22.11.2011

Molo kids POLARIS Rocket


Meillä ei ole vielä aikaisemmin ollut Molo Kidsin talvihaalaria.
Alkutuntuma haalariin on hyvä.
Toki merkki on välikausivaatteissa meillä tuttu monen vuoden ajalta.
Nyt testataan talvihaalaria tänä talvena ensimmäistä kertaa.


Haalari on vedenpitävä, teipatuilla saumoilla.
Se mihin kiinnitin huomiota on haalarin pehmoisuus.
Siis kangas on mukavantuntuista ja on helppo pukea lapsen päälle.
Panttonilla on sensorinen yliherkkyys. Vaatteet alkavat äkkiä ahdistamaan ja ärsyttämään, jos niissä on vähänkin jotain, mikä tuntuu iholla oudolta.


Molo Kidsiä suosin tästä syystä myös Automiehellä.
Vaatteissa on todella huomioitu jokaista asiaa.
Hihansuut, vetoketjun reuna ym. on ihanan pehmoista materiaalia. Näin ihoa vasten ei tule mitään ärsytystä.
Poikani toimintaterapeuttikin ihaili tätä ominaisuutta ja sanoi suosittelevansa muillekin perheille tätä merkkiä.
Ei ole aina helppoa löytää ulkokamppeita, mitkä eivät aiheuta täydellistä raivaria...


Väri on SUPER raikas, tai oikeastaan kirkas.
Jakaa varmasti mielipiteitä.
Itse tykkäisin hitusen vähemmän oranssista, mutta poikani RAKASTAA tuota värikkyyttä!
Samoin näköjään moni vastaantulijakin, sillä haalari sai ekana käyttöpäivänä aika paljon kehuja.
Mies totesi: "Ei poika ainakaan lumihankeen häviä."
Juu ei, näkyy pimeässä Suomen talvessa ja on arjen väriläiskä.
Onneksi Molo Kids talvihaalareissa on mistä valita.
Yksivärisyys on plussaa, sillä suurin osa haalareista on täysin unisex värisiä.


Mitä olet itse tykännyt näistä haalareista?
Olisi kiva kuulla käyttökokemuksia aikaisemmilta talvilta.
Meidän kokemukset saatte kuulla sitten lopputalvesta.

Thank you for sponsor!

Ps. Vielä ehdit osallistumaan Molo Kids talvitakki + pipo arvontaan!

21 kommenttia:

  1. Mulla ei ole näistä kokemusta, mutta kivalta näyttää ja ei tosiaankaan taida hankeen hävitä :) Onnea myös kivasta kotijutusta!

    VastaaPoista
  2. Heidi: Juu, ei häviä hankeen poika.
    En ole vielä itse edes juttua nähnyt. Onko lehti jo kaupoissa?

    VastaaPoista
  3. Meillä on pojalla joka talvi ollut käytössä Molo Kidsin haalari, ja se on kyllä ollut tosi tykätty. Haalari on notkea, lämmin ja kestävä. Ja heijastimet ovat kyllä vertaansa vailla.

    VastaaPoista
  4. Siellä se oli uudeen uutukainen pino lehtihyllyllä :)

    VastaaPoista
  5. Heidi: No jeh! Tarvii vinkata läheisiä, että lehti olis nyt kaupoissa. Oman kuvan näkeminen lehdessä jännittää...mä kun en ole kovinkaan kuvauksellinen tapaus.

    VastaaPoista
  6. Meillä ei ole kokemusta tästä merkistä. Haaveillu olen koska värit ovat ihanan raikkaita ja unisex. Ja näistä olen kuullut niin hyvää palautetta, että pitää vielä joskus hankkia :)

    VastaaPoista
  7. Meillä on tänä talvena ekaa kertaa, eli aiempaa kokemusta ei ole. Mutta ensivaikutelma on ollut hyvä. Ja mikä parasta, hihansuut on just sopivat. Ei liian tiukat, mut sopivasti että hanskat ei tipu!

    VastaaPoista
  8. Meillä testataan tänä talvena ekaa kertaa haalaria, softshell takista ja vk-housuista on hyviä kokemuksia.

    Värit näissä on tänä vuonna olleet mun makuun vähän liiankin kirkkaita ja ainakin pinkissä värissä on jotain värinpäästö ongelmaa eli pesun jälkeen haalarista tipuva vesi saattaa sotkea

    VastaaPoista
  9. Meillä on kovasti tykätty molokidsin haalareista. Tykkään, kun nuo on niin helppo kierrättää sisarukselta toiselle. Pojilla on tänä talvena molemmilla kaksi molokidsin haalaria käytössä ja neidilla yksi isoveikan vanha haalari.:)

    VastaaPoista
  10. Meillä ei ole ollut Molokidsin haalaria, mutta siskon lapsilla on. Tykkäsivät kovasti. Aika kapean oloinen malli.

    VastaaPoista
  11. Meilläkin Polariksesta tykätty TODELLA! Ja talven jälkeen haalari edelleen priimakunnossa. Heijastimet ovat näissä haalareissa aivan huiput! Naurattaa katsoa viime talvena eräänä iltana otettuja luistelukuvia, joissa tyttö on "pelkkää heijastinta".=)

    VastaaPoista
  12. Meillä oli viime vuonna Molon rainbow haalari ja se oli aivan ihana. Hoikalle lapselle oikein hyvänmallinen haalari. En löydä mitään käytettävyyteen liittyviä huonoja puolia. Ainut mikä harmitti oli kankaan karheutuminen, ei karheutunut rumasti, mutta sellaiseksi samettipintaiseksi (hyvä selitys) sitten vetuketjuläpän reunustasta tuli "hapsuinen". Mutta erittäin siisti talven käytön jälkeen silti! Sain haalarin myytyä eteenpäin helposti. Tänä vuonna kokeillaan vaihteeksi Tickettiä.

    VastaaPoista
  13. titti: hihansuut on tässä aivan ihanat! Pehmoiset, eivät kurista eikä kiristä ja hanskat pysyy. Ja tietty vielä helppo pukea.

    oliviah: värit on super kirkkaita tänä vuonna, muutamaa lukuunottamatta. Mä tykkäisin hitusen hillitymmästä oranssista, mutta ihan jees tämäkin. Ainakin erottuu porukasta. =)

    Helmi: Mä tykkään kanssa tuosta, että ovat unisex mallisia ja värisiä jokainen. Paitsi pinkki on aikas tyttömäinen...

    Mari: pantton ei ole kaponen, mutta minusta todella hyvin istuu ja on tilaa liikkua. Ticketin haalarit on paljon leveämpää. Niitä meillä on ollut monena vuonna ja tänäkin talvena on. Automiehen talvihaalarit tarviikin kuvata ja blogata niistä.

    Erja: Mä uskon, että tämä mahtuis pojalle vielä ensi talvena ainakin alkutalven. Ja on varmasti vielä siisti seuraavalla käyttäjälle.

    Ekaterina: Jään seuraamaan miten meidän haalarin kangas käyttäytyy talven aikana.Yleens joudun pesemään haalarin vain kerran per talvi. Paras tulla pian lunta, että ei menis kamat ihan karsean näköiseksi...

    VastaaPoista
  14. Kävin tänään moikkaamassa äitiäni, joka makaa kuumessa. Vein nipun jouluisia lehtiä luettavaksi ja sain pain vaihtaria. Ihana juttuhan se sieltä teidän jouluisesta kodista! Mahtavia kuvia! Varasin illaksi suklaata, jota saan ihan rauhassa ja nauttien paneutua juttuun. Hurmaava tunnelma! :)

    VastaaPoista
  15. Emilia: Kiitos. Kuvat on ihania! (Tosin musta kuva ei kovin imarteleva...)
    Olisi kiva asua kuvien kodissa. =) Nyt ei näytä kyllä yhtään niin tunnelmalliselta missään kulmassa. Ehkä sitten jouluna taas....toivottavasti.

    VastaaPoista
  16. Meillä on nyt toinen Polaris menossa ja on kyllä paras haalari ikinä! :) Ensimmäinen puku oli toissavuoden oranssi "fire", ei ihan niin kirkas kuin tämänvuotinen, mutta kirkas kuitenkin. Väri keräsi kyllä valtavasti kehuja. :)

    VastaaPoista
  17. Ihanan suloinen poika ja haalarikin näyttää makealta lapsen yllä.

    VastaaPoista
  18. Ihana poika ja haalari!
    No paljasta nyt jo, missä lehdessä se teidän syksyinen joulujuttu on, kun lehti on kerran jo kaupoissakin. Huomenna siis lehtiostoksille!

    VastaaPoista
  19. Johanna: Juuh, oli tarkoitus huomenna laitella ilmoitusta blogiin. Eli uusin Toivekoti & Puutarha lehdessä on meidän jouluinen koti. =)

    VastaaPoista
  20. Meillekin on hankittu ekan kerran Polaris haalari, violettina. Ihanan raikkaat värit! Täytyypä päästä ostamaan lehti, teillä on kyllä niin ihana koti!

    VastaaPoista
  21. Meille kotiutui eilen tuo samainen rocket, on kyllä niin kirkas että silmiin sattuu =) tänään täytyy testata miltä näyttää ulkona, ei ainakaan pääse lapsi katoamaan kovin helposti. Tilasin aikaisemmin alesta ensi talvelle molon oranssin takin, siinä tosin värinä amber joka on äidin silmälle miellyttävämpi oranssi ;)

    Meillä on nyt ekaa kertaa Molon talvivarusteita testissä, takki-housut setti, toppahattuja, rukkasia ja kengät, nyt tuli lopputalveksi tämä rocket. Ens talveksi on tilattu alesta space-värinen haalari, ja sitten tosiaan se takki. Tykkään kyllä paljon näistä vaatteista, ja käyttökokemuksetkin ovat olleet positiivisia.

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.