20.10.2010

Ikeasta

(Olkkariin 2x Ektorp sohva ja Ps kaappi vempaimille.)

Tässä nyt tulevia ostoksia uuteen kotiimme Ikeasta...
näin alkuun.

Työhuoneeseen 2x valkoinen kaappi, kankaita varten.                                                  Makkariin 2x suloiset petivaatteet
                                         
                                                                                         Pojille tulee sängyiksi jommat kummat x2.

                             Voipi olla, että vasta kesällä ostamme nuo sängyt,
                                        kun remppa valmistuu yläkerrassa.

10 kommenttia:

 1. hei, hirmuisesti onnea!!!!!!!! Ihanaa! Ihan kylmät väreet juoksi iholla :)

  VastaaPoista
 2. Tuota, kun me mentiin yhteen mieheni kanssa oli hänellä valkoiset sohvat ja nojatuoli.. Ne nuhjaantuvat normaalikäytössäkin, saatikka sitten lapsiperheissä (meidän päätyivät vuosia sitten kierrätykseen kovin harmaina..).

  Noissa nyt on epäilemättä pestävä päällys, mutta silti, itse en ikinä enää ottaisi valkoisia sohvia/nojatuoleja lapsiperheeseen ja suosittelisin, että säkin tsekkaat noi päällisvaihtoehdot vielä kertaalleen :D . Eiks niillä ole jokin kiva kukallinen???

  nina

  ps. mäkin odotan innolla sisustuspostauksia :)

  VastaaPoista
 3. Nina: Me miehen kanssa päädyttiin valkoisiin ja otetaan toiset valkoiset päälliset lisäksi. Maksavat PALJON vähemmän kuin ne muut. Joissakin oli jopa 200e ero noihin valkoisiin.
  Valkoiset voi pestä ja valkaista tarvittaessa. Ja meillä aina joku söpö täkki isuinosassa kuitenkin. =)
  Ystävälläni on kolme lasta, kaksi kissaan ja koira ja samat sohvat tuplapäälisillä. Hyvin toimii ja siellä on AINA valkoiset sohvat.

  VastaaPoista
 4. Ok, ja sä tietty näppäränä ompelijana voit itse ommella uudet päälliset.

  nina

  VastaaPoista
 5. Ota vaan noi valkoset! Ihmiset ihan turhaan on usein "käytännöllisiä", ja haikailevat sitte myöhemmin, että oispa ottanu sen mitä oikeesti halus! Go for it! Tuohon ihanaan taloon sopii just parhaiten valkoinen sohva! :)

  Ihanaa, sisustuspostauksia odotellessa!

  Vakkarilukijasi, -E-

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, hyvää kannattaa odottaa (vaikka tiedän, että uskonpuute saattoi iskeä monta kertaa). Onnea täältäkin!

  VastaaPoista
 7. Meillä on Ikean Tomelilla-sohva, jossa on lähes valkoiset kitin väriset päälliset. Olen ollut erittäin tyytyväinen vaaleaan sohvaani (aiemmin kankaat olivat siniset...)! Kankaat eivät ole menneet miksikään lukuisissa pesuissa ja hienosti ovat puhtaaksi lähteneet, koska kestävät 60 asteen pesun. Tosin meillä on istuintyynyjen päällä aina suojaava irtokangas, jonka pesen parin viikon välein - sen verran likaa kertyy sohvalle lapsiperheessä enkä jaksa yhtä usein pestä tyynyjen päällisiä. Sama lika se kulkeutuu joka sohvaan, eikä se kuviollinenkaan kangas kovin kaunis muutaman kuukauden käytön jälkeen ole! Valkoinen on siitä hyvä väri, että tarvittaessa pesussa voi käyttää valkaisevia aineita ja tyynyjen päällisiä voi pestä huoletta rungon päällisiä useammin ilman, että tarvitsee pelätä kankaiden haalistumista!

  Riikka

  VastaaPoista
 8. Miten ihania uutisia täältä saankaan lukea kun olen pari päivää poissa!! Ensinnäkin pojan asiat, miten hyvältä tuntuu että alkaa asiat sujuman ja apua löytymään, kertakaikkiaan ihanaa! Ja onnittelut uudesta kodista!

  VastaaPoista
 9. Ihanaa nyt päästä seuraamaan teidän asettumista uuteen kotiin ja hankintoja taloa varten. ♥

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.