5.10.2011

Clarks


Mun luottomerkki on Clarks.
Mulla on iso ja leveä jalka.
Ja mä tykkään sellaisista "ankkakengistä".
Clarksilla on juurikin sellaisia.
Ostan kenkäni useinmiten Ebay.Uk.
Siellä on TOSI hyvä valikoima ja halvat hinnat.

Tänään en löytänyt kuin nuo kuvan kengät,mutta mustina.
Ovat Clarks Igloo talvisaappaat.
Brandoksella nuo maksaa 195e.
Maksoin omistani alle 80e.

Ostatko itse kenkiä Ebaystä?
Millaisia kokemuksia sinulla on ollut?

18 kommenttia:

  1. Ostin ekat (ja toistaiseksi ainoat) clarksini viime kesänä Lontoosta ja rakastuin täysin. Lisää tahtoo, joten kiitos tosta ebay -vinkistä :)
    Suomessa ne on tolkuttomissa hinnoissa, jos nyt jostain edes löytää.

    VastaaPoista
  2. Diidah: Clarksit on hyvät jalalle. Mun kaikki kengät on joko Clarks tai Timberland. Molemmat ihania!
    Kiva jos vinkistä oli iloa.

    Hakuun kannattaa laittaa vaikka Clarks boots ja sitten UK koko. Saat netistä ne selville.
    Ja sitten klikkaa vasemmalta women´s shoes, niin saat sopivan määrän kenkiä. Ja eikun selaamaan. =)Varmasti teet hyviä löytöjä! Neuvoa saa kysyä.

    VastaaPoista
  3. Meillä on miehen kanssa paljon Clarkseja ja iso osa niistä ostettu Lontoosta. Hinnat ihan eri luokkaa kuin Suomessa.

    Eilen juuri hain postista Clarksin korkkarinilkkurit, jotka tilasin Ellokselta 40% tarjouskoodilla. Törkeen hienot ja hyvät jalassa! Merkki ei petä mukavuudessa koskaan. Ja Clarksilta löytyy malleja "mummokengistä" tyylikkäisiin korkkareihin, joten jokaiselle löytyy varmasti omansa.

    VastaaPoista
  4. Erja: Hyvä kun muistutit! Mieheni on pyytänyt minua katsomaan hänelle talveksi Clarkseja ja olen kokonaan unohtanut asian. Eli heps ja takas ebayhin koluamaan tarjontaa. =)

    VastaaPoista
  5. Minunkin jalkani tykkäävät Clarkseista ja viime talvena löysinkin halvalla ihanat nilkkurit Designer shoes for kids:in mums-puolelta. Ebaysta olen myös toisinaan katsellut, mutta sopivia ei ole vielä osunut kohdalle.
    Helsingissähän on asemaa vastapäätä, jossain siellä sokkeloissa Clarksin myymälä, josta tein alelöytöjä viime kesänä.

    VastaaPoista
  6. Mä olen katsellut tuotteita ebaysta, mutta jostains yystä en ole uskaltautunut noita ostelemaan. Liekö pelkona kielitaidon riittävyys vai mikä. Onko kaupat sujuneet aina hyvin?

    VastaaPoista
  7. Hanna-Riikka: Juu, ei koskaan ongelmia. Tarkasta postikulut.Jos ei ole mainittu postareita Suomeen, kysy niistä. Moni myyjä lähettää Suomeen, vaikka postareita ei olekaan mainittu. Mutta muista kysyä ETUKÄTEEN.

    VastaaPoista
  8. Tänään hain postista Clarksin saappaat, jotka ebaystä tilasin. Ostin ne viikonloppuna, eli oli tosi nopea toimitus.

    Timberlandejä olen myös tilailut.

    VastaaPoista
  9. Tiia: Mä odotan mun talvisaappaita jo kanssa. Noi on lämpimät ja kätevät kun touhuaa lasten kanssa. En osaa fiinistellä ollenkaan. Korollisia en varmaan tule koskaan ostamaan...
    Timberlandin kengät olen ostanut aina Hesan liikkeestä, kun heillä on Ale. Mun on pakko sovittaa niitä livenä kun monet on liian kaposia mulle.

    VastaaPoista
  10. Onko noi clarksin saappaat hyviä/tukivia jalassa? Koko vaan on ongelmana, minkä kokoinen jalka sinulla on? Olen tollaisia saappaita harkinnut, niin ihania! :)

    VastaaPoista
  11. On tukevia. Ne on laadukkaita kenkiä. =) Suomessa vaan maksaa turkasen paljon, kuten nuo kuvan saappaat on melkein 200e. Huh!
    Mulla on 41,5 ja leveä jalka. Ostan yleensä 7,5, mutta noi talvisaappaat on 8. Saappaissa otan vähän isommat että mahtuu paksumpi sukkakin.
    Netistä löytyy kyllä Clarks koot.

    VastaaPoista
  12. Mun pieni ja kapea jalkakin viihtyy Clarkseissa! Laadukkaat ja löytyy monenlaista kenkää. Suosikkini Gaborin ohella. Ebaysta en ole koskaan tilannut, pitänee rohkaistua kokeilemaan. Lasten kenkähankinnat talveksi alkavat olla hyvällä mallilla, omat EI todellakaan. Eli tarvista hyville talvikengille olisi.

    VastaaPoista
  13. En ole koskaan ostanut kenkiä Ebaystä. Tosin pikkusisko ostaa sieltä kaikenlaista :)
    Clarks on myös minun luottomerkki! Minulla on kapea ja pitkä jalka, mutta silti istuvat lestinsä puolesta hyvin :) Poikien syntymien jälkeen jalkani on kasvanut ja clarksin kengät ovat hyviä siitäkin syystä että sieltä löytyy myös puolikas numero :)

    VastaaPoista
  14. Clarkseihin kun tottuu niin ei enää muut kengät kelpaakaan! No Riekeriltä olen löytänyt kivoja ja jalkaan hyviä kenkiä myös. Pitääpä tutustua tuohan ebay-systeemiin. Linkkisi kautta en sinne päässyt.

    Näin muuten tänään kirppiksellä ihanan vanhan isohkon posliinikannun. Se oli valkoinen keltapilkullinen. Ihan sinun näköisesi!

    VastaaPoista
  15. JOhanna: Juu, en mä paljon muita halua ostaakaan.
    Nyt on Ebay linkki korjattu. KIITOS kun sanoit!

    VastaaPoista
  16. Kivat popot!

    Mulla on uusien talvikenkien osto. Katselin kans männä vkolla e-Bay:n tarjontaa. El Naturalistan kengät hullarilta oisin voinu kotiuttaa.

    VastaaPoista
  17. Sokrutin: Mua pännii kun vasta eilen huomastin lehdestä että ne oli siellä tarjouksessa. Olisin todellakin halunnut ne itselleni! Äh...ei niitä siellä varmastikaan enää ole. Ellei säkällä joku olis palauttanut niitä...Mä tarvitsisin jotkut oikein kivat saappaat kanssa. On mulla kyllä yhdetä Clarksin talvisaappaat viime vuodelta mitkä aikas ihanat. Kai mä niillä sit vetelen mekkojen kanssa. =)

    VastaaPoista
  18. Clarksilla on liikkeet nykyään myös Lahdessa (Triossa), Helsingin keskustassa Makkaratalon City Centerissä, tällä viikolla avataan Ison Omenan liike ja myöhemmin tänä vuonna kuulemma myös Kamppi :)

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.