3.1.2010

Tähtiä

neidille etsin.
Tähtiä, tähtiä, tähtiä hän toivoo.
Vaatteisiin siis.
Nämä bongasin Nextiltä ja taidan tilata.


Tyttäreni tyyli kun on nykyään aika poikamainen...
Muita hyviä vinkkejä kivojen tähtivaatteiden suhteen toivoisin.


Onko muuten kenelläkään muulla 7v tytär muuttunut hörhelöprinsessasta poikamaiseksi?
Mulla ollut "kestämistä" kun muutos ollut niin nopea ja iso.


Ihan pojaksi kun en haluaisi hänen pukeutuvan...

8 kommenttia:

 1. Kerro sitten onnistuuko Nextin tilaus miten. Itse en saa sieltä tilattua, ystäväni teki tilauksen puolestani. Erroria vain tulee koko ajan.

  Olen ollut poikamainen aina, prinsessakauteni taisi kestää n. 6kk ja siitä erittäin naisellinen äitini on joutunut ammentamaan :D Pelkään että tytöstä tulee samanlainen, siksi yritänkin ostaa vain tosi tyttömäisiä vaateita että jotenkin kasvaisi niihin kiinni. Tämä voi tietysti toimia vastaankin :D Tulevaisuus näyttää;)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin juuri 6v täyttänyt tyttö on luopunut vaaleanpunaisista melkein kokonaan.Hän oli onnessaan isoveljen lahjoittamasta mustasta liskopaidasta =0 Siihen kun vetäisi vielä ruskeat trikoot niin näytti pitkähiuksiselta pojalta.

  Se on jotenkin meihin (enemmistö)vanhempiin niin juurtunut käsitys että tytön pitää pukeutua tietyllä lailla.Vaikka eihän kaikki aikuisetkaan pukeudu hepeneisiin =)

  kyllä meillä vielä mekotkin kelpaavat,mut värimaailmaan on tullut uusia mieltymyksiä.Hyvähän se tietysti on että löytää sen oman tyylinsä.Minä itse löysin sen vasta 20v jälkeen,kokeiltuani ensin kaikkee mahollista.

  VastaaPoista
 3. Anana: Kerron juu, tilaan vasta kun neiti tule kotiin tiistaina. En enää koskaan osta mitään ellen hänelle eka näytä...

  Mä en ole koskaan ollut prinsessa. Poikamainen olin teininä jonkun aikaa. Pöksyt roikkui ties missä...
  En mä naisellinenkaan nyt ole...mutta en poikamainenkaan.
  Tyttäreni nyt niin sekaisin tähdistä etten ihan ymmärrä ja pysy mukana...

  VastaaPoista
 4. Ai että..
  onneksi tätä siis muillakin.

  Tässä vaiheessa sitä äiti on vaan maksajana, makutuomarina äidillä ei ole enää sananvaltaa.
  Juuri samaa pähkäilin yks päivä kun kävin alettaa ja tein tilausta Henkka&Maukkkaan.

  Mulla ei Next toimi ollenkaan!
  Väittää salasanan olevan väärä. Olen aspaan mailannut monta kertaa ja ovat koittaneet jeesiä mut mikään ei auta. Nyt pyysin poistamaan kaikki tietoni jotta voin rekisteröityä uudestaan.

  VastaaPoista
 5. Poikamainen tyyli taitaa tavallaan olla muotia nyt. Kaikki ne niitit ja ketjut vain istuvat hyvin räväkämpiin vaatteisiin.

  En pahemmin uskalla moittia oman lapseni tyyliä, kun katsoo valokuvia yhdeksänkymmentäluvusta ja päätään pyöritellen ihmettelee millaisiin vetimiin itse pukeutui saman ikäisenä :D

  VastaaPoista
 6. Meillä tytöllä,nyt 9v. ei ole tainnut olla prinsessa vaihetta koskaan.Vaaleanpunainen on inhokki väri numero yksi ja hame/mekko menee päälle vain joskus juhlavaatteena.Tyttöjen "hörhellykset"eivät ole koskaan oikein innostaneet.
  Onneksi nykyään löytyy kivoja vaatteita vaikka ei prinsessa tyylinen olekkaan esim.Bodenin vaatteista tyttö löysi ihan kivoja.
  Meilläkään ei ole ostettu enää vuosiin ilman asianomaisen hyväksyntää vaatteita.Hyväksynnälläkin tuo mieli muuttuu aika nopeaan.Se mikä eilen oli kiva onkin tänään jo jotain ihan muuta.

  VastaaPoista
 7. Meidän tytöllä oli jossain vaiheessa musta kausi. Nyt on taas kaikenlaiset tyylit sekaisin, toisena päivänä pi´nkkiä ja toisenqa mustaa.

  VastaaPoista
 8. Heh! Mua oikeen huvittaa, kun moni pähkäillyt samaa asiaa. Meilläkin tyttö alkoi jo 6v-ikäisenä inhoamaan kaikkea vaaleanpunaista. Olin ihan ällikällä lyöty, kun aikaisemmin oli kaiken oltava niin prinsessaa ja nyt tällainen yhtäkkinen muutos ;)

  Nyt sitten lepparivärit olleet sininen,musta ja harmaa sekä ruskea!! Onneksi on hyväksynyt joukkoon myös tumman lilan ja viininpunaisen sekä kesällä turkoosin. Mitään vaatteita ei oikein pysty ostamaan, jos tyttö ei ole mukana ja ostoksille lähtöä myös inhoaa yli kaiken. Yritä siinä sitten olla mieliksi. Ihan kuin tietynlainen murrosvaihe olisi tuossa 6-7v iässä ;)

  Ihanaa vuoden alkua sinulle :)

  Sari
  Sari

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.