30.9.2010

Pieni mies




on IHANA!


Linssiludeksi häntä ei kyllä voi kutsua...

Ps. Vaatteet on kirpparilta. Viime vuoden villakangastakkiin ompelin hihansuihin resorit.
Tuli vuosi käyttöikää lisää näin.




20 kommenttia:

  1. on! ja pirun tyylikäs! :)

    Myös äidin näköä olen havaitsevinani lipan alta. ;)

    VastaaPoista
  2. Mulla tulee kylmänväreet tuollaisista tällätyistä vaatteista. Lippis sopivasti vinossa, kaulahuivi toisella olalla, jäykkä takki..

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Öö? Nuo puettiin aamulla päälle ja sai mennä kuten halusi. Takki EI ole jäykkä vaan super pehmoinen. =) Ja lippis, se kuule mennyt ihan itsestään niin. Oli suorassa kun kotoa lähdettiin. Eli kamat on just silleen miten ne nyt 3km kävelyn jälkeen oli, ei aseteltu kuvia varten. =) Nenän pyyhin kyllä.
    Mikähän anonyymiä harmitta näissä iloisissa kuvissa?
    Ai niin, lapsilla oli valokuvas tarhalla, siksi siis siistimmät vaatteet. Että tälleen taas tällä kertaa. =)

    VastaaPoista
  4. Ihana pikkumies! Noi vaatteet on tosi kivat.Mä olen kans miettinyt joskus et ostaisin Sulolle tollasen villakangastakin.

    VastaaPoista
  5. Söpö!

    Ja alkoi naurattaa, kun mietin kuinka monta sekuntia huivit ja hatut pysyisivät meidän villimiehen päällä.

    Tykkään kovasti tuollaisesta "asustetummasta" tyylistä.

    VastaaPoista
  6. Hurmurimies vimpan päälle! Minä taas ihastelin, miten kiva on välistä nähdä lapsella muuta kuin sitä alituista pihahaalaria ;-)

    VastaaPoista
  7. Onpa söpö ja tyylikäs nuoriherra! Mun tartteis kans O:lle hankkia joku tyylikkäämpi takki talveksi, mut mistähän löytyis kiva.

    VastaaPoista
  8. Ihan huiput kirppislöydöt!! Upea setti.. ja nuo kengät pisti silmään erityisesti ihanuudellaan!! Äläkä noita kylmistä väreistä välitä..höh ja pöh! :)

    VastaaPoista
  9. Laura: Pantton RAKASTAA hattuja, kuten isoveljensä. Ei lähde minnekään ilman. Ja kriisi tulee heti jos lähtee päästä. Ja huivi on kans tärkeä molemmille. Mikä tietty passaa mulle. =)

    Noi saappaat on olleet tytöllä, samoin takki. Takissa oli sellainen söpö karvakauluksellinen huppu, poistin vain sen. Ja molemmat sopii minusta ihanasti myös pojalle.
    Maksoin 5e/kpl noista.

    VastaaPoista
  10. Söpö poika on. :)

    Ja minustakin on oikein kiva välillä katsella jotain muita ulkovaatteita kuin ne vaaleanpunaiset ja vaaleansiniset haalarit, (vaikka voi nekin olla oikein söpöjä).

    Sinulta saa aina niin kivoja ideoita lasten pukeutumiseen. Ja nuo kengät on aivan mahtavat. :)

    -Sannas-

    VastaaPoista
  11. Teija: Kirpparille vaan. =) Silmät auki ja kyllä sieltä löytyy.
    Tyttöjen vaatteista voi pienelle muutoksella saada kivan.
    Ja noi saappaatkin oli ensin silmään tyttömäiset. Mutta ei ne ole kuitenkaan käytössä sitä. Ostin kun oli siistit, halvat ja nahkaa. Ja nyt olen TOSI iloinen että ostin. Noista tulee ihan lempparikengät!!!

    VastaaPoista
  12. Suloinen poika!

    Ihme kommenttia sait, mitähän sitä pitäisi olla lapsilla päällä, että jotkut olis tyytyväisiä? Haalari tai takki + housut, ei kaulahuiveja eikä ainakaan mitään sävy sävyyn? Jokainen tietää, ettei ne vaatteet pysy millilleen lasten liikkuessa, menee lippa vinoon jne. Ja pääasia on, että lapsi näyttää viihtyvän vaatteissaan. Söpö kuin mikä.

    VastaaPoista
  13. tcuMunkin mielestä oikein ihanan suloiset ja samalla tyylikkään vermeet :) Kai sitä nyt saa pukea lapsensa tyylikkäästikin, eikä kukaan varmaan noin hienoja vaatteita päälle laitakaan, jos on tarkoitus leikkiä pihalla kuralammikossa ;) Siis sellaisia äitejä minäkään en ymmärrä, jotka pukevat lapsensa aina KALLIISIIN merkkivaatteisiin ja sitten niitä suojellaan viimeiseen asti eikä lapsi saa tehdä pihalla muuta kuin seistä paikoillaan. Mutta nämä kuvat eivät saaneet sellaisia tunteita aikaan, ihania ovat! ja ihana pieni mies <3

    VastaaPoista
  14. Heippa, kovin hauskat vermeet pojallasi! -Tiina

    VastaaPoista
  15. No on ihana! Ja voi mieletön jos mäkin onnistuisin löytämään tuommoisia vaatteita kirpputoreilta! Sulla on kyllä tuo taito hallussa :)

    VastaaPoista
  16. The clothes are just beautiful; I love wool. Reminded me of some little, English lord :)
    Hope you're all well again and will have a wonderful weekend together!

    VastaaPoista
  17. Eli poikkeavia mielipiteitä ei sallita? Kaikki pitäis olla aah ja voih kuinka ihkuu?? Ja kuinka onkaan taas niiin iihana postaus ja taidanpa minäkin laittaa lapselleni samanalaista??
    Tottakai lapsi on suloinen jne, mutta eikö kommenttia voi kirjoittaa, jos on toista mieltä vaatteista tms kuin muut?
    t. toinen anonyymi

    VastaaPoista
  18. Söpöt vaatteet ja vielä söpömpi sisältö! Negatiivisista kommenteista sen verran, että ymmärräthän sinä mistä ne kumpuavat; kateudesta tietenkin! Ja toki saa olla eri mieltä, eikä kaikki voi tykätä samasta, mutta hyviin tapoihin kuuluu silloin vaieta! Sitä eivät vaan kaikki tunnu enää tässä individualistiajassa ymmärtävän!

    -Gentiana- :)

    VastaaPoista
  19. Toinen anonyymi: Toki saa olla erimieltä. Mutta ihmettelen että miten joku näkee negatiivisuutta iloisissa kuvissa? Jos lippis menee menossa vinoon, huivi samoin, niin miten se aiheuttaa jollekin kylmänväreitä? Ja takin jäykkyyskommentti oli huvittava. Tuo takki on miljoona kertaa pehmoisempi ja mukavampi liikkua kuin esim. meidän Ticketin välikausihaalari. =)
    Kuvaan harvoin lapsiani ja haluan ne harvat kerrat kuvata kun heillä söpöt, hiukan arjesta poikkeavat vaatteet päällä.
    Muuten meidän arkea kun kuvaan niin kuin se on, kuten olet varmasti huomannut...

    VastaaPoista
  20. Mielestäni asiaa voi pohtia niinkin,että jos on tarve laittaa kommentti täysin anonyyminä,siis ei kuittaa millään nimimerkillä tai nimellä,onko syytä kommentoida?

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.