintage mallisto, viime vuonna niitä sai ihan muutamalla kympillä Nisseniltä ja uskoisin että tykkäät ulkonäöstä.

      Poista
    2. Nuo hätävarat on todellakin hätävara. En mä noiden turvin voi kesää viettää. PAKKO ostaa kunnon lasit! Kävin täällä optikolla katsomassa laseja. Heh hee...ne mistä tykkäsin sit maksoi 250e. Uh. En kyllä maksa! En tiedä milloin pääsen Nissenille katsomaan...tarvii katsoa jos netistä löytyisi. Pakko olla Polaroidut lasit, ei tule muuten mitään.

      Poista
  9. No voi sua poloista! Pään särky on karseaa. Migreenistä ei mulla henkkoht ole onneksi kokemusta. Ihana tuo matto! Mä sain anopilta pari oikein pitkää miehen mummin kutomaa mattoa, mutta ne ei ole noin iloisen väriset alkuunkaan:) Mukavaa pääsiäisen odottelua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karseeta on!
      Sain mahtavat tropit lääkärissä ja lepäilin siellä valvonnassa tunnin. Sitten alkoi olo paranemaan.
      Kävin kaupassa ym ja hoidin asioita. Olo alkoi huonontua. Otin saamani pillerin ja nyt on taas suht ok.
      Tarvii ottaa nyt iisisisti.

      Poista
  10. Lähikaupassa oli kananmunia vaikka kuinka, Citymarketista oli loppu. :)

    Parempaa vointia sulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei ollut lähikaupassakaan. Mies menee käymään Kirkkonummella taas katsomassa. olisi nyt kiva muutama muna saada pääsiäiseksi.

      Poista
  11. Meillä onneksi on oma kanala, niin ei ole munista puutetta :) Kaupoista näkyy kyllä olevan aivan finaalissa.

    VastaaPoista
  12. Sun on saatava katkaistua tuo kipukierre. Polille vaan ja lihakseen kunnon tabut. Sitten totaalista lepoa lääkepölläkässä ja johan alkaa elo helpottua.

    Jos kipu palaa, ota HETI pikkaseenkin kipuun Panadol 1g.

    Kyllä ne siellä polillakin osaa sulle hyvät jatkot neuvoa. ;)

    Tsemppiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sain nenän kautta jotain tosi vahvaa migreenilääkettä. Se auttoi puolessa tunnissa. Kipu alkoi tulemaan takaisin kolmen tunnin kuluttua, jolloin otin tablettina saman kuin mitä nenän kautta vedin. Sitten illalla meni vielä burana 800mg. Olo alkaa helpottumaan. Katsotaan millaista huomenna on.
      Tarviikin pyytää lääkäriä kirjoittamaan mulle noita 1g panadoleja. Niitä mulla ei ole. Oma lääkärini oli lomalla, joten menen sinne sitten asiasta keskustelemaan lomien jälkeen jatkoa ajatellen.

      Poista
  13. mun migreeniin ei kyllä buranasta saati panadolista ole mitään apua, sama kuin ei ottaisi mitään :( pyydä ennemmin kirjoittamaan naprokseeniä sisältävää lääkettä, eli esim miranakx naprometin tai pronaxen, jotka ovat vahvempia tulehduskipulääkkeitä ja avaavat verisuonia kuten joku jo aiemmin sanoi :) samaten täsmälääkkeet on ehdottomia migreenin hoidossa, eli tuo mitä sait nenän kautta ja tablettina. Sinuna en myöskään lähtisi kaupungille juoksentelemaan kivun laannuttua vaan sängynpohjalle lepäämään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle kirjoitettiin Mirigran radis 50mg täsmälääkkeeksi.
      Oli ulkomaalainen lääkäri, eikä mun ruotsintaidot ole kovin hyvät...Menen omalle lääkärille heti pyhien jälkeen. Jutellaan sitten tuosta migreenistä ja pyydän kunnon lääkkeet tulevaisuutta ajatellen.
      Mä en ihan tajua vielä miten tätä pitäisi hoitaa. Täysin uusi tilanne mulle. Oli varmasti tyhmää lähteä ruokakauppaan lapsen kanssa tuon episodin jälkeen. Ei tarvitse ehkä toistaa tuota enää...
      Tilasin myös Polaroid aurinkolasit netin kautta. On sekin sitten iso apu ulkoillessa.

      KIITOS kaikille hyvistä vinkeistä ja ohjeista! Kiva kun tätä kautta saa nopeasti täsmäneuvoja. Olin vähän pihalla tästä hommasta, kun on aivan uusi juttu mulle. Miten pääkipu voikaan olla noin kamalaa? Migreeni on kyllä niin paljon karseampaa kuin pääsärky. Nyt sen tiedän,kun olen sen kokenut.

      Poista
  14. olen ennen kärsinyt ja jopa täsmälääkkeet ei auttanut :( sitten yksi lekuri sano että pistä 1 treo pore tabletti ja 1 panadolpore tabletti samaan vesilasiin ja juo. Helppoa ja äärettömän edullista, jokin siinä coctailissa auttaa ja siinä on samoja "juttuja" ku migreenilääkkeissä. Joillain toimii ja joillain ei, kannattaa kokeilla. Tässäkin pitää ottaa het kun alkaa tuleen kipeeks. Sama vika, ylpeenä arskat sisällä päässä :D20-v kärsin migreenistä, alotin astangajoogan 3x viikossa, 2kk oli jyskyttävä kipu ohimoilla, painoa lähti 8 kg ja migreeni katosi eikä oo sen koommin vaivannu.(monelle käynyt näin astangan alotatessa. joogaan kotona kun salille 100km. oikein ihanaa pääsiäistä sinulle, mirka

    VastaaPoista
  15. Eipä taida rouva osata ottaa levon kannalta.. taannoin muistan kipupiikit ja mars shoppailemaan tai tallinnaan tai tukholmaan tai köpikseen. Minne tahansa mistä saa jotain ostaa. Lopeta ostaminen, kenties olet henkisesti ahdistunut kaikesta ostamisen määrästä. Totaalinen elämän parannus vaihde päälle, ravinto uusiksi ja enemmän lepoa ellet sitten tahdo ainaista sairastelua. Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huhhelis hei. Mistä näitä anonyymejä aina riittää?
      Toki, mun elämäntarkoitus on vain ostaa. =)
      Ja juu, olen henkisesti ahdistunut ostamisesta.Huoh.
      Elämäähän tässä parannetaan joka viikko. Ei kukaan parane mistään hetkessä.
      En kai mä nyt turhaan siellä psykoterapiassa käy. Ja EI, mä en parane, jos en osta mitään. Mun ongelmat eivät johdu ostamisesta. =)
      Ja meidän ravinto, no se on pääasiassa luomua.
      Lepäämistä tarvii harjoitella enemmän, sen tiedän.

      Aika julmaa haukkua kipupiikkien ottamisesta. Tiedätkö, menimme miehen kanssa Tallinaan viettämään meidän 10 vuotis hääpäivää VAIN 1,5vuotta myöhässä. Emme menneet sinne shoppailemaan. En todellakaan halunnut jättää tuota jo aikoja sitten sovittua ja buukattua matkaa väliin mun saamarin selkäkramppien takia.
      Ei ole ihan helppoa saada kolmelle lapselle, kahdelle kissalle ja koiranpennulle vahtia.

      Ja Köpis, no, enhän mä ole sinne edes vielä päässyt!!
      Eiköhän jokainen osta jotain käydessään matkalla. Miksi sen mun kohdalla olisi "henkistä ahdistumista"?

      Mä poistan kohta anonyymien mahdollisuuden blogissani kommentoimiseen.
      Sillä minusta tälläiset kommentit ovat vain asiattomia.
      Mielipiteitä saa toki olla, mutta tässä on nyt kyse ehkä jostain muusta. Iloinen tapa toivottaa hyvää pääsiäistä. =(

      Poista
  16. Poista poista.. niin voit pitää blogin suloisen pehmoisena ja ihkupihku jengin ihailemana. Elämä ei aina ole niin ihanaa ja sun taannoiset päivityksetkin poistit kun jengi alkoi liikaa dissaamaan sun kotona oloa ja kannustamaan töihin. Et tykännyt, joten klik pois kaikki. Voi kun elämässä vois kaiken paskan klikata pois!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just. En edes tiedä mistä postauksista sä nyt puhut. =(
      En kyllä muista koskaan saaneen mitään palautetta kotona olosta ja kannustamaan menemään töihin. Öö, mä olen omaishoitaja, olen töissä. =)
      Siis sekö sua jurppii, että olen vieläkin lasten kanssa kotona? Siihen on kyllä ihan tietty syy.
      Miksi olet niin vihainen? En ole tehnyt sinulle mitään.
      Mun blogi ei ole vain suloisen pehmoinen, jos olet sattunut lukemaan tätä pidempään.
      Käsittelen vaikeampiakin asioita avoimesti. Elämä ei todellakaan ole aina ihanaa, mutta kyllä omalla asenteella on hirveän suuri merkitys miten elämään suhtautuu.
      On ikävää,että sulla on tarve purkaa pahaa oloa mulle anonyymina ja minä kirjoitan kaikesta omilla kasvoillani.
      Tästä syystä mä todellakin harkitsen anonyymien poistamista täältä. JOKAINEN saa sanoa mielipiteensä, mutta miksi ihmeessä se on niin vaikeaa tehdä nimimerkillä??

      Poista
  17. nimimerkki tai ei, sama se. Aikoinaan sulla oli postaus hetken kuinka ahdistavana koet että pitäisi palata töihin,meikata,laittautua jne. Ihmiset hyökkäsivät kunnolla ja iso osa kannusti palaamaan työelämään, koska mitä myöhemmin sen vaikeampi jne jne. Poistit sen koska kukaan ei nuollut omaa mielipidettäsi. Ei ole mitään sua vastaan,mutta miksei sitä voinutkaan julkaista. Et ehkä olekaan juuri niin rehti vaan valikoit mikä parhaiten profiiliisi sopii...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta jutusta on pakko olla aikaa, kun en oikeasti sitä muista. Jos olen sellaisen poistanut, on siihen varmasti ollut hyvä syy. Vaikea nyt tuohon mitään sanoa, kun en muista kyllä yhtään, siis oikeasti. Sä taidat lukea mun blogia TODELLA tarkkaan. Kiva, mutta miksi säilytät mielessäsi kaikki virheet ja erheet?
      Mä luulen, että tuosta on kulunut niin paljon aikaa. Jos sellaisen olen kirjoittanut, on se varmasti ollut silloin, kun masennukseni aiheutti aika paljon ahdistusta ja pelkoa tulevaisuutta kohtaan. Sellaista ei enää ole, ihminen paranee ja toipuu. Onneksi!
      Ihmettelen vain sitä, että miksi kaivamalla kaivat virheitä, huonoja puolia ym.?
      Mun rehellisyydestä voit olla ihan mitä mieltä haluat.
      Tiedän, että puhun avoimesti todella aroista aiheista ja teen sen omalla naamallani.
      Sinä taasen haukut minua ja arvioit rehellisyyttäni piiloutuen anonyymiyden taakse. Mitä se kertoo sinusta?
      Ja mikä on mun profiilini? Mä olen mä, Anri, ihminen, joka tekee virheitä ja haluaa oppia niistä. Joka haluaa ajatella muista ihmisistä hyvää ja haluaa oppia rakastamaan itseään juuri sellaisena kuin on. Ja blogini, se on kaikkea sitä ja siltä väliltä ja jotain jätän kertomatta. Siinä se. Negatiivisuutta en kaipaa, enkä usko, että yksikään tätä blogia lukeva haluaa lukea toisen haukkumista, tökkimistä virheistä ym.
      Haluan toivottaa sinulle iloisempia ajatuksia itsestä, sekä muista.
      Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus. Minä haluan jakaa hyvää mieltä.

      Poista
  18. Äh.. sama se. sä et vaan tajuu kun omia pehmoisia ajatuksiasi. Turha vääntää ja kuluttaa aikaa. Elämäsi on ihanaa :)

    VastaaPoista
  19. Tällaiselle on tehtävä loppu; toisten haukkumisesta anonyymisti - tai vaikkapa nimellä. Tämä on Anrin blogi, jossa hän saa kirjoittaa omista tunteista ja ajatuksistaan ja ahdituksistaan ja iloistaan. Mitä se toisia liikuttaa jos on lasten kotona, omaishoitaja tai ei, vaikkei ikinä menisi kodin ulkopuolelle töihin? Vaikka aina kaunistaisi kotia itse tekemällä ja jotain kivaa kirppistelemällä tms. Ostaa, tuunaa, myy, whatever, se on jokaisen oma asia. Jos ei miellytä, niin kannattaa olla lukematta. Ja saa kyllä poistaa mielestäni anonyymien typeriä kommentteja, oikeastan pitääkin; eihän kukaan fiksu ihminen livenäkään ala "tuntemattomien" kanssa kiistelemään ja vaatimaan toisen elämän muuttamista, vai menetkö anonyymi kadulla selittämään jollekin, että nyt mene töihin ja lopeta ostaminen jne jne tms?? Nimenomaan juuri sitä et tee, vaan nautit tästä netti-maailman vapaudesta saada anonyymisti ladella typeryyksiä ja ehdottaa toisille elämän muutosta ja juuri siihen suuntaan jota olet itse joutunut vastahakoisesti tekemään. Ei sun kehotuksilla maailmaa muuteta eikä myöskään ihminen jalostu sillä mitenkään, että tekee vastentahtoisesti joitain asioita elämässä. Toki elämässä on monasti tehtävä asioita mitä ei kauheasti haluaisikaan, mutta sellaista ei ole toisten asiattomien kommenttien sietäminen.
    Kannattanee harkita Anri vakavasti blogin muuttamista suljetuksi, eihän tuollaista tarvi kenenkään kestää. -terv.kivan blogisi lukija,-anne-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kirjoituksestasi!
      En mä mene salasanan taakse, kun tätä pystyisi sitten lukemaan vain 100 kutsuttua ihmistä. Ja miten mä ne valitsisin noista melkein 800 kirjautuneesta? Ja lisäksi on paljon vakituisia lukijoita anonyymeinäkin.
      Mä otin käyttöön kommenttien seulonnan. Jokainen kommentti menee nyt mun tarkastuksen läpi. Ihan kaikkea moskaa ym.en päästä läpi. Kyllä mielipiteitään saa sanoa, mutta joskus niissäkin on rajansa.
      Nuo saa nyt tänne jäädä.

      Olen miettinyt, että mikä noita tiettyjä ihmisiä oikein risoo?
      Ei varmasti menisi työkaverille sanomaan, laihduta, lopeta tupakointi, älä nyt hyvä ihminen osta matkalla mitään, tai käytä särkylääkkeitä, muuta elämäsi ym. Miksi se on sitten ok tehdä se "päin naamaa" blogistille?
      Mitä siitä irtoaa sille anonyymille?

      Mulla ei tulisi ikinä koskaan mieleenkään sadella tuollaisia kenellekään.

      Kiitos kun otit asiaan kantaa.
      Jatkan kirjoittelua ihan niin kuin ennenkin. En vain julkaise kaikkia kommentteja enää.

      Poista
  20. Tsemppiä Anri! Tiedän mitä migreeni on ja mitä se voi tehdä ihmiselle. Ensimmäisen kosketukseni migreeniin sain yläasteella ja muutamia kertoja lukiossa. Yliopistossa jossain vaiheessa migreenistä muodostui kierre, joka ikinen perjantai se alkoi ja sunnuntaina päättyi, ei auttanut mitkään perustropit. Ei auttanut kuin mennä lääkäriin ja ottaa täsmälääkitys, jolla kierteen sai poikki. Sitten olikin monta hyvää vuotta, kunnes nyt on taas alkanut oireilemaan useammin. Olen huomannut, että niskajännitys ja kirkkaat valot ovat ne pahimmat migreenin aiheuttajat minulla. Ja ei ole kiva olla lasten kanssa yksin kotona, jos pää meinaa haljeta, oksettaa ja jokainen valonpilkahdus tuntuu räjäyttävän pään. Kyllä ihmisestä tulee todella avuton silloin. Migreenin syntyyn tosin vaikuttavat myös kaikki hormonaalisetkin tekijät ja yleisesti ottaen migreeni on täysin aliarvostettu sairaus. Useat ihmiset jopa mieluummin sanovat olevansa krapulassa kuin kärsivänsä migreenistä, jos joutuvat olemaan töistä pois. Mitä se kertookaan Suomen yhteiskunnasta taas. Tosin migreeniä ei voi verrata normaaliin päänsärkyyn ja jos sitä ei ole kokenut, ei tiedä mitä se oikeasti on. Mutta ehkä tähänkin asiaan saadaan jossain vaiheessa asennemuutos aikaiseksi. Siihen asti on vain yritettävä pärjätä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokemus oli järkyttävä!
      Nyt on ok olla. Silmät valolle arat ja käytän ulkona koko ajan lasia, vaikka olisi pilvistä.
      Menen ensi viikolla omalle lääkärille keskustelemaan tästä migreenistä ja sitä varten haluan kunnon lääkkeet, jos vastaisuudessa tulee jotain samanlaista. En halua päätyä ensiapuun jossakin reissussa migreenin takia, kun siihen on olemassa hyvät lääkkeet.
      Mulla on ollut järkyttäviä päänsärkyjä, mutta tämä migreeni, se yllätti täysin! En edes tajunnut että se on sitä, kunnes aloin oksentamaan ja olin lasit päässä sisällä. Sitten selkis mikä mulla on.
      Edes mun oma lääkäri ei tajunnut kun kerroin siitä ihme kohtauksesta mikä mulle tuli. Ajatteli, että se johtui mun allergialääkkeiden aloituksesta ja kropan reaktiosta siihen, kun on niin paljon muita lääkkeitä ja mä olen herkkä kaikelle.
      Mutta nyt tiedetään tämäkin.
      Toki mun selän aiheuttama jännitys niskoissa on iso syy tähän, takana rankka sairasteluviikko pienen kanssa ja valvominen. Sitten alkoi aurinko paistamaan ja allergiat alkoi vaivaamaan rajusti. Tuo kaikki sai mulla tuon migreenin laukeamaan. =(

      Poista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.