27.3.2012

Me&I blogitapaaminen eilen Helsingissä


Me&I järjesti eilen blogitapaamisen rentoumisen merkeissä Helsinki Day Spa:ssa.
Oli mukava tavata tuttuja bloggareita; kuten Mrs Jones, Uudenkuun Emilia, Tyylisuuntauksien Jarna, Toukokuun tyttö, Tuire Kuulasta ja Kepeää ja Visuaalisesti vaativa. Meitä oli iloinen ja pieni joukko nauttimassa hyvästä ruoasta, käsihoidosta ja tietenkin uusien Me&I vaatteiden esittelystä.
Kuvat kertokoon puolestaan ihanasta rentouttavasta illasta.





Ps. Me&I webshopissa on nyt -50% edelliskauden aikuistenvaatteita. Laitoin itsekin tilaukseen muutaman tunikan.

16 kommenttia:

  1. Olipa kivaa ja mukava nähä toisten otoksia illasta.

    Aurinkoa Anrinkolle! ♥

    VastaaPoista
  2. Harmi etten päässyt tuonne(kutsu siis tuli myös) :( Näyttää ihanalta. Täältä Tampesterista vaan ei viitsi iltaa varten lähteä Helsinkiin päin. Ehkä sitten ensi kerralla.

    VastaaPoista
  3. Mukavalat näytti :).. Harmi etten iste päässyt tulemaan!

    VastaaPoista
  4. Näyttää ihanalta! Tuollaiset hemmottelut kyllä ovat paikallaan :)

    VastaaPoista
  5. Ylelliset kylpylähoidot tottatosiaan.. :)heh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei ne ihan ylellisiä olleet, kuten kutsussa luki, mutta ihana rentoutumis-ilta oli kuitenkin. Ja käsihoito oli mahtava! Kuivuneille käsille se teki todella hyvää.

      Poista
  6. Mukavaa, että on ollut kiva ilta :) Tuollaiseen olisi hieno päästä.

    VastaaPoista
  7. Kuivuneille käsille tekee hyvää hunaja,sokeri,kookosrasva/öljy sekoitus hierottuna. kuorinta ja kosteutus samalla, halvalla&helepolla spat!

    VastaaPoista
  8. Moi moi!
    Ihan mietin, et ootko aiemmin käyttäny noita aikuisten vaatteita? Miten koot pitää paikkansa? Oon tällänen iso mamma ja aattelin vaan et kuinkahan hoikille naisille noi on mitoitettu? Lasten vaatteet kyl on tuttuja, ja olen niihin ollu ihan tyytyväinen, mitä meil nyt muutamia on lahjoiksi saatu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole käyttänyt mutta nyt näin miltä XL kokoiset näyttää.Eli kyllä ne kokoaan vastaan. ovat ehdottomasti enempi reiluja kuin pieniä.
      Mä käytän housuissa 48-50 ja tilasin xl magic knickersit. Ja ne sopii sata varmasti minulle. Oli reilut.Mekot ja tunika on kanssa aika ihanan mallisia ja sopii minusta isommillekin kauniisti. Ja noihan saa vaihtaa tai palauttaa jos eivät sovi. Kokeile ihmeessä!
      Tilasin myös mekon, jooga pantsit ja nyt outletista puoleen hintaan pari tunikaa. Laitan kuvia sitten kun ne saan itselleni.

      Poista
    2. Miekin sit innostuin tilaamaan... Saahan ne tosiaan palautettua jos ihan kireitä. Kiitos vinkistä ,ja kannustuksesta : ) Kyllähän tuota toisinaan itteesä pitää MUKA liian isona kauniisiin vaatteisiin pukeutumaan. Vaatii vaan ittensä hyväksymistä, ja sitähän mä opetteln koko aikaa. Niinkuin varmaan moni muukin. Kaunista kevätpäivää meille kaikille!

      Poista
  9. Vau..:)
    Kuulostaahan mukavalta päivältÄ!
    Mukavia keväisiä hetkiä
    Jaana

    VastaaPoista
  10. Kiitos vinkistä! Oon yrittäny tänään tilata jo pariin otteeseen yhtä tunikaa webshopista, mutta jostain syystä se ei hyväksy millään mun luottokortin tietoja! Ikinä ennen en oo vastaavaan ongelmaan törmänny ja ihan normisti mulla kaupassa kortti toimii (tietty pankki-puoli, mutta kummiski...). Taitaa jäädä tunika saamatta. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä!
      Voipi olla, että sivuilla ongelmia kun uusi mallisto julkaistiin tänään. Se tietää linjoille ruuhkaa. Kokeile myöhemmin uudestaan.
      Toivottavasti saisit tunikan! Ne oli nyt kivanhintaisia kyllä. =)

      Poista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.