17.10.2011

BeSave!


Ostin viime kuussa itselle Body Shopin Rainforest sarjan shampoon ja hoitoaineen.
Haluan tehdä hyvää itselle ja siirtyä vähitellen ekologisemmin tuotettuihin kauneustuotteisiin.
Mutta, tämä shampoo ei sopinut minulle ollenkaan!
Minulla on normaali hiustyyppi, keskipitkä ja pesen normaalisti hiukseni 5pv välein, siis oikeasti.
Tällä shampoolla en saanut hiuksia edes puhtaaksi.
Niihin jäi sellainen tahmainen pinta ja olivat heti pesun jälkeen rasvaiset.
Kokeilin tuotetta silti kaksi viikkoa, odottaen, että tukka alkaisi puhdistumaan.
Ei, ei ei.
Tuote ei vaan sovi minulle millään lailla. Enkä tiedä miksi...


Helsingissä käyn aina Ruohonjuuri-kaupassa.
Siellä oli BeSave! esittelijä paikalla.
Ostin shampoon kokeiluun.
Tuotteet ovat luomua ja minusta kohtuuhintaisia.
Shampoo tuoksuu ihanalle,sekä purkki toimii suihkussa hyvin.
Ja mikä parasta, mun hiukset on nyt puhtaat!
Aion ostaa ensi reissulla muitakin sarjan tuotteita.
Oletko itse näitä kokeillut?


Tarvitsin myös hiusten lämpösuojan, sellaisen mikä ei tee hiuksista rasvaisen näköisiä.
Monet kampaamotuotteet tekevät hiuksilleni näin.
Ostinkin lisäksi LOGONA sarjan Bamboo Blow Dry Stylerin.
Tuoksu ei ole kovin hyvä, mutta tuote toimii!
Hiuksista tuli ihanan tuuheat, eivätkä olleet yhtään sähköiset.

Seuraavaksi teen teille juttua ihanista kasvotuotteista, mitkä ostin keväällä lasten-messuilta.

Reipasta maanantaita!
Muistakaa hemmotella itseänne!

12 kommenttia:

  1. Kiitti shampoovinkistä! Täytyykin käydä ostamassa tuota kokeiluun, kun seuraavan kerran Ruohonjuuressa käyn.

    VastaaPoista
  2. Käytän itse kotimaisia Natural Wellnesin tuotteita,lapsilla myös.Jälleenmyyn itse sarjaa joten aika itsestäänselvä valinta mutta tykkään tuotteista todella.Shampoossa ja hoitoaineessa huomasin suurimman eron tavalliseen kosmetiikkaan sillon kun siirryin näihin.Hiukset on kevyemmät,rasvoittuu hitaammin ja on kuivemmat pesun jälkeen,niihin ei siis jää vettä juurikaan puristelun jälkeen.Alkuun tuntui ettei tukka lähde selväksi ollenkaan ja hoitoaine vaan häviää hiuksiin mutta viikossa pää tottui ja tajusin että että se hoitoainekin kai jossain määrin imeytyy hiuksiin..Enää en vaihtais.Hinnat on Lumenen luokkaa tai edullisempiakin osa,miusta varsin kohtuulliset kotimaisesta sarjasta kun raaka-aineet on sertifioituja,tuotanto Suomessa ja taustalla perheyritys.Löytyy myös Animalian listoilta ja nettisivutkin on http://naturalwellness.net/

    VastaaPoista
  3. Saana: Olepa hyvä!

    Rimpsukaisa: Kiitos infosta. Tarviikin tutustua nettisivuihin ja kokeilla tuotteita joskus. =) Kotimaisuus olisi vielä plussaa kyllä.

    VastaaPoista
  4. BeSave on ihanaa! Yhden pullon olen sitä käyttänyt mutta mun budjetille (+joudun pestä joka päivä) liian hintava tuote. Onneksi mulle sopii Urtekram -sarjan shampoot, niitähän saa S-marketeistakin, maksavat n.5€.

    VastaaPoista
  5. Ompsinpompsin: En ole kokeillut uterkramin shampoota.
    Minusta tuo BeSafe ei ole kallista, varsinkin kun pesen max 2 kertaa viikossa. Pieni määrä jo vaahtosi ihanasti. =)
    Aion kokeilla kyllä noita kotimaisia tuotteita, mistä Rimpsukaisa puhui kommentissaan.
    Luomu ja kotimaisuus olisi kiva olla samassa purkissa. =)

    VastaaPoista
  6. Tykkään tosi paljon bodyshopin tuotteista! Lapsille laittelen hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja tosi hyviä rasvoja. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  7. Selma: mä tykkään kanssa Body Shopista. Noi tuotteet ei vaan sopineet mulle ollenkaan. En yhtään tiedä miksi. Rasvat on siellä ihania!

    VastaaPoista
  8. En ole itse kokeillut mutta heti tuli mieleen että pakko kokeilla kun luin että ihana tuoksu.Mä rakastan ihania tuotteita mitkä tuoksuu hyvälle. Pakko ostaa ja kokeilla mitä tuollainen maksoi?Ja saako vain Ruohonjuuresta?

    Mä pesen hiuksen kerran viikossa toki useamminkin jos tarttee,mut normisti kerran viikossa riittää. Itse ostelen sen mukaan tosiaan kosmetiikkaa ja näitä kylppäri juttuja et miltä ne tuoksuu.

    Musta on kamalaa kun ostin jotain omoa tai mitä lie yykinpesuainetta ja en tuoksutellut sitä kaupassa vaikka yleensä niin teen ja mitä ihmettä se haisi kun joku rotanmyrkky siis ne vaatteet pesun jälkeen.En ollut ainoa joka ei tuoksusta pitänyt vaan lapsetkin sanoi että hyi mikä haju vaatteissa.Eli musta on tärkeätä että suihkusaippuat, shampoot ja hoitoaineet tuoksuu hyvälle mun nenääni :)

    Monesti nämä tuotteet on kyllä kalliita mutta jos itse johonkin ihastunun niin sitten ihan sama mitä maksaa.Pakko ainakin kokeilla tuota vinkkiä ja muitakin mitä täällä oli.

    VastaaPoista
  9. Tiinu: Saa Ruohonjuuresta ja varmasti monesta muustakin paikasta. Paina sitä BeSafe linkkiä. Se vie yhteen nettikauppaan minkä löysin kun katsoin näitä tuotteita netistä. On iso pullo ja minusta kyllä riittoisaa. Mä tykkään tuon shampoon tuoksusta tosi paljon.
    Se lämpösuihke ei ole hyvän tuoksuinen, mutta toimii. Jos ei olisi luomua, en ostaisi enää sen tuoksun takia. Mutta ostan tuota jatkossakin, ellen löydä vastaavaa hyvällä tuoksulla. =)

    VastaaPoista
  10. :) Oliko tossa lämpösuihkeessa voimakas haju tai millainen..? vaikea varmaan kuvailla. :) Ajattelin vaan, kun en pysty käyttämään kuin vähän hajustettuja tuotteita. Ostin herbinan lämpösuihketta ja se(ja varmaan moni muukin) tosiaan tekee hiukset rasvaseks!

    Itse käytän utekramin tuotteita. Shampoota on mulla ollut: hajusteetonta ja sitten muistaakseni aloe vera. Sitten deodorantti: aloe vera ja hajusteeton body lotion ja sitten vielä aloe vera palasaippua.
    Shamppoilla ei lähde mun tukka ainakaan kauheen hyvin, joka rasvottuu niin äkkiä ja jonka joka päivä pesen.... Enpä ole tainnut sitä enää oikein muistaa käyttää, pessyt vain tervashamppoolla. : DD
    Ne aloe vera tuotteet utekramilta tuoksuu mielestäni sellaiselle appelsiinin tapaiselle, kun appelsiini öljyä sisältävät. Mielestäni ihan ok.

    Noita tuotteita mistä rimpukaisan puhu kommentissaan voisin kyllä kokeilla.

    VastaaPoista
  11. Ekoilija: Tuoksu on kyllä voimakas minusta. Mutta mä en tykkää bambun hajusta. Muistuttaa Body Shopin hamppu-tuotteiden hajua. En tykkää siitäkään yhtään. Mutta makuasia tietenkin. Tuote ei kyllä käytön jälkeen pahemmin tuoksu hiuksissa, vaan silloin kun sitä suihkuttaa.Siksi tuo ei haittaa minua.

    VastaaPoista
  12. Luomukosmetiikkakin kinnostaa myös, luomusampoo on käytössä; Urte Kram aloevera, mielestäni hyvä hinta & laatu suhde.
    Meikkaan hyvin harvoin, joten käytän vain perus hygienia kosmetiikkaa ja niitä nyt vaihtelen luononmukaisempiin ja ihmisystävällisempiin vaihtehtoihin, sekä ylipäätään kyseeenalaistan sitä, että kuinka paljon kosmettiikkaa tarvii käyttää, meidät on vaan nykyään saatu uskomaan, että tarvimme kaiken maailman rasvat.

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.