29.9.2011

Kid´s bedroom

Yläkerrassa on makuuhuoneemme lisäksi vain lasten makkari.
Tämäkin huone odottaa täydellistä remonttiaan ensi kesänä. Huone tulee myös laajentumaan molemmille sivuille, eli siitä tulee aika iso.
Huone on aika huonossa kunnossa, mikä tosin ei näy kuvista kovinkaan hyvin.
Näissä kuvissa oikeasti näkee sen, miten kuvat vääristää. Todellisuus on kuitenkin toinen...
Lattiat ovat maalattua huonokuntoista muovimattoa.
Pinkopahvi on huonossa kunnossa ja on revittyjä kohtiakin katossa.
Maalatut tapetit seinillä eivät ole kovinkaan hemaisevat enää...
Kivalta täällä näyttää kyllä kuvissa, sen myönnän.

Suunnitelmat huoneen sisustukselle on melkein jo valmiina.
Ajatuksena on tehdä pojille tulevasta isosta makkarista vintage sircus-tyylinen huone.
Tilaan Ferm Living kuumailmapallo-tapettia täältä.

En jää ainakaan ilman, kun nyt jo sitä ostan.
Pelaatko itse muuten varman päälle tälläisissä  asioissa?
Mä tiedän mitä haluan ja ostan ne nyt, vaikka tarve on vasta vuoden päästä.
En halua jäädä ruikuttamaan, jos tuota ei silloin enää saisikaan.
Mun mieli ei nyt muutu tässä asiassa, varsinkin kun olen livenä nähnyt tämän.
Kannattaa muuten aina tilata näytepala ensin, sillä monet tapetit näyttävät niin erilaisilta luonnossa.


Tapettia laitan vain ikkunaseinälle, se luo kivan tunnelman koko huoneeseen.
Tuon tapetin ympärille huone sitten rakentuu.
Olen tehnyt aivan HUIKEITA löytöjä kierrätyksestä, sekä kirppareilta huonetta varten.
On löytynyt upeat turkoosit, puiset ison lapsen "pinnasängyt" yht. 6e. Kaksi vanhaa metalista keltaista seinävalaisinta sängyn yläpuolelle yht. 20e. Vanha Sirkus Stella Nova "opetustaulu", eli pahvinen juliste 7e.
Vihreät makeet pinnatuolit vanhaa pulpettia varten yht. 5e. Lisäksi puinen makee naulakko 10e.
Iso vanha arkku löytyi meidän talon vintistä. Siinä ne tärkeimmät.
Lisäksi tulee Ikean turkoosi-valkoinen ruutumatto, mikä oli meidän olkkarissa.
Ikeasta ostan lisäksi tuon upean norsu-istuintyynyn ja teltan Panttonille.
 



























Näetkö saman silmiesi edessä kuin minä?
En malta odottaa, että saan laittaa poikien huoneen ihan uudeksi.
Kyllä siitä varmasti kiva tulee, ja halvalla.
Remonttikustannuksista en sitten sano vielä mitään...
"Ihanaa", että on torstai.
Tosin meillä se on viikon kaamein päivä...
Ja illaksi menen kursseille saamaan selkoa kirjanpitokurssista.
Sitä onkin edessä sit seuraavat 7 viikkoa...huoh.

Tuleekohan se ennakoitu syys-helle ensi kuussa?
Sitten voisi saada tehtyä jotain talon maalauksiakin...ehkä.

Ps. Pahoittelen, jos kuvat ja tekstit on miten sattuu. Ohjelma temppuilee taas...

18 kommenttia:

  1. Ai että!Kuulostaa ihan täydelliseltä! <3

    VastaaPoista
  2. Niina: Kiitos. =) Katsotaan sitten miltä toteutus sitten näyttää. Suunnitteleminen on tosi kivaa!!!

    VastaaPoista
  3. Lastenhuoneen suunnitelmat kuulostaa tosi kivalta. Tuota sirkustelttaa olen itsekin katsellut ikean sivuilta mutta eipä se taida minnekään meille mahtua :(
    Meidän pitäisi hakea mökiltä pois vanha kerrossänky josta tulisi poikien sängyt. Ne on just semmoset pinnalaitaiset ja aivan ihanat. Miehen ja veljensä vanhat :)

    VastaaPoista
  4. Heidi:oi, sängyt kuulostaa ihanilta!
    Mä en tiedä mahtuuko toi teltta huoneesen, toivon niin. Huoneesta tulee kyllä aika iso sitten. ostan teltan kuitenkin, sillä Anton kovasti sitä toivoo. Laitan sen sitten vaikka lasten olkkariin, jonnekin.

    VastaaPoista
  5. Vitsit meilläkin etittiin monta vuotta sellaista pinnalaitaista isomman lapsen sänkyä ja arvaa vaan miten kävi? No löytyi sitten kun sitä ei enää tarvittu.

    Huoneen suunnitelma kuulostaa kivalta. :)

    VastaaPoista
  6. Mulla kans jo käväissyt mielessä että pitäis jotain suunnitella lasten huoneisiin siis viiteen=) budjetti hmm pieni ja isommille olen luvannut että itsekin saavat jotain päättää. Mutta meillä ei niitä huoneita vielä hetkeen siinä kunnossa että pintoja miettisin vaikka haluaisinkin että olisi kun periaatteessa vois olla vaiks jo joulux mut ei kun yksin tehdään. Mutta kivalta kuulostaa sun suunnittelut!

    VastaaPoista
  7. Ei todellakaan kuvista huomaa mitään repsotuksia yms.! Mahtavan näköistä, ihanaa tunnelmaa. Ja kyllä, voin sieluni silmin nähdä visiosi toteutettuna, malttamattomana jään odottelemaan! Meilläkin on mummolan navetassa todella vanha putkirunkoinen kerrossänky odottelemassa maalausta ja pääsyä meiän uuteen kotiin. :D

    VastaaPoista
  8. Kuulostaa hyvältä! Tuo tapetti on tosi kiva. Ja ne pinnalaitaiset sängyt! Mä olen yrittänyt etsiä sellasta pinnakerrossänkyä, mutta ei tunnu löytyvän.:( pakko kohta ostaa joku vaan, kun esikoinen ei haluaisi enää nukkua pelkällä patjalla.

    VastaaPoista
  9. Siis ei voi olla totta!! Olen tilannut aivan samaa tapettia meidän poikien huoneeseen ja siitä tulee myös hieman vintage-henkinen... Ihanat suunnitelmat sinulla ;D

    Minä teen myös ns. ennakkotilauksia. Jos löydän jotain kivaa sisustukseen liittyvää, ostan sen jos tiedän sille olevan tarvetta tulevaisuudessa... Vähän pöhköä, mutten minäkään halua murehtia jos sitä ei enää saa. Yläkerran pikkuveskiin ostin Borås- malliston tapettia kun tiesin sen loppuvan, Esta for kidsin satamakaupunki- tapetti odottaa myös (tosin ei ole tietoa minne sitä joskus laitetaan) ja nyt tämä ihana Ferm Livingin tapetti... Arvaa tykkääkö mieheni näistä hankinnoistani?? ;)

    VastaaPoista
  10. Pieni Lintu: Kiitos. =)

    NiinaK:Mä en etsinyt mitään sänkyjä. Käyn kierrätyksessä monta kertaa viikossa ja nuo tuli vastaan. Toki ne heti ostin kun maksoivat vain 3e kipale.=) Nyt tulee sitten tuollaiset sängyt. Toivotaan,että pojat tykkää, kun ne on aika kapeat...

    Valloittava valkoinen: Ei kannata liikaa suunnitella. Mulla ei ollut valmiita suunnitelmia, ne vaan on tavaroiden löytymisen jälkeen muotoutunut tuolelen. Ja kun löysin sen vanhan Cirkus julisteen,niin kirkas valo syttyi ja nyt ajatukset koossa. Teille tulee varmasti aivan ihanat huoneet!

    Saila: Kiva kun jäät odottelemaan. Menee sit varmasti vuosi, että tulee kuvia. Tai no, jos ensi elokuussa olis jotain näytettävää, niin kiva olisi. Aloitamme vasta keväällä. Ja se teidän sänky kuulostaa UPEALTA!!!

    Helmi: Noita sänkyjä ei saa päälekkäin. Toinen on hitusen pienempi. Mutta ne kerrossängyt onkin niin makeita! Toivottavasti löydät. Mä pidän silmät auki kun kierrätyksessä taas käyn.

    Hanna: Hih hii. Tuo tapetti on niin IHANAA, että sitä on vaan saatava.En kelpuuta enää mitään muuta.Se on toi ja sillä sipuli.
    Tyttö ei ole innostunut vielä tapetoinnista...katsotaan. Hänellä niin vahva oma maku, että mulla ei ole kovin paljon sanottavaa asiaan...

    VastaaPoista
  11. Suunnitelmat kuullostavat ihanilta, tuo tapetti on tosi kiva! Mistäs nuo vaatekaapit ovat peräisin...hakusessa kahteen huoneeseen siirreltävät vaatekaapit, joissa mielellään 3 ovea ja vanhantyylinen (vanhatkin kelpaavat...ovat vaan niin kalliita)!

    VastaaPoista
  12. Ihana tuo ensimmäinen kuva! Kerrossänky on myöskin magee. Remontoidusta huoneesta tulee aikanaan varmasti ihana.
    Hyvää ja LÄMMINTÄ viikonloppua!

    VastaaPoista
  13. Ihana idea/teema lasten huoneeseen. Vanhat sirkukset on/oli ihania, sellaista teemaa voisin käyttää itsekkin jossain tilassa ihan itselleni sillain aikuisemmalla tyylillä :)

    VastaaPoista
  14. Sirkusteema kuulostaa tosi hauskalta! Tuo tapetti on ihana. Olen nähnyt sen Niinan luona livenä Lotan seinällä (Niinan unelmia-blogi) ja kyllä se vaan on ihana tapetti pojalle tai pirtsakalle tytölle. Joskus muuten asiat vaan alkaa rullaamaan juuri noin, että löytyy kaikkea kivaa sopivalla hetkellä. Ja vielä noin edullisesti, huippujuttu! Ei ihme jos olet innostunut. Vuosi menee äkkiä. Onneksi ja valitettavasti. ;)

    VastaaPoista
  15. Anne-Mari:Kaapit tulivat talon mukana, maalasin ne valkoisiksi. Ovat ihan vain Ikeasta. Jotain vastaavaa varmasti sieltä löytyy edelleen.

    Johanna: Kiitos! Kerrossänky on ollut aivan mahtava! Myyn sen keväällä pois, jos jotain kiinnostaa.

    Maija: Juu, idea on minusta kiva ja sopii molemmille pojille. Ei ole liian lälly kouluikäiselle ja on tarpeeksi iloisen värikäs taaperolle.

    Miia: Mulla on tapettinäyte tuosta ja on se vaan niin täydellistä! En voisi ottaa enää muuta tapettia kun olen tuon nyt nähnyt. Siksi tarvii ostaa sitä nyt, että varmasti saan. =)

    VastaaPoista
  16. Tulee varmasti tosi kiva huone!

    Meillä on myös tyttöjen leikkihuoneen remppa edessä ja on ihan kauhean vaikea saada mitään kokonaista suunnitelmaa aikaiseksi, kun tarjolla on niin paljon kaikkea ihanaa. Pitäisi varmaan myös valita ensin se tapetti ja lähteä siitä liikkeelle.

    Niin joo ja mun kokemuksesta kannattaa kyllä tilata tapetti ajoissa. Me jouduimme odottamaan tyttöjen unihuoneen tapettia monta viikkoa luvattua kauemmin, kun se oli loppunut tehtaaltakin.

    VastaaPoista
  17. Suunnitelmat kuulostaa upeilta ..enkä malta odottaa että saadaan nähdä kaikki noi hankinnat mitä tuossa luettelit!

    Tytön huoneeseen on olemassa selvät suunnitelmat ..ennen joulua sen pitäisi olla valmis vaikka vielä ei olla aloitettukaan. En malta odottaa :D

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.