11.8.2011

Mikä tapetti?

Ferm Living Dotty

Ferm Living Mushroom soup

Lasten olkkariin pitäisi keksiä tapetti.
Mulla ei ole oikein ideoita eikä toiveita.
Ehkä jotain keltaista saisi olla...

Casadeco lintutapetti on aika suloinen, samoin Eijffinger Pip keltainen.

Tila on avoin ja sen läpi kuljetaan muualle taloon.
Se on myös oikean olkkarin yhteydessä, vain avoin aukko pilarin kanssa erottaa tilan..


Nämä kaikki tapetit miellyttää mun silmääni.
Eniten ehkä tykkään  tuosta Ferm Living Dotty tapetista, eli keltaisesta puusta.
Ideoita ja vinkkejä muista ihanista tapeteista/sivustoista ottaisin vastaan.

27 kommenttia:

  1. Kivoja nuo kaikki kolme. Jos minä olisin valitsemassa niin saattaisin valita tuon harmaan sienitapetin (aika yllättävä veto minulta, harmaan ystävältä!!). Valitse jokin sellainen joka kestää aikaa ja lasten kasvamista. Sitten vaan lisäilet sisustukseen niitä ihania värejä mitä muutenkin kotoasi löytyy. Tapetin valinta on haastavaa hommaa :)

    VastaaPoista
  2. Mulle iski heti tuo ensimmäinen:)

    VastaaPoista
  3. moikka!
    meilläkin kova pähkäily mikä tapetti laitettaisiin lapsille,tytölle että pojalle sopiva...täältähän on kiva pongata vinkkejä :))
    teillä on niin ihanan näköistä siellä uudessa kodissa !
    t; vakkari lukija s

    VastaaPoista
  4. Mä tykkään tuosta talo-tapetista.. Aika yleinen, mutta silti minusta aikas kiva.

    http://lastenhuone.fi/catalog/product_info2.php?cPath=23_43&products_id=777

    Myös joku pilkullinen olisi kiva..

    VastaaPoista
  5. Nää kaks on mun ikisuosikkeja sekä kankaissa, että tapeteissa. Voi olla teille liian tavallisia..:), Itse ajattelisin, että jos huoneen läpi kuljetaan muuallekin, niin joku hillitty väri/kuvia olisi hyvä. sienitapetissa pn kauniit värit, mutta musta se sitoo liianksi yhteen vuodenaikaan (koska mä olen niin ahdasmielinen..;)

    http://www.harlequin.uk.com/collections.aspx?ID=3

    http://www.designersguild.com/fabric-and-wallpaper-showroom/designers-guild-kids/

    VastaaPoista
  6. Tuo Dotty oli pitkään hankintalistalla mutta päädyin kumminkin harlequin-tapettiin. Ferm living sarjasta löytyy kyllä paljon ihania tapetteja varsinkin lapsille!

    VastaaPoista
  7. Sanna: Minusta tuo sienitapetti on IHANA! Mutta mietin miten jaksan katsella sitä pidemmän aikaa...

    Ilona: Eikös olekin IHANA!!! Tuo noista mun suosikki tällä hetkellä. Harkitsen sitä vakavasti...

    Anonyymi: Kiva jos löydät blogistani vinkkejä. =)

    Anni: Meillä oli tuo Kaspar tapettia vihreänä edellisessä kodissa juurikin lasten olkkarissa. RAKASTIN sitä!!! Ja tykkään edelleen. Harkitsen kyllä sitäkin, mutta toisaalta haluaisin jotain uutta...Hmm...

    Tanja: Mitkä tapetit kyseessä? Mä kun käytän noita linkkejä menevät vain merkin sivuille ja siellä hurja määrä tapetteja...jos ehdit avittamaan nimien kanssa, mielelläni katsastaisin molemmat.

    Annaleena: Ferm Living tapetit on kivoja ja iloisia, mutta ei liian lapsellisia. Tuo tila kun näkyy täysin olkkariin, pitää sen miellyttää silmää todella ja sopia ympäristöön. Hankalaa päättää tuota tapettia...

    VastaaPoista
  8. Musta toi eka puu-tapetti aivan ihana, valitsisin sen. Mietin sitä itsekin meille, mutta ei oikein sovi muuten meidän väreihin.
    T, maria

    VastaaPoista
  9. Maria: Tuo puu miellyttää eniten tällä hetkellä. Haluan jotain ihanaa missä keltaista ja tuossa on. Tuo sopis mihin vuodenaikaan tahansa eikä rajoita värien käyttöä sisustuksessa muuten.
    Ja mun värikkäät huonekalut näyttäis aika ihanalta tuota vasten...
    Mies ei taida innostua tuosta yhtään...

    VastaaPoista
  10. Oi, ihania tapetteja! Kenen valmistajan tuo puu-tapetti on? Jos me yläkerta joskus rakennetaan, haluan ehdottomasti tuota tapettia lastenhuoneeseen! Nuo muutkin aivan ihania kyllä!

    Terkuin -pm- päivänsäde&menninkäinen-blogista

    VastaaPoista
  11. -pm- Se on DOTTY tapettia Ferm Living valmistaa. Ainakin Gredelin nettipuoti myy.

    VastaaPoista
  12. Sorry, en osaa auttaa enempää.. Mun mileestä noilta sivuilta vaan näkee hyvin, minkä tyylisiä (ihanuuksia) siellä on..:). Ja jos tykkää, niin sitten pitää vaan raahautua lähimpään liikkeeseen hiplaamaan ja valitsemaan:).

    Voisitkohan poistaa tuon sanavahvistuksen, mulle ei ainakaan tule roskapostia sen enempää vaikka ei sanavahvistusta olekaan.

    VastaaPoista
  13. Tanja: Ok, katsoin kaikki läpi. On kauniita, mutta ei ihan sitä mitä nyt etsin. Alan taipumaan kyllä tuohon Dotty tapettiin...
    Ja poistin sen sanavahvistuksen. =)

    VastaaPoista
  14. Minä ihastuin Harlequinin tapettiin what a hoot -missä ne pöllöt ja linnut. Nyt olen sitä katsellut pimujen huoneen seinällä ½-vuotta ja edelleen se vaan ihastuttaa. :)
    t: vakkari tavailija kanssa

    VastaaPoista
  15. Anonyymi: Se on kanssa tosi kiva tapetti. Lapset ei tykästynyt yhteenkään vaihtoehdoista. Huoh...kai mä vaan mielivaltaisesti valitsen jonkun ja laitan seinälle.

    VastaaPoista
  16. Siis täällä sun blogissa silmä kyllä lepää. Juuri muuttaneena olen itsekin etsiskellyt ihania lasten tapetteja, noi keltainen ja valkoinen ,joissa lintuja ja ovat sopivan luonnonläheisiä ja pikkuisen prinsessojakin.Keltainen voi pomppia ohi kulkiessa liikaa silmille, jos joka seinän laittaa. Vaatii myös neutraalia mattoa ja verhoja joten valkopohjainen antaa anteeksi muut värit helpommin.

    VastaaPoista
  17. Kaksi ylintä ovat olleet suosikkejani jo pitkään. Mushroom-tapetti on sit luonnossa sellainen hiekan- /mudanruskea eikä harmaa niin kuin nettisivuilla näyttää.

    Johanna

    VastaaPoista
  18. Ensimmäinen on ihana, olen ihastellut sitä moneen kertaan. Se on tosi näkyvä mutta silti rauhallinen ja siihen voi hyvin yhdistää kaikkea.

    VastaaPoista
  19. Tapettitalosta löytyy myös aika kivoja, myös nettisivut löytyy.

    VastaaPoista
  20. Tuota ekaa minäkin olen vakavissani miettinyt pojan huoneeseen.ja Tuota keltakultaista lintutapettia on mun siskolla lastenhuoneessa ja tosi hieno sekin!

    Tuota ekaa tapettia myy myös rumbo!

    VastaaPoista
  21. Purkkien,astioiden,tavaroiden,värien,tapettien,lelujen ymymym keskelle sanoisin less is more.

    VastaaPoista
  22. Tampereen Aleksanterinkadulta Desing Boulevardilta saa Ferm Livingin tapetteja. Ja paljon muutakin ihanaa.

    Johanna

    VastaaPoista
  23. Anonyymi: Sinänsä totta, mutta tila ei ole kovin värikäs itsessään. Eivätkä lelut näy kun ovat koreissa ja kaapissa. =)
    Mies kyllä sanoi, että tapetti on liian "busy". Vaikea päättää. Itse tykkään hurjasti tuosta puutapetista. Pitäisi saada kokeilla rullasta suoraan...

    VastaaPoista
  24. Mie tykkäsin eniten tuosta valkeapohjaisesta linnusta :) Tuo puu-tapetti on ihan nätti mutta mun mielestä just tuon keltaisen värin takia jotenkin liian retro? Mun ystävä laittoi tuota lapsensa huoneeseen ja nätiltä se näyttää yhdellä seinällä mutta hmmm joku siinä vaan tökkäsee vastaan mulla (seinäpinnalla)...ystäväni antoi tuon tapetin jämäpaloja mulle ja aivan ihania askartelujuttuja saan tehtyä siitä :)

    VastaaPoista
  25. Heippa. Ihana on tuo Dotty tapetti, mutta minä näkisin teidän seinällä kuitenkin hieman toisen tyylisen tapetin. Borås tapettien Boheme sarjassa on ihastuttavia. Katsoppa vaikka tuolta..
    http://www.tangletree-interiors.co.uk/wallpaper/borastapeter/bohme/

    Kiitos vielä kivasta blogista! Oikeaa elämää, iloineen ja taisteluineen kivalla otteella kerrottuna, tempaa ainakin minut mukaansa. Ja makusi kodinlaitossa ja muksujen vaatteissa on erityisen ihastuttava!
    Aurinkoisia alkusyksyn päiviä sinulle ja perheellesi.

    Terkuin, Eeva

    VastaaPoista
  26. Eeva: Kiva jos olet viihtynyt blogini parissa. =)
    Ja kiitos uusista vinkeistä!
    Me miehen kanssa jo päätettiin, että ei dottya tule tuohon tilaan. Kyllä se olisi vähän ehkä liikaa...
    Ehkä poikien huoneeseen sitä tulee sitten yksi seinä. Katsotaan nyt miten yläkerran suunnitelmat ja sitten itse remppa etenee ensi vuonna. =)
    Eli tapetti on vieläkin hakusessa lasten olkkariin.

    VastaaPoista
  27. Mistä tuota lintu tapetttia voisi ostaa tai minkä merkkistä se on (vimmeinen iso kuva siis)?

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.