22.10.2011

Tallinnaan


Nyt tarvittais vinkkiä.
Suositelkaa todella hyvää, viihtyisää ja kaunista hotellia Tallinnan keskustasta.
Huone, mihin kuuluisi aamupala.
Pitäisi olla turvallisella alueella, aivan kävelymatkan päässä kaikesta.
Ollaan naisporukassa menossa viettämään pikkujoulua ja halutaan nauttia vapaasta viikonlopusta.

Saapi suositella myös ihania ruokapaikkoja ja liikkeitä, missä kannattaisi käydä.
Minä itse en ole koskaan käynyt Tallinnassa...kyllä, en ole.
(Olen aina pyrkinyt vähän kauemmas...)

Onko marraskuun lopulla jouluista tunnelmaa toreilla ym?
Kaikki vinkit ja linkit olisi nyt tervetulleita, niin saataisiin pakettiin mahdollisimman ihana viikonloppu rentoutuen ja nauttien.

22 kommenttia:

  1. Me oltiin perheen kanssa Tallink Spa&Conferencessa kesällä. Sopisi erinomaisesti naisporukassakin! On siis kylpylähotelli ja kylpyläpuoli on mielestäni oikein kelpoinen. Mikäs sen mukavampaa kuin rentoutua erilaisissa saunoissa, poreissa ja allasbaarissa :) Hotelli on ihan sataman vieressä, kävelymatkan päässä keskustasta.
    Jos haluaa nautiskella jalka- tai muista hoidoista niin suosittelen Müürivahe Ilusalongia, todella hyvät hoidot ja edulliset! Todella perusteellinen jalkahoito maksaa vain 24e.

    VastaaPoista
  2. Me oltiin miehen kanssa hemmottelemassa kolme päivää Tallinnassa viime kesänä. Hotellina oli St Petersbourg vanhassa kaupungissa. Ihanan vanhaa tunnelmaa, todella siisti. Ihan vanhan torin vierellä, mutta kuitenkin niin sivukujalla ettei meteli kuulunut ollenkaan sisälle.

    Lähdetään myös naisissa joulukuussa katsastamaan Tallinnan joulutori. Sitä on ihan kauheasti kehuttu. Nyt suunnataan Hotel L´ermitageen.. tiedä sitten millainen on.

    Ruokapaikaksi suosittelen ehdottomasti Ravintola Glazzia. Oi, ihan hurjan hyvä ruoka. Jos olette pidempään, niin tuon vanhan kaupungin fiiliksen vuoksi kannattaa kokeilla myös Glazzia vastapäätä olevaa Olde Hansaa. Itse en kovin pidä niin riistaisesta ruoasta, mutta keskiaikainen tunnelma oli niin hieno, että koettavahan se on uudelleen taas jouluna!

    VastaaPoista
  3. Mä suosittelen ravintola "Aed"/ Garden tai "Vanaema juures"/ Grandma's place @ Von Krahli.. (www.vonKrahl.ee)...

    Ekassa erinomaisia kasviruokia!!! Muutakin saa. Mainio paikka, ihana sisustus/fiilis..

    Tässä musta vielä kiva paikka - Navitrolla galleria: http://www.navitrolla.ee/
    Haluisin hänen kuvia seinilleni..

    Joulutori näköjään muuttaa tänä vuonna Rotermanniin, tässä linkki: http://www.christmas.ee/en/

    Mä suosittelisin vanhan kaupungin hotelleja, ennemminkin kuin uusia ja moderneja, mutta keskustan Radisson Sas oli siisti, hyvä ja upeat näköalat ikkunoista..

    Toivottavasti näistä oli jotain hyötyä..

    Tunnelmallista reissua!

    VastaaPoista
  4. http://www.tallinnadeal.fi/yopyminen_kahdelle_hengelle_meriton_old_town_garden_hotellissa-sis-illallisen_kahdelle/

    VastaaPoista
  5. Kiitos te ihanat!
    Monia hyviä vinkkejä jo tullut.
    Lisää saa laittaa. =)

    VastaaPoista
  6. Ollaan aina oltu Tallink City Hotellissa. Ihana paikka ja aivan keskustassa. Tosi lyhyt matka joka paikkaan. Ja ravintoloista suosittelisin Oliver restaurantia. Tunnelmallinen kellariravintola vanhassa kaupungissa, josta saa ihan sairaan hyvät ruoat kohtuuhintaan. Tässä vielä linkit: (hotelli) http://hotels.tallink.com/fi/mainMenu/cityHotel/ ja (ravintola) http://www.oliver.ee/index.php?page=61

    VastaaPoista
  7. Innoissani luen ruokapaikkavinkkejä täältä ..oon parin viikon päästä lähdössä samoihin maisemiin :)

    VastaaPoista
  8. Hotelli Nordic Forum. Aivan mielettömän upea uusi hotelli Virua vastapäätä. Aamupala erittäin hyvä!!Ystävällinen palvelu!Vanhan kaupungin "portti" toisella puolen tietä. Uudet shoppilupaikat nenän alla ja vanhan kaupugin tunnellmalliset putiikit lähellä myös.

    Viru-hotelli edestä (tien toisella puolen siis) lähtee ilmainen bussi Rocca al Mare-ostoskeskukseen. kaikki saman katon alla. Oli sisutusliikkeitä ja lastenvaateputiikkeja. Tänne aion mennä uudestaan :)

    Ravintolasuositus on vanha, hyväksi koettu Olde Hansa. Siellä vaan on NIIN ihanaa sapuskaa.

    Vikingiltä saa clubikortilla (ilmainen!) tosi edullisen paketin tuohon Nordic Forumiin (alle 70e?)Hotellissa on myös tasokas kauneussalonki!

    VastaaPoista
  9. Minäkin suosittelen Tallink City Hotellia, ihan keskustassa ostoskeskusten vieressä. Oltiin siellä viime jouluna ja viihdyttiin hyvin. Kahden hengen huoneet olivat todella siistit ja mukavat. Ikkunalaudat oli syvät ja niissä oli mukava istuskella ja katsella kadulle, kun ei jaksanut lähteä minnekään :D Mutta parasta oli tosiaan sijainti :)

    VastaaPoista
  10. Moikka pitkästä aikaa :)

    Olen käynyt useasti Tallinnassa ja ihanin hotelli oli aivan vanhankaupungin rajalla oleva kaunis My City Hotel http://www.mycityhotel.ee/fi/Etusivu

    Metropol on kans kiva ja tosi hyvällä paikalla. Sinne ollaan taas menossa 26.11 naisporukalla :) Ettehän vaan ole samana päivänä matkustamassa? ;D

    Radisson Sas:ista myös vaan hyvää sanottavaa.

    Yksi mitä EN voi mitenkään suositella oli Hotel Bern vanhassa kaupungissa. Meluisa ja vähän epäsiisti. Kaamea jumputusmusiikki kuului kellarin "Gentlemen's clubin eli jonkinsortin strippiluolan uumenista hotellihuoneeseen läpi yön, huh. Älkää missään nimessä ainakaan sieltä varatko huonetta.


    Kauneushoidoista tykkäävän kannattaa ottaa hoitoja Tallinassa kun ne on edullisempia kuin suomessa. Samoin kampaajan palvelut.

    Ruokaa, olisko ollut sellainen italialainen kuin La Bottega. Ruoka erinomaista ja palvelu oikein hyvää.
    Samoin vanhassa kaupungissa sijaitseva afrikkalainen ravintola saa pisteitä, http://www.cafevs.ee/african.php?lang=3&lev1=215&lev2=314

    Viimeksi löydettiin kiva jatkopaikka vanhan kaupungin ytimestä, ihanan pieni ja intiimi baari Clazz, missä oli aivan mahtavaa cver-livemusiikkia (jazzahtavaa soulia ja funkia). Sinne on kyllä päästävä taas uudelleen jos on yhä pystyssä.

    VastaaPoista
  11. Nappaan minäkin täältä uusia ideoita missä joulukuun visiitillä voisi piipahtaa. Glazzillani tarkoitin myös samaa mitä Laurakin..eli siis Clazz ravintolaa ;). Siellä ei kyllä ymmärretty käydä iltasella. Nyt tehdään se. Kiitos myös minunkin puolesta vinkeistä :)

    VastaaPoista
  12. Moni hotelli onkin jo loppuunmyyty. Uh...
    Jatketeen etsintää.

    Laura: Ollaan samana viikonloppuna Inkun kanssa Tallinnassa. =)

    VastaaPoista
  13. Ihhihii :D Ehkä törmätään, Tallinna on loppujen lopuksi tosi pieni! Mä aion ainakin shopata, siellä on ihania liikkeitä! monia vaateketjuja mitä ei suomessa edes ole.
    Me ollaan siis Metropolissa yötä, lähdetään 26.11 aamulla oliskohan ollut 09 lähtevä Eckerön laiva. Kysyitkö jo olisko tuolla meidän hotlassa ollut huoneita vielä vapaana?

    VastaaPoista
  14. http://www.imperial.ee/fi

    Imperial on täydellisellä paikalla vanhan kaupunginmuurin kupeessa. Hieno, kaunis, siisti hotelli. Oltiin tammikuussa, jolloin hinnat ovat todella edulliset verrattuna normaalihintoihin.

    Suosittelen taidegallerioita, ja kaupungin muurin päältä avautuvaa näköalaa vanhaan kaupunkiin.

    VastaaPoista
  15. Laura: Ollaan sitten samassa hotellissa. Hih. =)
    Toi oli ainut mihin sai paikat ja halvat laivamatkat.
    Kaikki muut hotellit maksoi paljon enempi.
    Minusta 93e matkoineen ja pari yötä hotellissa aamiaisineen on aika edullinen, eikö?
    Muita ei ollut tuohon hintaan saatavilla.
    Suurin osa hotelleista on aivan täysin täynnä. Kaupungissa on sitten pikkujoulun viettäjiä muutama muukin. =)

    VastaaPoista
  16. Olde Hansassa on kyllä upea tunnelma, mutta kasvissyöjänä en ihan hihkunut onnesta. Oma kestosuiskkini Tallinnassa on Elevant- upea miljöö ja hyvää Intia-henkistä ruokaa. Toinen hauska on Kompressor, josta saa täytettyjä lettuja suolaisella tai makealla täytteellä. Todella hyviä, ja myös todella täyttäviä!

    VastaaPoista
  17. dressedtogrow: juu, ehkä riistaa meille. Mä en syö punaista lihaa ja ystäväni on kasvissyöjä. =) Lettubaari kuulostaa kivalta kyllä.

    VastaaPoista
  18. Se Rocca al maren ilmainen bussi oli aivan tupaten täynnä, joten pysäkille pitää mennä ajoissa. klo 10 aamulla lähti ensimmäinen bussi ja seuraava 11.30.

    VastaaPoista
  19. Heh, onpa sattuma että ollaan samassa hotellissa :D Me tosiaan varattiin matka jo syyskuussa, niin saatiin s-etukorttitarjouksena kaikkineen 63€ / hlö 2 h huoneessa. Mut eipä tuo teidänkään hinta paha ole, kun näin myöhään varattu. Taitaa olla just pikkujoulusesonkiaika. Mekin ollaan menossa pikkujouluja viettämään :)

    VastaaPoista
  20. Laura: No niin on. Tuo oli ainut edullinen ja suht hyvä hotelli, mitä oli Matkavekassa jäljellä. Katsoin laivat erikseen ja hotellitkin vaikka kuinka monesta paikasta, mutta olisi tullut hurjan paljon kalliimmaksi.
    Tuo hinta on aika hyvä kahdesta yöstä hotellissa minusta.
    Metropol hotelli on muuten täysin täynnä. Matkavekalla oli jotain kiintiöitä sinne vielä.
    Törmätään varmasti. =)

    VastaaPoista
  21. Kummitustalosta löytyy vaihtoehtoista Tallinna matkailua otsakkeen Tallinna alla.

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.