8.1.2012

For me


2x uudet Clarksit minulle.
Kevääksi ja kesäksi, yhteensä alle 90e.
Tietenkin Ebay:stä.

Tilaaminen on helppoa ja luotettavaa.
Tulleja ei tule Englannista.

19 kommenttia:

 1. Hih, Eiks sun pitäny piilottaa se luottokortti ettette joudu keväällä puurokuurille?! ;))

  VastaaPoista
 2. NiinaK: Juu, "turhien" ostosten varalta. =)

  VastaaPoista
 3. Kivat kengät. Onhan se niin, että kenkiä ei voi olla koskaan liikaa kuten ei myöskään käsilaukkuja :)
  Itse tilasin juuri englannista käsilaukun niin onpa hyvä tietää ettei se jää tulliin!

  VastaaPoista
 4. Virve: Noi ruskeat nahkamaiharit ostin kevääksi. Toivottavasti olisivat hyvät kävelyyn. Ovat kivan rennot ja sopivat mekkojen kanssa. Mä kun käytän mekkoja AINA.

  VastaaPoista
 5. RiittaSinikka: Nuo saappaat näytti kyllä super makeilta! Toivon, että sopivat. Ovat juuri sellaiset, mitä olen halunnut jo pidemmän aikaa.
  Ja nuo siniharmaat avokkaat olis ihanat kesällä mekkojen kanssa. Niissä on vähän kiilakorkoa, toivon,että ovat hyvät kävellä. Olisi sopivan naiselliset, mutta kuitenkin rennot. En koskaan käytä ns.korkokenkiä.

  VastaaPoista
 6. Tauko kesti siis.. ööö,2 päivää ja ehdit jo shoppaillakin. Mielenkiintoista luettavaa,kertakaikkiaan. Aina.

  VastaaPoista
 7. Anonyymille: =)
  Jääkaapin ovessa on mieheltä saamani magneetti: "There is no better therapy than retail therapy."

  VastaaPoista
 8. Voih! Olisitpa postannut pari päivää aikaisemmin. Juuri tuollaisia saapikkaita olen metsästänyt jo pitkään. Catepillarilta sellaiset sitten löysinkin, mutta maksoin itseni kipeäksi. Olisi pitänyt taas tajuta etsiä Ebaysta. Tosin en tiedä uskaltaisinko tilata kenkiä netistä, kun mulla on yleensä TODELLA huono tuuri kenkien kanssa, sovitin tai en.

  VastaaPoista
 9. Sanna: No höh.
  Tuollaiset maiharit on kyllä aika monikäyttöiset keväällä.
  Mä tilaan itselle vain Clarkseja, kun tiedän että ne melko varmasti mulle sopii. Ja täällä blogissa on pari lukijaa, jotka ovat aina ostaneet ne kipaleet mitkä olleetkin hitusen pienet, kun sopivat heille. =)

  VastaaPoista
 10. Mulla on kans yhdet Clarksit ja on niitä ainoita harvoja onnistuneita kenkähankintoja. Ja itse asiassa nekin sain mun mummilta, kun ei sopinut sen jalkaan :D
  Aika näyttää kuinka hyvät Cat:it on, ainakin merkin pitäisi velvottaa.

  VastaaPoista
 11. "Retail Therapy" tekisi minullekin hyvää, mutta kotiäitinä täytyy tyytyä terapoiumaan itseään vähemmän materialistisilla tavoilla.
  Enkä oikeastaan ole asiasta edes pahoillani, työvuosinani ennen lapsia ehdin ostella itselleni aika paljon kaikenlaista (turhaakin), joten tämä "downshiftaus" kuluttamisessakin on ihan terveellistä!
  T. Jonna

  VastaaPoista
 12. Kauniita! :)
  Mä niin tahtoisin Clarksin Bobby banjot! Tuolla näytti olevan aika "edullisesti", mutta mun koko loppu :/ Pahus. Suomen hinnoilla en ole vielä raaskinnut ostaa.

  VastaaPoista
 13. Jonna: Tiedän tuon, sillä olen ollut 10 vuotta jo kotona lasten kanssa. Siksi sitä ostaakin sieltä, mistä hitusen edullisemmin saa, kun jotain on hankittava. Ja koitan hankkia laadukkaampaa ja hitusen harvemmin.
  Tänään juuri mietin, että yritän tänä vuonna ajatella "less is more". Ja se on mulle aika vaikeaa, mutta ainahan sitä voi yrittää parhaansa. =)

  renta mobil jakarta: olepa hyvä! Kiva jos joku ilahtui tästä pienestä "turhasta" postauksesta. =)

  Edla: Ne sun haluamat kengät on aika makeet ja erilaiset. Suomessa hinta on varmaan 150e paikkeilla? Clarksit maksaa täällä kyllä juu...

  VastaaPoista
 14. Hei,
  eivätkö kaikki postauksesi näy tässä? Huomasin parista blogista, joilla oli sivupalkissa linkki blogiisi, että viimeinen postauksesi olisi "Voimalaulut". Se linkki ei kuitenkaan toiminut.

  Eli valikoitko lukijasi?

  Yst.terv. Hannele

  VastaaPoista
 15. Anrinko- 169,90 täällä :D Aika iso ero on. Joka kuukausi harkitsen ja aina toistaiseksi jäänyt ostamatta. Haaveissa vainko oot mun Bobby banjo =D

  VastaaPoista
 16. Hannele: En edes tiedä miten lukijoita voisi valikoida...
  Juu, se "voimalaulut" oli tulossa yhdeksi postaukseksi, mutta en saanut youtube videoita toimimaan. Siksi siis poistin sen luonnoksiin. Toistaiseksi juttu on julkaisematta ja palaan asiaan kun taas jaksan istua koneella. =)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.