14.9.2011

Nokia Hai


Minä tarvitsen- ja haluan.
Nokian keltaiset hai kumpparit koossa 41, kiitos!
Vanhat vaaleanpunaiset on auttamattoman kamalassa kunnossa.
Mutta täältä perähikiältä ei saa edes Hai-kumppareita, vai onko jollain osunut silmään?
Tarvitsee viikonlopun Hesa-reissulla kipaista johonkin kauppaan kumpparit hakemaan.
Nuo olisi ihanan pirteät!!!!

Ps. Moniko on menossa viikonloppuna Habitare-messuille?
Menen ensimmäistä kertaa, kun Vallilasta tuli kutsutkin.

14 kommenttia:

  1. Ihanat saappaat! Hassua, että eilen löysin itseni toivomasta samoja saappaita, koska vaaleanpunaiset hait ovat kulahtaneet :D

    Habitareen menossa, toivottavasti :)

    VastaaPoista
  2. HIh hassua tosiaan - eilen minäkin mietin uusia saappaita tullessani neidin kanssa ulkoilemasta. Omat -vaaleanpunaiset hait ovat myöskin aivan kulhataneet. Toiveissa olisi keltaiset tai viininpunaiset :)

    En ole varmaan aiemmin edes kommentoinut, mutta olen lukenut blogiasi jo pitkään. Tykkään ihan hirmusti teidän kodista -aivan ihana! :)

    Reippaan sateisia päiviä ja mukavaa messupäivää!

    VastaaPoista
  3. La Petite Princesse: No hassua tosiaan, että sinullakin vaaleanpunaiset ja nyt haluat keltaiset. =) Mä menen lauantaita Habitareen. Jos tunnistat, tule toki moikkaamaan.

    Lotta: Tää ilma sen tekee, että haluaa uudet kumpparit.Ja noi keltaiset on NIIN pirteät. Ehdottomasti haluan vain keltaiset, kun kerta nyt uudet ostan.

    VastaaPoista
  4. Täällä kans yks ketä haluaa uudet kumpparit, mutta mulla on valinnan vaikeus, millaiset ja minkä merkkiset, vanhat on jotkut iki vanhat nokialaiset. Keltaiset olisi kyllä aika pirteät.

    VastaaPoista
  5. No eipä löydy ei! Eilen ostin sitten kanervan, luumun, liilan vai miksiköhän niitä kutsuis Crocs kumpparit. Kivat ja kevyet jalassa. Sujahti muuten paksumpikin pohje sisään :D

    VastaaPoista
  6. Hei,
    mäkin olen tänään menossa ostamaan kumpparit, kun täällä myrskyää ja sataa kaatamalla jo toista päivää, ja koiran kanssa pitäisi lenkkeillä säästä huolimatta... Hai-saappaat on kyllä kivat, ehkä vihreänä, vaaleanpunaiset ois söpöt, keltaiset kyllä piristäisi, en osaa päättää...
    Mukavaa loppuviikkoa! Olet Ihana!
    T; Maria

    VastaaPoista
  7. Suklaamarenki: Harmittaa kun tarvii taas Hesasta ostaa. Tykkään kannattaa kylän kauppoja, mut nyt mentävä Hesassa kumppariostoksille. Haluan vain Hait kun ne on hyvät mun jalassa ja tykkään ulkonäöstä.

    Maria: Täällä on satanut saavista nyt viikon verran. Olen aika kypsä kun kuljen pyörällä päivittäin enkä omista sadehousuja. Takki ja kumpparit onneksi on. Housut sit litimärkinä vetelen tuolla.

    Kaikille, pahoittelen jos vihreitä! Mun läppärin näyttä on nurinpäin, enkä tiedä miten tuon kääntäisin, kirjoitan siis sormimuistilla ja näen kaken nurinpäin.Ei kivaa ei...tarvii selvittää missä vika.

    VastaaPoista
  8. Olen menossa huomenna Helsinkiin ja tarvitsisin kumpparit myös. Mistä kannattaisi etsiä, kun en Helsingin kauppoja niin hyvin tunne?

    VastaaPoista
  9. Enpä ole minäkään löytänyt, just keltaisia olen etsinyt ja 41-koossa! Ostin itselleni sitten violetit, ihanat nekin, mutta keltaiset ostan heti jos sattuu kohdalle!!!

    VastaaPoista
  10. Siis et kuule arvaa, mulla tulossa itsellä kanssa Hai postausta pian! Koska olen pari päivää miettinyt juuri niiden hankintaa!!! :D Keltaiset on super ihkut. Hyvä valinta! Katsotaan mihin itse päädyn loppu viikosta....;)

    VastaaPoista
  11. Haissa on kausivärit, en ole varma saako keltaista nyt mistään. Stockalla on valkoisia, mustia, sinisiä ja punaisia.

    VastaaPoista
  12. Tuli vaan mieleen "kulahtaneista" vanhoista saappaista, oletko koittanut pestä sappisaippualla? Crockseissa toimii ainakin kuin unelma...

    - Anni A.

    VastaaPoista
  13. Harmi kun neliykkösiä kaipailet, mulla olis just nuo vastaavat kokoa 40, ovat pikkasen liian pienet, kun muuten käytän kokoa 42. Olis siis tarkotus myydä ne ja ostaa itelle crocs-kumpparit, keltaisena tietty :)

    VastaaPoista
  14. Mä taas haluisin noi vaaleanpunaisena :o) Mutta varmaan pitäisi ottaa 42, että saisin vilukissana paksut villasukatkin mahtumaan. Tuskin edes valmistetaan sen kokoisina... :o(

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.