26.5.2010

Haaveilen


Kai sitä saa jo haaveilla?
Siis uudesta keittiöstä, kun joskus sellaisen saan.


Tämä Smeg pastellinvihreä jääkaappi olisi IHANA!
Samoin babybluen värinen astianpesukone.
Noi vaan on ylettömän kalliita...


Jenkeissä saisi tämän Kitchen Aid koneen n. 210e!!!
Suomessa kun saapi pulittaa iloiset 500e.
Tarvii ottaakin tuosta selvää että saisiko sen kuljetettua Suomeen koneessa...hmm...


Ja tämän blenderin saisi n. 40e!
Vaaleanpunaisena tuo olis kanssa aikas söpö...

Ikeasta hankkisimme ehdottomasti keittiön.
Jotain tämän tyylistä.
(Sarjan eka keittiö on tyyliltään mitä toivoisin.)

Mutta sitten joskus, ehkä...

12 kommenttia:

 1. Nuo Smegin kodinkoneet ovat kyllä ihan huippuja! Minullakin on ollut jo pitkään haaveena tuo jääkaappi, mutta mustana..

  VastaaPoista
 2. Smegin koneet on saksasta tilattuna puolet halvempia, rahti kotiovelle 20euroa ja EU:n sisällä takuu voimassa. Meidän uuteen keittiöön tulee musta Smeg.
  Taija

  VastaaPoista
 3. Taija, voisitko laittaa linkkiä mistä tilasit? Kiva kun vinkkasit tuosta. Sit voisinkin oikeasti harkita koneen ostoa jos saapi halvemmalla. =)

  VastaaPoista
 4. Meidän Smeg maksoi muistaakseni pari kuukautta sitten "vain" 650e. On se siltikin meidän talouden kallein yksittäinen ostos, jos tietokoneita ei lasketa. Mutta paljon halvempi tosiaan, kuin millä hinnalla noita Suomessa myydään.

  VastaaPoista
 5. Niin on samat haaveet täälläkin. Mutta onneksi olen saanut myös miehen haaveilemaan tuosta jääkaapista. Olen siis askeleen lähempänä :D

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania haaveita sinulla :)
  Tuo Kitchen Aid on keikkunut mun toiveiden "sitten joskus kun on ylimääräistä rahaa" -listalla jo kauan. Jos sen saisi noin halvalla kuin USAsta olisin sen taatusti jo ostanut. Kukahan sieltä mulle sellaisen tois? ;)

  VastaaPoista
 7. Juu, nuo koneet on HALPOJA tuolla!
  Aion kyllä aivan varmasti nuo tuoda jos koneet vaan saa toimimaan täällä, päät kyllä pitää vaihtaa tai käyttää adapteria.
  Joutuisin varmasti koneessa lisämaksua maksamaan noista, mut so what! Halvemmaksi reilusti tulisi joka tapauksessa.
  Mies jo sanoi että osta ihmeessä ne nyt kun kerta niistä haaveilet. =)

  VastaaPoista
 8. Mutta siis astianpesukone ja jääkaappi jääpi edelleen haaveilulistalle. Jos jostain löytyisi sit halvemmalla kuin Suomessa.
  TIETÄÄKÖ KUKAAN että mistä katsoa Saksasta???? Mä en löytänyt kun koitin metsästää osoitteita. Olen vähän huono näissä hakuhommissa näköjään koneiden kohdalla. =(
  Mies meinaan sanoi että voidaan ostaa jos tilattuna saa reilusti halvemmalla. Suomesta ei osteta, äly kalliit ovat.

  VastaaPoista
 9. Meidän koneet on www.cucine24.de nettikaupasta, suosittelen! Varmasti on muitakin, mutta tuosta on siis kokemusta! Kitchen aidin haluaisin minäkin...
  Taija

  VastaaPoista
 10. Smegit on kauniita. :) Tuli tuosta yleiskoneen ostosta jenkilästä ieleen, että kannattaa tarkistaa ennen ostoa nämä vero käytännöt, saattaapi olla meinaan niin, että sieltä ostaessa lätkäistään ensin jenkkilässä vero ja sitten vielä tullia suomessa arvon mukaan päälle.

  VastaaPoista
 11. Moikka, aivan ihania noi Smegin koneet!! En ole tiennyt että ne tekee myös tiskareita.Ja noi KA:n aparaatit, ne on niin ihania...

  Mun on pakko kirjoittaa sulle tää "vinkki" muistako sen ihanan rivarin (joka ei sitten ollutkaan niin ihana) tässä meidän naapurissa ;D Nyt olis tulossa toinen samanlainen myyntiin. Nyt siellä on menossa iso remontoitin ja mm. keittiö on revitty kokonaan pois. Nyt jos iskisi ja tekisi tarjouksen sain "puhtaan pöydän" keittiön luomiseen :DDD Ajattelin vaan vinkata (jos vaikka kuitenkin saatais kiva nettipuoti naapuriin ;P )

  VastaaPoista
 12. Monalisa: Olet ihana kun ajattelit meitä!
  Meillä nyt menossa neuvottelut yhdestä talosta täällä Karjaalla. Saas nähdä miten käy...=)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.