15.2.2011

Ticket to Heaven


Alettaa nyt kunnolla!

Tilasin Panttonille ensi talveksi tuon vihreän talvihaalarin.
Oli niin hyvässä alessa, eikä postareitakaan mene, jos tilaus ylittää 1000dk (n.134e).


"Prinsessalle" tilasin nuo toppahousut,
kun niille Minymo-housuille kävi mitä kävi...

Nyt kannattaa kyllä ajatella ensi talvea ja tilata suoraan kotiin.
Oli siellä aivan hurjasti myös kevätkampetta hyvässä alessa.

24 kommenttia:

  1. Meillekin on tulossa vaikka mitä, ja ensi talveen toppaa myös, kun en aleista enää oikein löytänyt sopivaa. Miksu saa myös tuon vihreän ticketin ja ruskea-keltaisen pallo-haalarin (onnistuin saamaan viimeisen kokoa 128cm).

    VastaaPoista
  2. Hei,

    En ole ennen tilannut. Minkä maan kautta kannattaa tilata ja paljonko menee toimitusmaksuja?

    Neuvotteko : 0

    H.

    VastaaPoista
  3. Tekisi myös mieli tilata tuo vihreä, en vaan ole koskaan nähnyt sitä livenä, että onko kiva vai kovin kirkas ja räikeä?

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Eli menet tuolle sivulle. Ne tulee tanskasta. Ei tule mitään postikuluja jos tilauksesta ylittää 1000 tanskan kruunua. Maksat luottokortilla ja paketti tulee kotiin. Homma toimii!!!

    VastaaPoista
  5. Hanna: En mäkään sitä livenä ole nähnyt. On mitä on. Tiedän että on ainakin lämmin, kulutusta kestävä ja vedenpitävä.
    Kirkas, tai matta, tummempi tai vaaleampi. Mulle käy kaikki. Mutta mä rakastan vihreää kaikissa sävyissään. =)
    On kyllä välillä hankalaa hahmottaa netissä että miltä jokin näyttää. Luonnossa kun usein on erinäköiset.

    VastaaPoista
  6. Mä en oo koskaan ollut mitenkään vihreän ystävä, ruskea ja turkoosi on mun juttuja, näpyttelinkin kuopukselle ensi talveksi turkoosin vauvahaalarin kun isoveljien vanha on revennyt saumasta. Päädyin nyt sitten ottamaan sen vihreän ensi talveksi esikoiselle, himoitsin tänä talvena hänelle ruskeaa, mutta kun sain reimatecin 50e halvemmalla niin ostin sen ja koko talven on harmittanut kun se ruskea on ollut niin ihana kun on jossain nähnyt. No, ensi talvena meillä on vihreä...ja pelkään kyllä että se on aika räikeä, mutta näkyy ainakin:)

    VastaaPoista
  7. Kiitos! Tulinkin kertomaan, että tein tilauksen! Jouduin tosin soittamaan miehelle luottokortista kun en omista sellaista, puoliksi maksetaan, tosin yleensä minä ostan/maksan lastenvaatteet.

    Hyvin toimi tilaus eli hyvin pärjäsin englannin ja ruotsin kielellä luovien eli tilasin Tanskasta.

    Olen joskus tilannyt Saksasta MyToysista ja tökki yhteys ja sen vuoksi arkailin.

    Tilasin pojalle ihanan väriset takit; Eik, Esign Blue ja Eliot, Blue Aster lisäksi kypäräläkin, hanskat ja pari T bandia, joiden tarkoituksen tajusin vasta nyt kun näin, en ole ennen noihin kiinnittänyt huomiota, tarpeellisia tulevat taatusti olemaan ja suojaamaan otsaa ja korvia. Kaikki ensi talveksi.

    Vauvalle en löytänyt haalarista sopivaa väriä, joten täytyy ostaa myöhemmin jostain. Ihana oli kyllä tuo Amaranth Purple, en ole törmännyt siihen aikaisemmin.

    Katsotaan nyt mitä tuleman pitää : )

    H

    VastaaPoista
  8. Kirjoitukseni katosi jonnekin bittiavaruuteen, mutta yritetään uudelleen...

    Kiitos! Tein tilauksen jo jokin aika sitten ja hyvin pärjäsin englannin ja ruotsin kielellä luovien eli tein tilauksen Tanskasta.

    Ostin pojallemme "Eik, Esingn Blue" värillä takin sekä myös "Eliot, Blue Aster" värillä toisen isomman, siis eri mallisen takin. Noiden lisäksi hanskat, kypärähatun ja parit
    T Bandit joita en ole ennen huomioinut ja nyt huomasin ja tajusin kuinka käteviä ne ovatkaan suojaamaan otsaa ja korvia.

    Vauvalle olisi ollut aivan ihana haalari, mutta se ihanin väri puuttui eli "Amaranth Purple", joten täytyy katsoa vauvalle myöhemmin jotain vastaavaa ensi syksyksi.Kaikki nuo siis tulee ensi talveen.

    Olen joskus tilannut Saksasta MyToysista ja silloin tökki kovasti tilauksen lähetys ja jäi "pakokauhu" ulkomailta tilaamiseen. Tosin paketti tuli kivuttomasti ja oli todella mieluinen.

    Katsotaan millaiset ihanuudet nyt saapuu : )

    H.

    VastaaPoista
  9. H: Kiva jos sait vinkistä jotain irti. =) Olihan siellä vaikka mitä kivaa. Mut mä tilasin vain nuo mitä oikeasti tarvittiin. Koitin pitää silmäni kiinni kaiken muun kohdalla.
    Kolmelle kun ostaa, niin huomaa nyt miten paljon vaatteisiin saa menemään rahaa. Vaikka mä ostan suurimman osan käytettynä.

    VastaaPoista
  10. Luulin eksyneeni väärälle sivulle, kalliilta tuntuu hinnat :/

    VastaaPoista
  11. mikä tuo tanskan kruunun kurssi on? eli paljon esim 1000DKK on?

    -miina

    VastaaPoista
  12. Anonyymi: Siellä on normaalihintaisia uutuuksia ja sitten outlet puolella alejuttuja.
    Jos Ticket merkkinä sinulle aivan uusi tuttavauus, niin se on kallismerkkinen mutta todella hyvälaatuinen. =)
    Pojallani on kolmatta talvea sama haalari ja se on edelleen TÄYSIN priimakuntoinen. Maksoi alessa 95e mutta ollut täysin hintansa väärti. Se jää vielä veljellekin täysin priimakuntoisena. =)

    Miina: kurssit voi tarkastaa valuuttalaskurilla netissä. 100dk on noin 13,4e. Eli 1000dk on 134e mikä on ilmaisten postareiden raja.

    VastaaPoista
  13. kiitos hyvästä muistutuksesta, paketti tilattu siskon kanssa!

    VastaaPoista
  14. Selma: Olepa hyvä!
    Ajattelin, että kiva vinkata muitakin, kun tän vinkin sain Jarnalta tyylisuuntauksista. =)

    VastaaPoista
  15. Kivoja kyllä mutta miten uskallatte tilata jo ensi vuoden vaatteet? Kun noista kasvupyrähdyksistä ei ikinä tiedä? Joskus edellisen vuoden vielä sopivat ja joskus 2 kokoa on mennyt noin vaan... Pelottaa että jää kallis vaate käyttämättä :(

    VastaaPoista
  16. 3xmamma: mä mittasin tän hetkisen puvun, missä hitusen kasvuvaraa ja otin sit siitä seuraavan koon. Menee varmasti ensi talvena!
    Mä en osta koskaan just jämptejä pukuja. Mutta ne toimii silti, vaikka vähän reiluja olisikin. =)
    Ostan usein edellisenä vuonna edes jollekin seuraavaksi talveksi. En ole vielä kertaakaan arvioinut ulkovaatteita väärin. Kengätkin tässä reilun 8vuoden aikana vain pari kertaa mennyt vikaan.
    Tälle nuorimmaiselle vain on tosi vaikeaa ostaa kenkiä varastoon. Hänellä kasvaa jalka aivan älytöntä vauhtia koko ajan. Ja odotan sitä paussikohtaa, että milloin se tulee? Hänelle hankin yleensä juuri sopivat kun tarve on, ellen super halvalla saa, niin sitten varastoonkin ostan. =)

    VastaaPoista
  17. Meillä poika on 3,5-vuotias ja nyt jo täytyy ostaa 110 cm vaatteita kun on niin pitkä ja hoikka!

    Uskallan ostaa aina säästöön, jos löydän hyvänlaatuisia edullisesti. Mieluummin painotan ylöspäin koot kun ostan varastoon. Kengissä ei niinkään pysty paljoa ennakoimaan, koska kenkä on niin tärkeä kasvavalle jalalle, joten siinä saattaa tulla liian pieniä tai suuria helposti ja jos painottaa ylös päin niin liian suuri kenkä ei tue ja hankaa.

    Toisaalta kun ostaa hyviä vaatteita ja jalkineita niin niistä saa sitten myydessäkin taas jotain pois, jos on sellainen käyttäjä, joka ei saa niitä rikki ja vaatteita on reilusti niin eivät kulukaan helposti.

    Tyttö menee myös samaa tahtia kuin poika kasvussa eli syntyessäänkin heillä oli sama syntymäpituus, mutta painoa tytöllä oli sentään
    10 g enemmän : ) Kun ostan tytölle ennakkoon niin painotan myös ylöspäin ja kun ostan välikausivaatetta niin ostan niin, että aloitan sen käytön keväällä ja jatka syksyllä eli ei koskaan niin, että syksyksi ja seuraavaksi kevääksi. Seuraan myös pojan neuvolakortista minkä kokoinen hän oli tiettynä aikana kun tytölle ostan jotain ennakkoon, sillä ei tyttö varmaan nopeampaa kasva kuin veljensäkään.

    En myöskään osta koskaan kävelykenkiä syksyllä vaan aina keväällä ja yleensä ne menee sitten myös syksyllä.

    Minä ostan uutena ja käytettynä ja niin halpahalleista kuin merkkiliikkeistäkin. Noissa kengissä en koskaan tingi eli ne täytyy olla hyvät jalalle.

    H.

    VastaaPoista
  18. Merkki tuttu ja esim.Jesper&Junior alettaa merkistä paremmin. Ymmärrän hinnan toki jos menee kehdelle tai kolmelle lapselle sama haalari ;)

    VastaaPoista
  19. Anonyymi: J&J on hyvät alet, jos löytyy kaupungista. Täällä landella ei kyseistä putiikkia ole. Joten kotiintilaaminen niin vaivatonta ja lopulta paljon halvempaa. =)
    Ticket on siitä hyvä, että se tosiaan menee parille tai jopa kolmelle lapselle. Ja noiden jälleenmyyntiarvo kirppareilla ja huutiksessa on TODELLA hyvä!
    Jos onnistuu saamaan esim. puoleen hintaan haalarin ja käyttää yhden talven. Voi siitä jopa saada saman hinnan takaisin, eli tulee ilmainen käyttö.
    Joka tapauksessa ovat edullisia haalareita juuri näistä syistä, vaikka aluksi maksavatkin.

    VastaaPoista
  20. Moikka,

    Minäkin innostuin tilaamaan lapsilleni vaatteita tuosta putiikista. Kiitosta vain vinkistä :) Arvostan myös vaatteiden laadukkuutta, vaikka maksavat ja niitä on helppo sitten myydä eteenpäin. Oli kyllä ihana valikoima heillä ja piti tosiaan ummistaa silmiä välillä, ettei tullut liian suurta tilausta tehtyä. Mitenkäs pian olet saanut tilauksesi kotiovelle tuosta myymälästä?
    Sulla on kyllä aivan ihana blogi ja niin ihanasti kerrot elämästäsi. Käyn täällä miltei päivittäin kurkkimassa ja vihdoin sain kommentoituakin jotain. Tsemppiä kovasti elämääsi. Olet ihana piristys arkeeni :)

    Sari

    VastaaPoista
  21. Sari: Voi KIITOS sinulle!
    Kiva jos piristän jotakin, sillä tämä piristää mua. Toistaiseksi paras "mielenterveyslääke" ja varmaan jää ainoaksi. =)
    Tanskasta tulee vaihtelevasti postit. Joskus muutamassa päivässä ja sitten taas voi mennä useita viikkojakin.

    VastaaPoista
  22. Hei muistin nähneeni haalarin sivullasi ja mielenkiinnosta hintoja vertaillen mietin paljonko siitä maksoit nettikaupassa?

    VastaaPoista
  23. Anonyymi: Maksoin siitä muistaakseni 88e. Eli ihan hyvässä alessa se oli. =)

    VastaaPoista
  24. Hih :) Stokkan outletissakin oli hyvässä alessa, 27e! ostin 110cm ja näyttää olevan hehtaarikoko eli 122cm vastaava.. Älytöntä. Ehkä myyn eteenpäin.

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.