14.1.2010

Talven lumoissa

Tänä vuonna talvi ei pettänyt minua.

Talvi on valkoinen,
pakkasta on riittänyt,
se on kaunis.


Minä kuulun talvi-ihmisiin.

Rakastan talvea,
ihan oikeasti!

10 kommenttia:

 1. Minä myös! Rakastan talvea - juuri tällaista valkoista, lumista, pakkastalvea! Tuntuu kuin olisi palannut omaan lapsuuteensa... ja voisin vain seistä ulkona katselemassa luontoa, puut varsinkin on kuurassaan ja lumen peitossa ihan mielettömiä!! Eilen kuvasin jopa töissä meidän piikkilanka-aitaa (tai mikä lie verkkoaita nyt onkaan :) ) kun seKIN on niin kuuraisen kaunis. Nyt siis jo naapureiden lisäksi myös työkaverit pitävät pimahtaneena kun kuljen kamerani kanssa kaikkialla :D Mutta pitäähän tällainen kauneus ikuistaa! On se hienoa, että meillä täällä Suomenssa on nämä vuodenajat!

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia!OLi kyllä ihanaa saada kunnon talvi pitkästä aikaa:)

  VastaaPoista
 3. kuin myös! niin niin kaunista!

  VastaaPoista
 4. Tuollainen talvi on todella kaunista!
  Niin kovasta pakkasesta kuin nyt Suomessa käydessäni (-15-33) en välitä, mutta maisema oli kyllä kaunia...
  Ihania kuvia olet ottanut!
  Lämpimin talviterveisin

  VastaaPoista
 5. Aivan upeita kuvia!Luonto on tällähetkellä todella kaunis!

  Itse en ole mikään talvi ihminen,ennemminkin syksy,mutta on se kiva saada pitkästä aikaa kunnon talvi.

  VastaaPoista
 6. Niin kauniita kuvia! Minäkin olen näistä talvipäivistä nauttinut. Ei minua kyllästytä lainkaan - monen olen kuullut jo toivovan lumen sulamista. Keväämmällä sitten saa sulaa mutta ei vielä. Nyt nautin potkuttelusta vanhalla kelkalla, pulkkamäestä lapsen kanssa ja tästä huikaisevasta kauneudesta. Harmittaa vaan niin valtavasti, kun järkkäri on korjauksessa. Sillä saa aika tarkkoja kuvia ihan tälläinen amatöörikin ja nyt lauhtumisen myötä nuo satumaiset puut haluaisin kuvata. Odotan joka päivä, että jos jo tulisi puhelu, että tule hakemaan tämä kamera kotiin...

  VastaaPoista
 7. Piti vielä palata ja sanoa, että minä en ole tätä blogiasi jotenkin hoksannut. Olen sitä Hatuntekijää lukenut. Tänne oli mukava löytää.
  Aiempiin postauksiisi liittyen:
  Amerikkalaistyyppinen familyroom on kyllä muuten hyvä idea. Olkkariin ne lelut meillä ainakin aina ajautuu kumminkin.
  Ja ihanaa, että ystäväsi tyttärineen varjeltui. On se niin kallis asia, että saadaan rakkaidemme kanssa elää ja olla. Pitäisi muistaa niinäkin hetkinä, kun joku ihan turhanpäiväinen juttu tympii.
  Vaatteistakin vielä, että kiitos tuosta villatakkivinkistä. Mulle oli ihan uusi juttu koko merkki. Aivan ihastuin noihin pilkullisiin villatakkeihin (villatakit on mun intohimo, melkein ainakin) :) Ja tyttärellesi haluamasi vaatteet on ihan upeita! taivuttele, taivuttele, jos vaikka onnistuis!

  VastaaPoista
 8. Anu: jännä juttu tuo et tämä mennyt sulta ohi...=) Mut eipä tuo mitään. Kiva kun löysit ja tykästyit.
  Hatuntekijä on vielä vähän "jäässä". Pitäisi näitä jäätyneitä käsiä sulatella ja saada tulosta aikaan vähitellen. Kevät tulee kuitenkin yhtä nopeasti kuin joulu oli ohi.

  VastaaPoista
 9. HIenot kuvat! Upea talvi tosiaan. Minäkin tykkään:)

  VastaaPoista
 10. Kauniita kuvia! Ihastelin tuossa aikaisempaa postaustasi teidän familyroomista. Se on aivan ihastuttava ja ideassa hurjasti ajattelemisen aihetta!

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.