17.6.2011

It has started


Keittiön remontti siis...We might need a vacation SOON!


9 kommenttia:

 1. No mutta!! O.o Siinähn sitten riittääkin hommaa.. Voimia!!!

  Oon blogisi innokas, vaikkakin hiljainen lukija ..yritän parantaa tapani ja kommentoida useammin :)

  Ihanaa viikonloppua!!!

  VastaaPoista
 2. Paljon voimia remonttiin!!!!!! Mietit vaan sitä upeaa lopputulosta:)

  VastaaPoista
 3. aNNa: Kiva jos tykkäät blogistani.Ilahduttaa aina kuulla!

  selma: En uskalla edes vielä ajatella lopputulosta...olen ehkä liian skeptinen meidän remppaustaidoille.ONNEKSI isäni tulee sunnuntaina koko ensi viikoksi ohjeistamaan meitä. Menee sitten ainakin ihana uusi puulattia suoraan. =) Odotan niin tuota harmaata puulattiaa keittiöön.Siitä tulee IHANA!

  VastaaPoista
 4. Odotan mielenkiinnolla kuvia siitä puulattiasta :) Miten aiotte "käsitellä" sen? lakata, maalata, öljytä vai vahata? meillä on tulossa kesän lopussa leivinuuniremontti ja keittiön lattiaa joudutaan varmaan samalla uusimaan hieman, mietinnässä on mitä sille tekisimme. Tällä hetkellä siinä on lakka mutta itse haluaisin jotain muuta...

  VastaaPoista
 5. Mukavia remppahetkiä! Kyllä lopputulos palkitsee tekijänsä.

  VastaaPoista
 6. Oi kun teillä on siellä mielenkiintoiset puuhat meneillään;) Voi kun mekin päästäis pian kaappeja asentamaan;) Viemäritkin kyllä vielä puuttuu... Ja sähköt. Ja seinät;) Eli ei ihan vielä! Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 7. Heidi: Maalaamme harmaaksi, samalla värillä kuin rappuset on maalattu. Se harmaa sävy on syy miksi lattian vaihdamme. Haluan keittiööni ehdottomasti harmaan puulattian. Se ollut haaveni jo niin kauan. Lattia saapuu maanantaina. On onneksi täysin kuivaa tavaraa eli päästään asentamaan heti maanantaina. Isäni on kirvesmies ja tulee tekemään lattiaa mieheni kanssa, että tulee oikein.=)

  Katja: Nyt ei tunnut niin mukavalle, mutta eiköhän se tästä edisty vähitellen.

  Mari: Nuohooja kävi laittamassa röörit kuntoon, sitten sähkömies tulee maanantaina. Sähköt uusitaan ja keittiön patteri myös.
  Hommaa riittää kyllä tässä kesällä. Keittiö ensin valmiiksi, sitten katon ja piipun kunnostus. Mä käsittelen terassin lattian ja maalaan kaiteen valkoiseksi uudelleen. Ikkunapieliäkin pitäisi rapsutella ja maalata tässä kesällä.
  Hommalista on aika loputon,mutta tehdään tärkeimmät nyt kesällä ja loput jätetään sitten ensi kesälle.
  Ja jos syksy on lämmin ja kuiva, alamme tekemään aitaa tontille myös.

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä! Muistan vielä hämärästi ne ajat viime kesältä, kun koko talo oli keittiöremontin takia aivan sekaisin ja elämä sen myötä melkoista ponnistelua pienten askareiden parissa. Mutta palkitsevaa ja jännittävää oli seurata remontin edistymistä niinkin tärkeässä huoneessa kuin keittiössä.

  VastaaPoista
 9. Jopas jotain... meillä on sama ohjelma kun teillä :) Aloitettiin 18. kesäkuuta!

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.