20.1.2012

Pikku veli ja pikku sisar


Piipahdin pari päivää sitten Karjaan kierrätyksessä.
Paikka on oikealta nimeltään  Monitoimikeskus.
Edellisestä kerrasta oli ehtinyt kulumaan kuukausi.
Tein aivan ihania löytöjä!
Panttonille oli kiva saada uusia kirjoja. Kiva pino maksoi vain 2e.
Hän rakastaa läppäkirjoja, eli missä on luukkuja, joiden alta paljastuu jotain.
Poika kun ei vielä jaksa kuunnella, eikä katsella vaikeampia kirjoja.
Löysinkin monta suloista, hänelle sopivaa kirjaa.



Mutta minulle oli tuo ihastuttava vanha satukirja.
Kuvat ovat satumaisen kauniita.
Tekisi mieli tehdä noista tauluja, mutta en taida raaskia tuota aarretta rikkoa.


Ps. Jos haluat lukea muista löydöistä, löydät jutun täältä.

8 kommenttia:

  1. Aivan mahtavia löytöjä olet tehnyt Kierrätyksestä! Itse käyn usein Mikkelissä (meidän mummolakaupunki) ja täällä Vantaalla Kierrätyskeskuksessa, mutta harvoin sieltä löydän mitään. Ip-kirppareilta sitten paremmin niitä huippulöytöjä. Tai Fidalta.
    Nyt tuli taas hinku päästä kirpparille.
    Mukavaa viikonloppua!

    t. Heli

    VastaaPoista
  2. ed. postaukseen liittyen. Aivan ihana tuo odd mollyn villahame. Mistäköhän sellaisen löytäisi? koitin googlettaa tuloksetta

    Ihana blogi
    anna

    VastaaPoista
  3. Mie ostan lähes kaikki meijän lastenkirjat kirppareilta, samoten pelikortit, muistipelit, palapelit ja lautapelejäkin. Kaupassa uutena aika hinnakkaita mutta kirpparilta löytää joskus tosi edullisesti hyväkuntoisia tai jopa uusiakin :)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania mekkoja,mutta törkeen kalliita. 100e on aivan liikaa vaatteesta.. paino voi vaihdella ja mekko jäisi käyttämättä tai varoisin ettei tule tahra/rikkoonnu mekko. Sinne se saisi jäädä koristeeksi roikkumaan seinälle,kuten sinulla.

    VastaaPoista
  5. Mä ostin tytsylle kerran kirpparilta vastaavanlaiset jo kehystetyt kuvat kirjoista. Ei tarvinnut itse repiä ihanaa satukirjaa. Ihastuttavat kuvat ovat!

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: Hyvästä laadukkaasta ja todella mieleisestä vaatteesta 100e ei ole liikaa. Itse olen sellainen, että käytän vaatteitani vuosia. Tiedän mistä tykkään ja mihin en kyllästy. =)
    Koristeena eivät mekot minulla roiku, vaikka esillä ovatkin. Ihan käytössä joka viikko. Ei kai kukaan osta vaatteita koristeeksi?
    Tai minä en ainakaan. =)

    VastaaPoista
  7. anna: Odd Molly mekkoja myydään monessa paikassa. Tuo vihreä on parin vuoden takainen malli. Tuon normihinta on yli 300e. En ole nähnyt tuota enää muualla kuin Barkarby outletissa. Noita oli siellä aika monta vielä. =) Itse tykkään aivan älyttömästi noista villamekoista. Omistan kolme eriväristä ja olen käyttänyt niitä tänä talven todella paljon. Ihan luottovaatteitani ovat näin talvella.
    Jos haluat vastaavan, niin ainakin Seven Roses nettikaupassa on uutta mallia vaaleana vielä jäljellä. Tosin hinta on vielä yli 200e alessakin.

    VastaaPoista
  8. Aivan ihana tuo vanha kirja! Heti tuli lapsuus mieleen, kun näin nuo kuvat :) Voi kunpa löytäisin minäkin tuon kirjan jostain. Lapsuuteni suosikki.

    t. Ansku K.

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.