30.4.2012

Clarks boots


Lisää kenkiä.
I love shoes, well, who doesn´t!
Oli nyt vain pakko postata tästäkin...
Muistatteko vajaa vuosi takaperin, kun postasin uusista Clarks saappaistani?
Mä rakastan noita saappaita ja niitä olen käyttänyt todella paljon!
Tajusin yksi päivä, että haluan samanlaiset uudet varastoon, ennen kuin ne posahtaa lopullisesti.
Löysin kuin löysinkin Ebaysta samat saappaat vuosi myöhemmin ja tänään ne saapui.
Hintaa oli tällä kertaa alle 40e postareineen.
Ei paha siis!
Nyt kelpaa tepastella vanhat saappaat loppuun, kun uudet jo odottaa kaapissa.
Kun omistaa ison 41,5 kokoisen leveän jalan, niin on oppinut, että kannattaa pitää hyvästä kiinni.
Kaksinkappalein minulle, siis.
Onko muita tuplaajia?

Ps. Pohdin tässä, että hypäänkö autoon miehen kanssa ja ajamme Sysmään? Vai jäisinkö kotiin touhuilemaan? Lapset pitäisi hakea tänään kotiin.
Ehdimme olemaan yhden päivän kahdestaankin, mikä oli ihan mukavaa kyllä...

14 kommenttia:

  1. Mikä tuon mallin nimi on? Nimittäin katoin noita jo vähän sillä silmällä sun edellisessä postauksessa, ja nyt ne näyttävät, jos mahdollista, vielä ihanemmmilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti tiedä. Koitan etsiä ne Ebaysta ja laittaa linkkiä tähän, sillä yhdellä myyjällä oli noita monet. Noi on ihana jalassa ja tosi monen asun kanssa sopivat. Hyvä kävelle tuntikausia. =)

      Poista
  2. No niin. Tässä linkki myyjälle, jolla on näitä saappaita Uk koot 4-7. Ja hintaa alle 30 puntaa.
    http://www.ebay.co.uk/itm/CLARKS-MIDI-SUN-FLAT-CAMEL-ANKLE-LEATHER-BOOTSSIZES-4-7-/170831154967?pt=UK_Women_s_Shoes&var=&hash=item6d7523a61e

    VastaaPoista
  3. Tennarityttö,clarkstyttö,ostajatyttö... kaikki käy :) välillä tuo ylenpalttinen ostaminen ahistaa jo puolestasi :/ im sorry. Hauskaa vappua tennarityttö! T. Nihilisti pihi

    VastaaPoista
  4. Hienon näköiset kengät, sun tyyliin sopivat : )
    Mulla on yhdet muita rakkaammat, löysin ne aikoinaan Halosen alelaarista. Ihanat petroolin väriset mokkanilkkurit. Suutari on korjaillut niitä jo moneen otteeseen, nykyisin kyllä jo vähän naureskellen ; ) Uusia ei vaan vastaan ole tullut, täydelliset kengät on aarre!
    Sini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. =) Multa löytyy 8vuoden takaa Jackpotin petroolit mokkasaappaat ja rakkaat edelleen. Mä käytän kenkiä vuosia, jos ne vaan kestää. Mutta ei mulla ole vain yksiä kenkiä, vaan aina monta paria kerralla tietty käytössä. Hyvät kengät on kyllä aarre ja varsinkin, kun on iso jalka, niin sopivat on välillä vaikea löytää.

      Poista
  5. Täällä nron 40-41 tuplaaja!
    Ostin kolme neljä vuotta sitten valkoiset riekelin kengät ja harmitti, etten ostanut samantien myös mustia. Motskarireissulla saksassa etsin samanlaisia, mutta ei löytynyt kuin tummansinisiä. Kunnes tänä keväänä löysin kookengästä mustat ja ostin heti. Ei varastoon vaan suoraan käyttöön. Tai siis heti käyttöön, kun tiet ovat sulaneet.

    VastaaPoista
  6. Moi. Näyttääpä ihanilta. Täällä yksi clarks merkin jalkaansa löytänyt sun blogin välityksellä, kiitos. : ) Eli ostin clarksin talvikengät sillo talveks ja on ollu hyvin kestävää tekoa. Noi näyttää ihanilta. Minkä kokoset ostit noi, uk 7? Mulla kanssa joku 41-42 kokoinen jalka. Talvikengät oli uk kokoa 8 muistaakseni.

    t. Roosa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 7 vastaa n. 41 ehkä hitusen pienempää, 7,5 on 41,5. Se on mulle paras koko. Nuo saappaat on mulla 8 ja ne on sopivat. Eli sun kantsis sitten vähintään UK koko 7,5 ostaa Clarkseissa, että istuu.
      Kiva jos olet löytänyt mun blogin kautta itsellesi sopivan kenkämerkin. Mä käytän melkein vain ja ainoastaan Clarkseja, mies samoin. Toinen luottomerkki meillä aikuisilla on Timberland. Istuu, ovat hyvät jalassa ja kestävät vuosia. Miehen kanssa käytämme kenkämme yleensä loppuun.

      Poista
  7. Hyvistä kengistä kannattaa todella "pitää kiinni"! Miehelläni on todella iso jalka jopa mieheksi, ja hänellä on myös tapana ostaa kaksin verroin kenkiä, aina kun sopiva malli löytyy! Etenkin, jos vielä sopivaan hintaan saa :D

    VastaaPoista
  8. Kävin Clarksin city centerin myymälässä eilen ja voi luoja miten ihania kenkiä sillä oli!! Olisin voinut ostaa kaikki :D

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.