14.12.2009

5 kommenttia:

 1. Tosi kivoja löytöjä kaikki! Ja ihan kohtuuhintaan. Ihana idea myös kutsua ystävät jouluvalmisteluihin!

  VastaaPoista
 2. Hei, totean että MAAILMA ON PIENI! Todellakin kauppasimme vierekkäisillä pöydillä kamppeitamme Tammisaaren kirppurilla syksyllä! Hassua. Nyt kun mietin tuolla toisessa blogissasi niitä kauniisti puettuja lapsosia joulukorttikuvissanne niin muistan silloin kirppurillakin katsoneeni ihanaa "vaatetyyliänne" :) Joulun odotusta teidän koko perheelle! -Tiina

  VastaaPoista
 3. Moikka,
  Ei liity tähän postaukseen, mutta
  muistan että teillä on tykätty lasten puisista keittiötarvikkeista; mietin kovasti tytölle sellaista djecon hellaa vielä joulupakettiin, mutta hinta on musta aika kova. Onko teillä kokemusta siitä, hintansa arvoinen? Mietin et sattuis tietämään että saisiko niitä mistään euroopasta edullisemmin?
  kiitollisena avusta!
  Anni

  VastaaPoista
 4. No ei tosiaan voi olla söpömpää kuin tuo öljylamppu! Ihana. Niinkuin kaikki löytösi. Minäkin tänään pistäydyin pikaisesti kirpparilla (nappeja metsästin yhteen lahjajuttuun) eikä näkynyt mitään noin kivaa. Napit sentään löysin! Kauhea kiire, ihan harmittelen, että en ole ehtinyt tännekään kommenttia jättää vaikka olen kyllä piipahtanut täällä ja toisessa blogissasi.

  VastaaPoista
 5. Kauniita löytöjä! Potta on vallan ihastuttava.

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.