1.4.2012

Summer from Boden



Kiitos lukijalle ihanasta vinkistä!
Tilasin itselleni Bodenista tuon ihanan pilkullisen uikkarin.
Olen vuosia noita katsellut ja nyt vihdoinkin tilasin, puoleen hintaan.
Samalla klikkasin mukaan parit bikinien yläosat.
Nuo kun on käteviä kesämekkojen alla. Bikineitä rannalla en kyllä kehtaa käyttää...
Upea raidallinen tunika ja aurinkolasit klikkautui ostoskoriin myös.
Kaikki oli tuotteita, mitä todella tarvitsin ja mitkä olisi pitänyt tilata jo vuosi sitten.
Nyt jään odottelemaan pakettia ja kesäisiä ilmoja.
Saas nähdä miten koot osui kohdalleen...


Ps. Olen löytänyt myös toisen täydellisen uikkarin, tai siis ihanaisen turkoosin uimamekon Englannista. Saas nähdä saanko sen hankittua ihanan blogituttavan avustuksella. Sitten on kahdet kauniit uikkarit, missä kehtaa tämäkin pyörylä liikkua rannalla hymyssä suin.
Niin, ja Suomesta en ole löytänyt mieleisiä uikkareita.
Miksi täällä muuten on niin huono valikoima uikkareissa ja varsinkin isommassa koossa?

19 kommenttia:

  1. sopivaa uikkaria mäkään en löydä mistään, bikineitä en halua vatsan takia ja mikään uikkari ei tue riippurintoja tarpeeksi:)). Vielä en ainakaan ole löytänyt hyvää.

    VastaaPoista
  2. Mä kerron sitten kun tuon ja sen toisen saan, että miten sopivat isokokoiselle, rintavalle naiselle. Vähän jännityksellä odotan.
    Minusta Suomessa on todella huono valikoima hyviä tai kauniita uikkareita. Ja varsinkin, jos olet isompi kuin 42.

    VastaaPoista
  3. Kai se on sitä kun ollaan kylmä maa niin ei kalman kalpeat, kalkkunan nahkaiset isot ihmiset juur käy rannalla... hihihii reps höröhöröhörö. Mun uikkarit on just sitä kamalaa ppunavalkomustaa mummojen mallia mikä ei pue ketään koskaan. Toi "bikiniyläosa on loistava kesäpaidan mekon tms. alla" on muuten ihan totta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, älä edes puhu niistä mummomalleista. En IKINÄ laita sellaista päälleni. Mulla on nyt sellainen söpö pilkullinen uimamekko, mutta on imetysmallia ja tuo "imetettävä" on jo neljä vuotias, joten on aika uudelle uikkarille. Tuonkin ostin Jenkeistä. Mä haluan, että uikkarit istuu, on kauniit ja imartelee sitä vartaloa mikä itsellä on. En voisi kuvitellakaan laittavani itseäni narubikineihin. Uih.
      Nuo yläosat on tosi kivat kesämekkojen alla ja nuo oli kauniit ja todella edullisia nyt alessa.

      Poista
  4. Kai se on joku sääriippuvainen juttu, itse asun Australiassa ja täällä taasen uimapukuja ja bikinejä (ja kaikenlaista versiota siitä välillä) löytyy vaikka minkälaista valikoimaa. :) Mutta auta armias kun pitäisi löytää lapsille sormikkaat talveksi, niitä saakin sitten etsiä ihan tosissaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, tottahan tuo on. Suomessa uikkarikausi on niin lyhyt. Aika hyviä uimahalli uikkareita löytyykin.
      Tarvii vaan tilata sieltä mistä saa ja ostaa sitten omasta maasta taas sitä mistä valikoima on hyvä. Onneksi on nettikaupat! Ja säkin saat lapsille tilattua hyvät sormikkaat. =)

      Poista
    2. Nettikaupat on kyllä tosi ihania olemassa, jokunen ruotsalainen / tanskalainen nettikauppa on mut useamman kerran pelastanut kun olen jotain kovasti lapsille koittanut täältä etsiä. :)

      Poista
    3. On ne tosi hyviä!
      Ostan toki paljon Suomen nettikaupoista, mutta itselle huomaan ostavani aika paljon Englannista. Kun asuu pienelle paikalla, on paljon halvempaa tilata vaikka ulkomailta, kun lähteä päiväksi Helsinkiin (mikä mulle lähin isompi kaupunki) ostoksille.

      Poista
  5. Joo, mummouikkareita on kyllä tarjolla pläskeille. Mitään kaunista on turha etsiä. Ehkä minunkin pitäisi kokeilla netin kautta tilata uikkarit. :)

    VastaaPoista
  6. miten sulle tulee se paketti bodenista? joudutko maksaa mitään ylimääräisiä veroja tms....?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tulee upeasti pakattun suoraan kotiovelle. Ei veroja tai muita kuluja, koska on Eu:n sisällä. Ja postarit on Englannista vain 6 puntaa Suomeen, jos oikein nyt muistan. Suosittelen todella lämpimästi tuota liikettä!

      Poista
  7. Kyllä Suomesta saa kauniita ja istuvia uimapukuja. Niitä pitää mennä katsomaan alusvaatteita myyvistä erikoiskaupoista eikä marketeista. Erikoisliikkeistä löytyy malleja, jotka sopivat pitkäselkäisille ja samoin myös malleja, jotka hiukan tukevat vatsaa ja saavat täten näyttämään hoikemmalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, mutta kun pitäisi lähteä sitten Hesaan ostamaan uikkaria,niin johan tuli puvulle hintaa. On helppoa vain klikata ja tilata ne suoraan kotiin. =) Ja itseasiassa PALJON halvempaa. Siis jos asuu paikalla, missä ei pahemmin valikoimaa ole.

      Poista
  8. Oih! Ois kyllä iloisen värisiä vaatteita kesäksi. En ole koskaan tilannut ulkomaalaisista nettikaupoista.Onko yksi punta n. 1,20e? Miten näissä tapahtuu verkkomaksu nettipankin kautta? Jos rohkenisin jotain tilaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punnan viimeisintä kurssia en tiedä, mutta about tuon verran se "mun päässäni" on. Maksu tapahtuu luottokortilla. Täysin luotettavaa ja nopeaa palvelua tuolla saa. Suosittelen!

      Poista
  9. Ihania <3 Minäkin päätin, että tänä vuonna menen rannalle mutta ensiksi ostan jonkun ihkun uikkarin...lunta tuli taas tänne Turkuun muttei haittaa, uikkareita tilaamaan nyt heti! T.yh Turusta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin! Kiva kun säkin päätit mennä rannalle. Ollaan sellaisia kuin ollaan, hymyssä suin. =) Kiva jos mun vinkistä oli iloa sinulle. Tykkään jakaa näitä,kun itsekin näistä tykkään muissa blogeissa.

      Poista
  10. Mun on malliston ilmestymisestä asti tehnyt mieli tuota uikkaria ruskeana. Nyt ryntäsin intoa täynnä bodenille tekemään tilausta, mutta menin lukemaan kommentit, aika huonoja istuviiden ja pituuden kannalta. En taidakaan uskaltaa, mä niin inhoan palauttelua...

    VastaaPoista
  11. Uimapuku oli minulle liian lyhyt. =( Mutta sopiva lyhyemmälle äidilleni.
    Tuossa mallissa on tosiaan aika lyhyt mitta, eli jos olet yli 170cm pitkä, ei kannata ostaa. Mekko oli ihana, samoin bikinien yläosat!
    Aurinkolasit hajosi, sanka lähti irti ja ei ole korjattavissa...eli ei ihan täysi kymppi ollut tuo tilaus.

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.