10.4.2012

Oh Blingo!

Anne Ladies Dress Drops



Minä piipahdin äsken Blingon sivuilla.
Ja tarvii nyt sanoa, että hiukan tykkään heidän tuotteistaan!
Tuo naisten Anthracite ja Drops mekko on ihan pakko tilata itselle!
Näyttävät super kauniilta ja mukavilta.
Oletko noita jo jossakin nähnyt tai jopa sovittanut päälläsi?
Minä kyllä innostuin aika lailla.
Hinnatkaan eivät ole pahat ja mahtavaa näyttäisi olevan se, että tuotteet ovat luomupuuvillaa.

Ladies Anthracite dress

Pojille tykkäisin kyllä iloisista vaatteista, kuten tuosta paidasta ja rennoista housuista.
Ovat aivan super ihanan näköisiä!
Ja sopivat varmasti lapselle, jolla on sensorinen yliherkkyys tai atooppinen iho.
Meillä kun tarvitsee miettiä vaatteissa myös tuota asiaa.



 Kivasti tuolla oli vähän räväkämpiäkin vaatteita.
"Prinsessa" kun ei tykkää kovinkaan hempeistä vaatteista.
On aika kiva huomata, että Blingolla oli minusta valikoimaa moneen makuun.


Minä jään seuraamaan mielenkiinnolla tämän merkin kehitystä.
Uskoisin, että pärjää hyvin monien muiden seassa.
Heillä ainakin on etuna tuo, että miettivät myös ekologisuutta isommassa kaavassa.

Älskar du barnkläder?


Ps. Tämäkään ei ole sponsoroitu mainos, vain ihan vinkkausta omasta ilosta.

21 kommenttia:

  1. Nuo on ihania! Mä tykkään hirmusti tuosta ylemmästä housumallista, missä noi lahkeen resorit jatkuu pitkälle. Ei oikeasti haittaa jos hyvä vaate maksaa pikkuisen enemmän, kun taas käyttöikä pitenee niin paljon että käytännössähän vaate maksaa itsensä takaisin. :) Ihania iloisia kuoseja ja odotan että joku tulisi pitämään vaate-esittelyn tänne meidän hoodeille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä näyttää kyllä aivan mahtavalle! Mä haluan ehdottomasti nuo mekot itselleni! Ja tarvii näyttää tytölle tuota mekkoa kera leggareiden. Uskoisin, että ne olisi hänelle mieleiset.
      Pojat tykkäis noista punaisista housuista niin paljon! Taidan ne kyllä hankkia molemmille ja nuo paidat on super suloiset!
      Mä olen sitä mieltä nykyään, että hyvästä vaatteesta kannattaa maksaa. Meillä niiden käyttöikä pitenee selvästi ja osan kierrätän lasteni kesken. Ja hyvillä merkeillä on hyvä jälleenmyyntiarvo esim. kirppareilla. Itse en myy vanhoja vaatteitani jos ne sopivat. En kyllästy niihin mitä ostan, sillä tiedän tyylini nykyään. Ja nuo mekot, ne on niin minä. Ne aion todellakin hankkia.

      Poista
  2. Olen ollut 2 kertaa kutsuilla ja olivat mielestäni hintaansa nähden aika ohuita ja sellaisia "retkuja" ei niin laadukkaan oloisia kuin esim. me&i. Tuo harmaa mekko on ystävälläni mustana ja on tosi ihana ja monikäyttöinen. En itse ostanut kutsuilta mitään, olivat mielestäni kalliita laatuunsa nähden!

    Elina

    VastaaPoista
  3. Näitä olisi kiva nähdä livenä. Näyttivät kuvissa kyllä tosi kivoilta. Tuon mekon haluan ehdottomasti itselleni. Tulisi varmasti tosi paljon käyttöä tuolle.

    VastaaPoista
  4. Hauska tuo kuumailmapallopaita:) Ja harmaa mekko myös minun mieleeni! Minkä hintaisia nämä mahtavat olla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se paita on tosi makee! Hintaa on n. 25e ja nuo naisten mekot on n. 50-60e. Ei minusta ollenkaan kalliita, sillä ovat luomupuuvillaa.Småfolkin paidat on samaa hintaluokkaa. Tarvii kyllä nähdä näitä livenä ja hankkia muutama testiin.

      Poista
  5. Minä kyllä ostelen muksuille vaatetta, mutta olen huono hankkimaan itselleni kuin pakon edestä. Vielä kun jojoilen painon kanssa, niin ei ole jotenkin "kehdannut" panostaa vaatteisiin eikä se oma tyylikään ole niin vesiselvä. Mutta lastenvaatteet... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun paino on muuttunut vuosien aikana paljonkin.
      Mutta nämäkin mekot on sellaisia, mitkä sopii vaikka paino vaihtelisi. Voi laittaa vyötä ym. Ja sopii vaikka raskaana. =) Mä olen viime vuosia alkanut panostamaan vaatteisiini, vaikka olen kaukana "omasta" painostani. Elämä kun on tässä ja nyt ja haluan nauttia siitä, myös kauniit vaatteet itselläni on osa sitä.
      Lastenvaatteet on kyllä mulle aika iso heikkous...

      Poista
  6. Mie tilasin meijän kuopukselle nuo punaiset velouriset housut ja ne oli niin jätti-isot että olisi mennyt 4 vuotta vanhemmalle veljelle :D isoveli ei niitä tahtonut enkä jaksanut alkaa säilöä niitä kaapeissa montaa vuotta joten palautin. Mutta eipä se palautuskaan sujunut ongelmitta, heillä ei ole vielä (tai ainakaan silloin reilu kuukausi sitten) asiakaspalautussopimusta joten nettisivuilta pitää tulostaa muutama lappunen jotka laitetaan pakettiin kiinni. No joo, meillä ei ole tulostinta joten jouduin menemään muualle tulostamaan niitä lippusia (ja arvaa kun kellään kaverillakaan ei ole tulostinta, ainakaan just niillä ketkä asuu täällä meijän lähellä) ja se ei ollut oikein mukavaa :( minkä takia he eivät voi laittaa pakettiin valmiiksi niitä palautuslappuja vaan asiakas joutuu itse niitä tulostamaan. Vannoin etten tilaa mitään tuolta ennenkuin tuo asiakaspalautussopimus on selvä!
    Mutta muuten itse tuotteet on ihan ok, vaikka suurinosa ehkä vähän tylsiä mun makuun ainakin tässä kevään mallistossa, tykkään kun ovat luomupuuvillaa!

    VastaaPoista
  7. Niin ja piti sanoa vielä tuosta harmaasta mekosta, se on aivan ihana ja itsekin sen tahtoisin mutta saako sitä? en löytänyt sitä suomen blingon sivuilta ja ruotsista eivät suomeen toimita.

    VastaaPoista
  8. Äh kun harmi tuo. Mutta on varmasti syynä se, että touhu aika alkuvaiheessa, eikös?
    Toivotaan, että homma alkaa toimimaan paremmin.
    Hyvä tietää, että ne housut on reilua kokoa. Haluan ne molemmille pojille hankkia.
    Luomupuuvilla muokin kiinnostaa, kun pojilla on todella tärkeää, että vaate ei ärsytä ihoa mitenkään.

    VastaaPoista
  9. nättejä,mutta mulle liian kalliita..

    VastaaPoista
  10. Minulle ei jäänyt kovin hyvä maku ensimmäiset kutsuni järjestäessä. Tuotteet oli mielestäni malekoisen hintavia, ja yhden paidan sitten vain tilasin. No, toimitus kesti lähes 3viikkoa ja tietenkin tilaamani paita oli loppu ja se toimitetaan minulle myöhemmin. Kutsuista on nyt yli kuukausi, enkä ole paitaani edelleenkään saanut. Tämä siis mun kokemus, varmaan tuo tuosta petraantuu ajan kuluessa, mutta tällä hetkellä ei mun mielestä oikein vielä toimi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hitsi kun ikävää, että sulla mennyt tuolleen. Ehkä alkukankeutta Suomessa vielä?
      Mulla ei siis mitään kokemusta näistä, kunhan tänään piipahdin sivuilla katsomassa vaatteita.

      Poista
  11. Mä oon ollu yksillä kutsuilla ja tilasin pojalle tuon kuumailmapallopaidan ja ittelleni (nyt jo ilmeisesti loppuneet) iki ihanat yoga pantsit. Mä taas tykkään siitä että vaatteet oli ihanan ohuita ja pehmoisia. Tuotteet tuli postilaatikkoon noin viikko kutsuista enkä oo sen jälkeen muita housuja käyttäny. Mielenkiinnolla seuraan mitä pesut vaatteille teköö ja toivon että ohkaisuudesta huolimatta ois kestäviä :) Mutta näillä käytökokemuksilla en voi ku suositella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että ollut mieleisiä. Mä haluan kyllä tuon mekon itselleni. Tarvii katsoa miten se tilaus onnistuu.

      Poista
  12. Luomupuuvillaisia vaatteitahan saa jo melkein helpommin kuin ei-luomupuuvillaisia, kaikki ruotsalaisketjutkin niitä jo myyvät. Ihmettelen miksi maksaisin luomupuuvillasta noin paljoa? Esimerkiksi Me&I:n vaatteet vaikuttavat huomattavasti laadukkaammilta!

    E

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, onhan niitä jo monilla.
      Itse tykkäsin sivuston vaatteiden ulkoasusta. En osaa siis kysymykseesi vastata. Minusta hinnat oli ihan ok, aika samaa kuin ME&I. Mutta ei mulla ole mitään kokemusta näistä vielä. Kuvien perusteella vain tykästyin. =) Aion tilata tuon harmaan mekon ja kerron sitten millainen se käytössä oli.

      Poista
  13. Luomupuuvillavaatteista kiinnostuneena on todettava että eikös blingovaatteilla ole GOTS-sertifikaatti mitä taas ei löydy me&i-vaatteilta? Siinä on kuitenkin aika suuri ero.

    VastaaPoista
  14. jeps, blingolla on GOTS-sertifikaatti mikä on tosiaan parempi kuin ökö-tex... Ja jos haluaa jotain tilata eikä pääse kutsuille niin kannattaa ottaa yhteys myyjiin niin pääsee blingoja tilaamaan :)

    Hanna

    VastaaPoista
  15. Me&I:n vaatteet ei kyllä ole luomua.. öko-tex ei ole luomumerkki, vaan tuoteturvallisuus merkki, joka ei ota kantaa jätteisiin, päästöihin tai energiankulutukseen.. Ihan vaan tiedoksi jos meinaatte meandia luomuna ostaa. blingon vaatteet on gots-sertifoituja, joka on taas luomumerkki, sen lisäksi se takaa laajasti ekologisten ja eettisten periaatteiden noudattamisen koko tuotantoketjussa puuvillan viljelystä lopulliseen tuotteeseen asti. Huomioon otetaan myös ihmisten ja eläinten hyvinvointi.

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.