3.4.2012

Vintage by Fé


Äsken löysin Vintage by Fé nettikaupan.
Toki merkki on minulle tuttu monista suomalaisista puodeista, mutta en ollut koskaan käynyt merkin omilla sivuilla.
Postarit on Ruotsista 7e Suomeen, ei siis paha ollenkaan.
Maksu tapahtui luottokortilla, Klarna lasku oli toinen vaihtoehto.
Siellä oli muutama niin kaunis, ajaton mekko, mitkä tilasin itselleni.
Toivotaan, että tuo koko 4 on sopiva minulle.
Mallit olivat reiluja ja sellaisia, että pitäisi istua rintavammallekin naiselle.
Alesta klikkasin myös tuon upean huivin.
Oli monenlaisia upeita ohuita huiveja 11e hinnalla!
Uskon, että tulen käyttämään noita vuosia, jos vain istuvat päällä.
On ihana saada uusia, kauniita ja naisellisia vaatteita.
Kyllä isommillekin löytyy upeita vaatteita, niitä tarvii vain vähän etsiä.
Kun saan paketin, tulen kertomaan, että miten nuo istuivat.
Jos vihreä mekko on täydellinen, tilaan saman mekon vielä valkoisena, jos mekko istuu hyvin.
Tuollaista mekkoa olen etsinytkin jo hetken.

Nyt enää puuttuu se rento, ohut ja keväinen parkatakki.
Mä en oikeasti ole vieläkään saanut ostettua itselleni takkia.
Olen monta jo tilannut ja kaikki menneet palautukseen. Eivät vain ole istuneet päällä.
Mä tarviin kipeästi takkia, mutta jos en löydä sopivaa, olen vain ilman.
Olisiko antaa vinkkejä!?
En halua ostaa itselleni enää väliaikais versioita.
Haluan olla kaunis tälläisenä kuin olen.
Jos ja kun laihdun, on sitten uusien vaatteiden aika.

Oletko muuten itse tuolta koskaan tilannut?

Ps. Tämä ei ole maksettu mainos, enkä hyödy tästä yhtään mitään.
(Muuten kuin saan oikeasti hyvän mielen.) Kunhan vinkkailen teitä muita, kun kaunista osuu vastaan. Toivottavasti ilahduttaa teitäkin nämä postaukset. =)

Ps. 2. Muistatteko, kun ilmoitin, että Me&I oli tunikat alessa. Ne tulivat todella nopeasti ja vastasivat kokoaan. Mutta mä joudun palauttamaan kaikki. Eivät vain istu mun päällä nuo. Velour materiaalina ei taida oikein olla mun kropan juttu.

21 kommenttia:

  1. Oon muuten huomannu ihan saman jutun velourin kanssa, kotihousuissa se menee just ja just mut paidat yms. suorastaan kamalan näköstä jos vetäsen niskaan. Kai se on se lötköys mikä sen tekee..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mullakin on harmaat velourhousut ulkoiluun ja ne on kivat. Mutta nuo tunika, hui,ne oli ihan kamalat! Miten voikaan ihminen näyttää erilaiselta väärissä vaatteissa. Olisin kyllä ne ehdottomasti pitänyt, jos olis vaan istuneet. Mutta ei.

      Poista
  2. Itsekin tilasin alesta muutaman me&i tunikan, mutta ovat vielä kokeilematta päälle, postissa odottavat. Saapa nähdä istuvatko minullekaan. Jos ymmärsin oikein heidän sivuiltaan niin ale tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta. Mutta tarkoittaako tuo, että palautusoikeus aletuotteilla kuitenkin on?! Vähän oli epäselvästi ilmaistu heidän sivuillaan... T:Sinikka

    VastaaPoista
  3. Sinikalle vinkkaan, että etämyynnissä kuluttajalla on aina kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, voit siis huoletta palauttaa epäsopivat vaatteet!

    VastaaPoista
  4. Kauniita mekkoja, toi vihreä ois ihana :)

    Mulla on ollut jo varmaan 3vuotta ihan vaan henkka maukan kevät takki, oliivinvihreä ja musta, ovat edelleen hyvät, enkä tiedä mitä teen, kun ne joskus hajoavat, koska ovat tosi hyvät takit! Pepun alapuolelle (peittää hyvin) ja taskuja on ja huppu.

    Me and i vaatteita en ole vielä koskaan tilannut, enkä oikeastaan tiedä miksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään vaihtele takkeja jos kivan löydän.
      Nyt vain ei ole löytynyt sopivaa ja kivaa ja TODELLA tarviin sellaisen.

      Poista
  5. Voi kun ihania nuo Fé:t. Pakko ehkäpä tilata jotain.. Kiitokset vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kauniita ja ajattomia. Ja noitahan voi pukea päälekkäin,ristiin rastiin,kesällä ja talvella. Ihania!

      Poista
  6. Joudun kohta vararikkoon näiden vinkkien jälkeen!! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ups, sori. =) Ihania nuo on, eikös? Eikä hintakaan ole kovin paha laadukkaista, ajattomista vaatteista.

      Poista
  7. Minusta on kiva ku bloggarit laittaa näitä vinkkejä muillekki :) ja toivottavasti se The Takki löytyy vielä <3

    VastaaPoista
  8. Nuo kaksi alempaa hihatonta mekkoa on ihan ok näköiset, mutta jään aina miettimään että milloin ja missä sellaisia voi pitää Suomessa????
    Töissä en voi pitää hihatonta mekkoa, sen verran tiukka on dresscode että hihat on oltava. Lisäksi Suomen kesät on sen verran vilpoisia että palelen helposti tuollaisessa mekossa. Jos en muuten, niin varmaan toimiston ilmastointi pitää huolen siitä iho nousee kananlihalle.
    Onhan Suomen suvessa ne muutama päivä sitten jolloin on lämmin eikä edes tuule pahasti, jolloin voisi pitää tuollaista mekkoa, mutta niinä päivinä a) olen unohtanut että omistan edes sellaisen tai b) minulla on suuniteltu juuri sille päivälle jotain sellaista missä mekko on täysin väärä vaate :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Milloin vain ja missä vain. =)
      Mä laitan tuollaisen kanssa ohuen nätit neuleboleron. On upea farkkutakin kanssa. Talvella tuota voi käyttää alusmekkona esim. villamekon alla, tai farkkumekon. Nuo on TODELLA monikäyttöisiä vaatteita. Jos siis vaan istuu mun päällä, niin tiedän, että yhdistän noita vaikka minkä vaatteen kanssa. Hyvä matkalle, kun voi asustaa monenlaiseksi. =) En mä ajatellut käyttää noita tuolleen kuin juuri niinä parina todella kuumana kesäpäivänä.

      Poista
  9. Ihania mekkoja, kiitos vinkistä! Mulla on melkein samanlainen kuin tuo vihreä mekko alhaalla, mutta siinä on taskut ja rinnuksessa puunapit -KappAhlista! Ja oman parkatakkini, ohuen ja väljän, olen löytänyt vuosia sitten Lindexiltä. Kiva kun muoti kiertää ja voin vanhoissa rytkyissäni olla trendikäs! ;D Onko muuten Bravissimo sinulle tuttu kauppa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä!
      Mä haluan juuri sellaisen rennon ja väljän kivan parkatakin.
      Tuo kauppa ei ole tuttu, mutta oli UPEA vinkki! Miten nuo koot? Miten pitäisi muuntaa. Aion heti tehdä tilauksen, sillä rintaliivipuoli on aikas huono tällä hetkellä.
      Mä kun aion nyt laittaa vähän ulkonäköä kuntoon alusasuja myöten. =)
      Tänään just tuli mun Forever 21 tilaus. Hihkuin onnesta kun sain niin kivoja housuja/leggareita. Heti tuntui paremmalta, kun istuu päällä ja voin nyt käyttää vaikka mitä vaatteita eri tavalla. =) Oletko muuten tuolta tilannut? Tulee NOPEASTI, ei tullimaksuja ja tuodaan kotiovelle.

      Poista
    2. Joo, olen tilannut pari kertaa tuolta ja hyvin toimii! Kannattaa omista lempirintsikoista tarkistaa lappusesta UK-koko ja tarvittaessa sitten pienentää rinnanympärysmittaa/isontaa kuppikokoa jotta löytää täydellisen mallin. Itselläni meni ekan kerran koko pieleen ja vaihto onnistui nopeasti ja palautustenkaan kanssa ei ole ollut ongelmaa. Vaatepuoli on nykyään erotettu Pepperberry-kauppaan, sivuilta löytyy linkki. Kurvikkaille naisille. :) Samaten kaikki imetysliivit yms. kannattaa tilata Englannista alan nettikaupoista (jos sinne rautaiseen pinnasänkyyn tulee täytettä ;)), puolet edullisempia ja nopea toimitus.

      Poista
    3. Oi oi, kiitos vinkeistä!
      Tämä on juuri se syy miksi haluan kirjoittaa myös näistä ostoksista ja mainostaa sopivia yrityksiä. (Vaikka mä itse en niistä mitään korvausta saisikaan)
      Tässähän sitä korvausta taas tuli, KIITOS!
      Käyn nuo tänään katsomassa ja mittailen itseäni. Laitan tilauksen menemään, sillä tarviin kipeästi rintsikoita. Mulla ei ole ainuitakaan täydellisen sopivia tai mukavia. =( Ja siihen tuli muutos nyt!

      Ja tuohon rautasänkyyn ei ole tulossa nyt ihan heti täytettä.
      Katsotaan sitten parin vuoden päästä, jos pallero tulisi taloon. =) Olen haaveillut neljästä lapsesta nyt yli kolme vuotta. Haluan tulla parempaan kuntoon, hiukan laihtua ja saada selän kuntoon ennen raskautta.

      Poista
    4. Voi KÄÄKS!!! Tuo kauppahan on aivan MIELETÖN!!! Ihana sekoitus Bodenin ja Joulesin vaatteita ja hinnat noiden väliltä. Oi, kiitos! Tämä oli vuoden paras vinkki!!! Teenkin tästä kunnon postauksen, kun saan tilattua itselle muutaman jutun. Ihana olit kun mulle tästä vinkkasit. Oi, kiitos kiitos!

      Poista
    5. Pakko minunkin hihkua tuon Bravissimon jälkeen!! Hyvännököisä ja kokoja mielin määrin! Tätä on pakko kokeilla!! :))KIITTTIIII!!!

      Poista
  10. Hih, kiva jos sain tehtyä vastapalveluksen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sait. =) Ja kiva kun joku muukin tarttui siihen heti. Tämä on juuri yksi bloggauksen kivoista puolista, kun saa heti palautetta ja lisävinkkejä. Jokainen säästää aikaa ja vaivaa. (Ja joskus rahaakin.) Ja tietty, tulee kiva mieli ja pieni piristys arkeen.

      Poista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.