8.4.2012

Easter picturesOn niin kaunis valo nyt.
Otin kameran käteeni ja otin vain muutaman kuvan.
Ihan rauhassa vaan.
Kuvaaminen on kyllä aika ihana harrastus.
Tietää, että on jotakin tekemistä aina ja jotakin, missä on uutta opittavaa.

Ulkoilua on luvassa loppupäiväksi.
Pihasiivousta, haravointia ja talvikamojen säilöön laittamista, ja tietenkin kasvien kasvamisen ihailua.
Kivaa olla poikien kanssa keskenään ja touhuta ulkona, he kun tykkäävät siitä hurjasti.
Neiti on jo fammun ja O:n luona matkalaukkunsa kera, jännittämässä huomista lentoa.
Heille tulee ihanat 4 päivää Pariisissa!
Voin vain kuvitella tytön riemua, kun sinne pääsee.
Monivuotinen haave toteutuu nyt hänelle.


12 kommenttia:

 1. mahtavaa että teidän neiti pääsee tuollaiselle matkalle:) kauniita kuvia olet ottanut, ihanaa kun aurinko paistaa, mukavaa pääsiäisen jatkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, huhtikuu Pariisissa ei voi olla huono juttu. =) On neiti varmasti todella onnellinen tuosta matkastaan! Toivon, että ottaa paljon kuvia niin voidaan mekin ihastella millaista siellä oli tytön silmin.

   Poista
 2. Oi, tuosta matkasta tulee varmasti ihana ja noita kuvia olisi mielenkiintoinen nähdä!
  Tuo Lennonin teksti on ollut minulla jo vuosia "allekirjoituksenani", se on niin totta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee aivan varmasti!
   Tytöllä on kolme erilaista ihanaa Pariisi aiheista paitaa, mitä hän on käyttänyt kun on haaveillut tuonne pääsystä. Viime viikolla tuli fammu meille ja sanoi tytölle, että "nyt voit pakata Pariisi paidat matkalaukkuun, sillä me mennään sinne pääsiäisenä." Arvaa oliko neiti hiukan onneissaan!

   Poista
  2. Ja laitan niitä Pariisin kuvia tänne, jos typy antaa luvan. Mä odotan innolla, että saan nähdä niitä kuvia.Annoin mun edellisen kameran sille mukaan. Toivon, ettei hävitä tai riko sitä, sillä sekin maksaa 250e. Uh, mut ei ollut muuta kameraa antaa tähän hätään. Tarvii hankkia lapsille jotkut easyt ja edulliset kamerat.

   Poista
 3. Oi, hänelle tulee varmasti ikimuistettavat 4 päivää :)

  Ihanat hempeän rauhalliset värit kuvissasi ja niin nättiä.

  Mukavaa päivää teille :)

  VastaaPoista
 4. Oon ollut Pariisissa nuorena plikkana (aikuisiän alussa) pariin otteeseen. Tietenkin tykkäsin. Uskon silti, että nyt oikeasti aikuisena arvostaisin sinne pääsyä enemmän kuin silloin maailmanvalloitusiässä. Mutta en varmaan osaisi nauttia yhtä huolettomasti kuin aikoinaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki Pariisi on erilainen 9 vuotiaan silmin, kuin aikuisena. Mutta varmasti osaa tyttö nauttia! Odottaa taidemuseoita innolla, ja Notre Damin kirkkoa. =) Lapselle tuollainen on varmasti upea kokemus, kun on odottanut tuota innokkaasti pari vuotta ja nyt tuo haave toteutuikin aivan odottamatta.

   Poista
 5. Piti myös kommentoida, että vai pihahommia, haravointia ja sen sellaista. Täällä vielä lunta ja paksusti! Juuti tultiin ulkoa jäältä kävelyltä ja hiihtämästä. Eli ei puhettakaan krookuksista tai muista kasveista -vielä muutamaan viikkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, haravoin puolet meidän tontista ja laitettiin kaikki talvikamat pois. Tulppaanit nousee, samoin narsissit. Aurinko sulattanut nyt todella kivasti pihaa. Oli ihanaa vähän suunnitella tämän kesän touhuja tontilla. =) Mieskin vähän innostui asiasta. Mitään isoa ei tehdä, mutta vähän sitä ja tätä tarvitsee tietty tehdä.

   Poista
 6. Ihania kuvia ja iloisia värejä :) Eikös vain olekkin kiva, kun pääsee kiinni pihahommiin taas talven jälkeen. Mä niin odotan, että pääsen haravan varteen ja upottamaan sormet multaan, mutta lunta on meillä vielä täällä etelä-pikanmaalla sen verran, että vielä tänä viikonloppuna ei pääse niihin hommiin. Mutta eiköhän nuo lumet tuosta pian sula kun arska niin kauniisti paistelee :)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.